A nyári programhoz május 2. hétfő reggel 10 óráig tudsz csatlakozni.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Egyedül érzed magad az otthonod adta

takarítási feladatok sokaságában?

Üdvözöllek a Tervezd újra! közösségében, ahol nem csak takarítunk, hanem meghallgatjuk és meg is értjük egymást!

K

Egy KÖZÖSSÉG, ahol megértenek. Egy MÓDSZER, melynek elsajátítása után a takarításra fordított időt minimalizálni tudod. Egy PROGRAM, nevetségesen szimbólikus “takarítási díjért” (havi 5ezer Forint), hetente frissülő tartalommal. Netflix előfizetés helyett válaszd a Tervezd újra! programot, takaríts végre kevesebbet és legyen a tisztaság hosszabb távon a vendéged!

Takarítással kapcsolatos tudásanyag

Működő takarítási tippek

Takarítsunk együtt gyakorlati útmutatókkal

Könyvek takarítási ismeretekkel

Elfogadó, ítéletmentes közösség

Mindez Rád vár a Tervezd újra! programhoz való csatlakozás után!

Te is utálsz takarítani?  Neked sem a legkedveltebb tevékenységeid között szerepel a portörlés, vízkőmentesítés, porszívózás, konyha takarítás, netán az ablakpucolás? Te is állandóan halogatod a takarítást annak ellenére, hogy tudod, már esedékes lenne? A te otthonod is állandóan ontja a takarítási feladatok sokaságát, és senki nem érti, hogy ezzel miért van tele a hócipőd? Netán eldöntötted hogy nem is akarod megszeretni a takarítást, inkább kiszervezed? Tele vagy kérdésekkel és miértekkel ezzel a fránya takarítással kapcsolatban, de nem találtál egy olyan közösséget, ahol ítéletmentesen tudtad volna megosztani ezeket? A Tervezd újra! programban mindenre választ és társat találsz!

Képzeld! Én sem szerettem takarítani, de ennek ellenére tisztaság mániában szenvedtem, amivel a családtagjaim agyára mentem. Nekem is rengeteg kérdésem volt, én sem mertem feltenni, tartva a kritikáktól, az ítélkezéstől  és a meg nem értéstől.

Ezért kidolgoztam egy olyan módszert, amivel te is minimálisra tudod csökkenteni a takarításra fordított időt úgy, hogy ennek ellenére az otthonod mindig tiszta és rendezett. És létrehoztam egy közösséget, ahol ítéletmentesen tudunk kérdezni, és ahol nem csak takarítunk, hanem meg is értjük egymást.

CSAK akkor olvasd tovább, ha meghoztad a döntést, hogy az életed következő időszakában a takarítási rutinod ki- és átalakítása fontos szerepet kap.

  • Átgondolod az időbesztásodat..
  • Legyőzöd a takarítás mumusát..
  • Átveszed az uralmat a takarítási feladatok felett..
  • Elhagyod a halogatást..
  • Felhagysz a halmozási élvezetekkel..
  • Barátaid lesznek a rendszeres, jól működő rutinok..
  • Nem akarsz már másoknak megfelelni..
  • Jól akarod érezni magadat a hosszú ideig tiszta és rendezett otthonodban..

Vágysz ezekre?

Ezekhez kell elszántság, kitartás, akaraterő, motiváció.

És egy közösség, ami nem néz hülyének azért, hogy kevesebb takarítással akarsz valódi tisztaságot és hosszabb ideig megmaradó rendet elérni.

Ezek nélkül nem fog menni.

Lássuk be: ezek nélkül eddig nem ment.

Meghoztad a döntést?

Hogy az életed következő időszakában egy eredményesen működő takarítási rutin kialakításán lesz a fő hangsúly?

Mert akkor…

A porszívót nem veszed elő mindennap.

Végre nem lépsz rá egyetlenegy legora sem éjszaka. Minden este közösen elpakoljátok a gyerekekkel.

Nagytakarítás? Ugyan már! Rég túl vagy rajta!

Az előszobában minden a helyén van, és senkinek nem esik ki semmi a kezéből hazaérkezéskor.

Nem vásárolsz feleslegesen sem tisztítószert, sem takarítóeszközt. Pont elég van mindenből.

Nem kell órákat eltöltened a vízkőmentesítésel, mert nincs vízkő a fürdőszobában. 

Jaj de jó, itt a hétvége, együtt a család! Nem kell takarítanod, mert hétközben mindent elvégeztél.

Csak a konyhapultot kell letörölnöd, mert amúgy tiszta a konyhád.

Rend van a szekrényeidben. Kiszelektáltál minden felesleges dolgot.

A konyhaasztal reggelizésre alkalmas, mert semmi sem landolt a héten a kezekből hazatéréskor rajta.

A Tervezd újra! program közösségében nem ciki elmondani, hogy utálok/szeretek takarítani.

Mikor érdemes jelentkezned a Tervezd újra! programba?

📌 Sok mindent már tudatosan és rutinosan alakítasz az otthonod takarításában, rendben tartásában, de pár dologban még vannak elakadásaid.

📌 Konkrét kérdéseid vannak a saját takarítási rutinoddal, módszereddel kapcsolatban, és szeretnéd tudni, hogy ezek a segítségedre vannak, vagy épp hátráltatnak téged.

📌 Olyan tippeket, tanácsokat, ajánlásokat akarsz kapni, amelyek a jól és eredményesen működő takarítási rutint segítik, és időmilliomossá tesznek.

📌 Régóta szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahol nem csak a takarítás és a háztartásvezetés a téma, hanem a párkapcsolat, karrier, vállalkozás és még sok minden más, hiszen ezek egytől egyig kihatnak az otthonod tisztaságára. Mert ahogy bent, úgy kint…

📌 El akarsz igazodni a különféle tisztítószerek, takarítóeszközök és takarítási módszerek között, és ehhez szeretnél személyre szabott iránymutatást.

📌 Tudod, hogy a szelektálásban vannak elakadásaid, érzed a szekrényeid zsúfoltságának súlyát, és szeretnél a szelektálás művészetében továbbfejlődni.

📌 Nincs bátorságod belevágni egyetlen egy kihívásba sem egyedül, inkább egy olyan csapattal együtt csinálnád végig őket, ahol ítéletmentesen tudod elmondani, hogy imádod esetleg utálod a takarítást.

📌 Mélyebben akarsz foglalkozni a takarításon túli világgal, és ehhez szakértők véleményére is kíváncsi vagy.

📌 Tisztítószer és takarítóeszköz halmozó vagy, de ez már nem buli neked.

Mire ne számíts a Tervezd újra! programban?

⛔ A csodára úgy, hogy nem teszel érte semmit. Csodák ugyan léteznek, de ahhoz hogy részese lehess, tenned is kell.

⛔ Munka nélküli változásra. Ha nem kezdesz el a problémán dolgozni, akkor ne is vágj bele, mert semmi sem fog körülötted változni.

⛔ Nem fogok manapság divatos rendszerező és takarítós módszert ajánlani Neked. Saját módszerem van, és azt fogom neked átadni.

⛔ Nem termékajánlásokról fog szólni ez a program, csak akkor fogok ilyen jellegű ajánlást adni, ha az aktuális feladat és téma indokolttá teszi. De újabb és újabb vásárlásra biztosan nem foglak búzdítani.

⛔ Semmit nem fogok rád beszélni vagy rád tukmálni. A program során tanácsokat, ajánlásokat adok könnyedén kivitelezhető megközelítéssel. Az, hogy Te mit valósítasz meg belőle, az már a te dolgod lesz.

Ízelítő a havonta váltakozó tematikus témákból:

Bekukkantunk a kamránkba, letakarítjuk a polcokat, kiszelektáljuk a felesleges dolgokat, felkészülünk a nyári hónapokban fejetetejére álló takarítási rutinokra.

Május 9.-én kezdetét veszi a kamra takarítás kihívás.

Belemélyedünk a kamasz gyerekek rend, rendetlenség, takarítás gondolatok világába és megpróbáljuk őket megérteni. Átállunk a nyári takarítási rutinra.

Takarítási tippek minden hónapban folyamatosan.

Gyermek született, kirepültek a gyerekek… életszakaszok takarítási rutinjának változása és alkalmazkodás hozzájuk. No és persze folytatjuk a nyári lazulást a takarítás terén.

Takarítási tippek minden hónapban folyamatosan.

Felkészülünk a szeptemberi rohanással járó káoszos napokra, beszélünk a gyerekek és a házimunka viszonyáról, és igyekszünk a napi és heti takarítási rutint ismét felvenni.

Takarítási tippek minden hónapban folyamatosan.

A fürdőszoba lesz a főszereplő ebben a hónapban. Vízkő, penész és egyéb finomságok. Persze a napi és heti rutinokról sem feledkezünk meg.

Szeptember 19.-én kezdetét veszi a Szekrények szelektálása kihívás.

Ez a hónap rendkívüli témával kecsegtet, mégpedig az Anyóssal való viszonyról lesz szó. E közben pedig kitakarítjuk az otthonunkat kívülről, belülről.

Október 17.-én indul a Nagytakarítás kihívás.

Időbeszosztás, halogatott feladatok, ünnepek előtti idegbaj, karrier, háztartás és minden más, amiről még nem beszéltünk.

November 14.: Karácsonyi készülődés idegbaj nélkül kihívás.

Tervezve, idegbaj nélkül készülünk a karácsonyi ünnepekre. Közben pedig lezárjuk az idei és megtervezzük a jövő évet.

Takarítási tippek minden hónapban folyamatosan.

Tervezd újra!

Törj ki te is a takarítás mókuskerékből, legyen több időd,

hogy azzal tudj foglalkozni, amit jobban szeretsz a takarításnál!

És akkor a részletek….

4.990 Forint/hó

Napi 160 Forint,

ennél még egy tábla csoki, egy gombóc fagyi is többe kerül,

és még hízlal is.

 

✔ Hozzáférés a tudásanyaghoz egy zárt felületen az adott hónapban. *Az oldal alján a GYIK részben további információk a résztvételi időszakhoz.

✔ A hónap témájához kapcsolódó takarítási tippek

✔ Havi kihívásban való részvétel

✔ Kihívás feladatai gyakorlati útmutatóval e-book formájában

✔ Állandó 15% kedvezmény a tisztítószerekre és a takarítóeszközökre

✔ Állandó kérdezési lehetőség

✔ A program zárt Facebook csoportjához való csatlakozási lehetőség.

Üzenet Neked azoktól, akik már részt vesznek ebben a programban

Kissné Csilla

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Szabóné Dajka Edit

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban látom a háztartásomat és a takarítást. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam. 

Bodrogi Éva

Léna hatására sok mindenen változtattam és ez mellett a gondolkodásom is változott. Már nem akarok mindenáron mindenkinek megfelelni, csak saját magamnak. Szervezettebben vezetem a háztartást, és a takarítási rutinom is alakul. Szeretem, hogy Lénánál nincs számonkérés, nincs elvárás, viszont segítségből rengeteg van. 

Dóczi-Bircsák Simona

Mikor felkerestem Lénát, még teljes káosz uralkodott a fejemben. Neki hála, sikerült egy olyan takarítási rendszert kialakítanunk, amivel még magasabb szintre emelhettük a tisztaságot a Panziónkban. Léna szakértelmének és hasznos tanácsainak köszönhetően, sokkal zökkenőmentesebb a mosás és a takarítás. Nem csak a praktikusságot, hanem egy másfajta szemléletmódot is tanulhattam tőle. 

Bemutatkozok Neked, ha nem bánod…

Oberling Léna tisztaság nagykövet vagyok. Németországban felépítettem egy olyan takarítócéget, amely nem csak az exkluzív golfklubok takarítására specializálódott, hanem közel 1000 háztartást is rendbe tett heti rendszerességgel. Munkám során rengeteg háztartást vezető emberrel kerültem kapcsolatba és láttam, hogy a takarítás, a tisztaság néhol már-már mániává vált. De a másik véglettel is gyakran találkoztam, amikor a takarítást nem épp erősségként lehetett a család javára írni. Mindkét véglettől meg akarlak óvni, és rá akarlak vezetni arra az aranyközépútra, ahol a tisztaság nem mánia, hanem a nyugodt élet alapja.

Ezért született meg a Tervezd újra! programom, amelynek köszönhetően te is olyan háztartást, takarítási rutint tudsz kialakítani, amely neked és számodra tökéletes, de messze nem frusztráló mánia. A programban nem csak a saját szakértelmemet tettem bele, hanem számtalan olyan más területről érkező szakértőt is meghívtam, akik valahogy csatlakozni tudnak a takarításhoz.

Tervezd újra! a takarítási rutinodat bármikor!

Tudom, hogy sok előfizetői klub időszakosan van nyitva, vagyis egy évben csak pár alkalommal lehet csatlakozni hozzájuk. A Tervezd újra! program ebben is egyedülálló és különleges, mert a csatlakozási lehetőség minden hónap utolsó 5 napján rendelkezésedre áll.

 Vagyis minden hónap 25.-től várlak szeretettel a Tervezd újra! program következő hónapjában. Varázsoljuk együtt tartós tisztaságot kevesebb takarítással! 

Maradtak még kérdéseid?

Nézd meg az általam összegyűjtötteket, hátha megtalálod köztük a választ.

Mit jelent az időszakos hozzáférés?

A programhoz havi előfizetéssel lehet csatlakozni. A zárt felülethez addig férsz hozzá, amíg a programban részt veszel. Ha úgy döntesz, hogy nem jössz velem tovább, akkor a program további tudásanyagához nem jutsz hozzá, viszont azokhoz korlátlanul, amiknél a programban részt vettél. 

Sok a téma, ezért attól félek, hogy nem tudom majd a tempót követni.

Az oldalon felsorolt témákról szó lesz a programban, de nem minden nap. Minden hónapnak meg lesz az aktualitása, és ahhoz kapcsolódóan boncolgatjuk a témát. Pl. a téli hónapokban gyakrabban fogunk beszélni a szelektálásról, de nem minden nap lesz ez a fókuszban.

Szeretek takarítani, de nem vagyok nő. Csatlakozhatok ennek ellenére is?

Természetesen. A programban bárki részt vehet, aki szeretne változtatni a takarítási szokásain nemtől, kortól, vagy bármi mástól függetlenül.

Nem vagyok fent a Facebookon. Ettől függetlenül tudok csatlakozni?

Igen, hiszen a tudásanyag egy olyan zárt felületen van fent, ami teljesen független a Facebooktól. 

És ha mégsem tetszik ez a program?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem a havi anyagokat, előfordulhat, hogy csatlakozás után rájössz, hogy ez mégsem neked való, netán nem nyeri el a tetszésedet a program. Ebben az esetben azt javaslom, hogy maradj velünk a tagságod végig, mert a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni. Ha bizonytalan vagy a programmal kapcsolatban, akkor először ismerd meg a munkámat, és csak utána dönts. A Facebookon, Instagramon, YouTube-on is nagyon sok anyagot találsz, de itt a weboldalamon és a leveleimben is sok hasznos dolgot találsz. Így idővel el tudod dönteni, hogy a Tervezd újra! program neked való vagy sem.

Hogyan tudom lemondani a tagságom?

Nagyon egyszerűen. A kövekező havi programra már nem fizetsz elő.

Mi történik a lemondás után?

Lemondás után a kifizetett időszak összes tudásanyagához megmarad a hozzáférésed, de a programhoz a kapcsolódó e-maileket már nem kapod meg, és az új anyagokhoz sem férsz már hozzá. 

 

Van még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Akkor nézz körül a gyakori kérdések oldalon, vagy írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolok. 

Szerintem tökéletesen takarítok, de szeretnék a Tervezd újra! programhoz csatlakozni. Így is van értelme?

Igen, hiszen a program célja az, hogy a takarítás mellett a takarításon túli világot is színesebbé tegyük, és hogy ne hanyagoljuk el az életünk eme részét sem.

Nem élek Magyarországon, de szeretnék részt venni ebben a programban. Lehetséges?

Igen, amennyiben rendelkezel bankkártyával vagy tudsz indítani banki átutalást.