Tervezd újra! program – hogy több időt tudj azzal tölteni, amit jobban szeretsz, mint a takarítást.

A Tervezd újra! program célja, hogy olyan szemléletmódot adjak a kezedbe, ami abban segít neked, hogy a takarításon túli világod is boldog, színes, tartalmas és élményekkel teli legyen. Ezáltal a takarítást is jobban, könnyedén és mumusuk nélkül fogod tudni kivitelezni.

A programhoz való csatlakozás után:

  • hónapról hónapra egy-egy “életszagú” témán fogunk dolgozni.
  • minden témához videót és/vagy pdf-et adok a könnyebb tervezéshez.
  • a témához kapcsolódó extra információk levelekben.
  • a téma szakértőivel való beszélgetésben tudsz részt venni.
  • egy összetartó, motiváló és ítéletmentes közösség tagja leszel.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Tervezd újra! programhoz 2021. szeptember 20.-ig tudsz csatlakozni.

Utána a legközelebbi csatlakozási lehetőség 2022. január.

Miben lesz részed, ha csatlakozol a Tervezd újra! online programhoz? 

✔✔ Elsajátítod és megtanulod a Léna módszert, melynek a segítségével időmilliomossá tudsz válni.

✔✔ Életszerű, konkrét támpontokat adok egy számodra működő, az otthonod élhető tisztaságát támogató, ezáltal a felszabadult időt elősegítő takarítási rutin kialakításához.

✔✔ Sorra vesszük azokat a tisztítószereket, takarítóeszközöket, módszereket, amelyek a támogatóid lehetnek, illetve azokat is, amelyek pont, hogy gátolnak a célod elérésében.

✔✔ Összeáll majd számodra a kép, hogyan lehet egy időt felszabadító, eredményes takarítási rutint úgy kialakítani, hogy az könnyedén, görcs nélkül váljon a mindennapok rutinjává.

✔✔ Teljes figyelemmel, Rád szabottan igyekszem minden kérdésedre válaszolni, illetve a Téged foglalkoztató témákban szakértőket megszólítani.

✔✔ Ha olyan a téma, amelyhez tudok segédletet is adni, azt levélben ki is küldöm neked.

✔✔ Havonta kétszer csoportos online konzultációt tartunk.

✔✔ Az aktuális témában havonta egyszer egy külsős szakemberrel fogunk beszélgetni. A szakértői listát lejjebb megtalálod.

✔✔ A takarításon túli világgal behatóbban fogunk foglalkozni úgy, ahogy valójában is kéne, csak épp elhanyagoljuk. Ilyen például a belső békénk, a szépítkezés, a testmozgás, ételallergia, felújítás, újrahasznosítás, kiszervezés és még ezer meg egymillió tevékenység, amiről tudomást sem veszünk.

✔✔ A havi aktuális teendőkből összeállított kihívásokban veszel részt úgy, hogy lépésről lépésre haladva adom hozzá az útmutatót.

✔✔ 3 havonta 1 alkalommal személyes csoporttalálkozó országszerte.

Ízelítő a havonta váltakozó tematikus témákból:

Szokások

Eredményesen működő szokásokról beszélünk, és el is sajátítjuk mindegyiket. Azokat pedig amik nem műkődnek, kidobjuk az ablakon.

Időbeosztás

Egy egész hónapot a félrecsúszott időgazdálkodásunkra fogunk szánni, és megkeressük a megoldásokat. 

Karrier, vállalkozás

Megtanulunk olyan és úgy célokat kitűzni, hogy azokat el is tudjuk érni. Ja és persze a célhoz vezető útról is ejtünk pár szót.

Párkapcsolat

Hogyan tudunk a munka, gyerek, háztartás és párkapcsolat között egyensúlyt teremteni.

Kiszervezés

Takarítónő, mosoda, vasalda, szőnyegtisztítás, gépek kölcsönzése, bébiszitter és minden más, hogy az adott feladatot ne nekünk kelljen elvégezni.

Felújítás

Hogyan tudjuk a felújítást a legkevesebb takarítással megúszni? Hol és hogyan találunk megfelelő szakembert? És minden más, ami a felújítással kapcsolatos. 

Illóolajok

Illatok itt, illatok ott, na de valóban azt az illatot használjuk, amire szükségünk van?Ha megfelelő helyen és jól használjuk őket, akkor bizony aranyat érnek.

Főzés

Ételallergia, fűszerek, mindenmentes, gyors, egyszerű, ünnepi, különleges, reggeli, ebéd, vacsora, saláta, hús netán tészta. Vagyis minden, ami főzés.​

A Tervezd újra! szeptemberi programja ide kattintva letölthető!

Kommunikáció

A családtagjaink közötti jól működő kommunikációt tanulni kell. Ezért egy hónapon keresztül ezzel a témával bővebben fogunk foglalkozni.

Menütervezés

Háromfogásos menüt az asztalra minden nap nem ígérhetek, de azt igen, hogy feleannyi időt töltesz majd a konyhában, mint eddig.

Szelektálás

Számodra már felesleges dolgoktól való megválás és a rendszeres szelektálás szokásának elsajátítása is téma lesz. 

Rutinok

Napi és heti rutinok nélkül nincs idegbaj nélküli háztartás. Ezek kialakításában is segítek úgy, hogy a gyakorlatban is meg tudd valósítani. 

Gyerekek

Házimunka, iskola, óvoda, rend és rendetlenség, kisgyerekek, kamaszok, unokák, és minden más, ami a gyerekekkel kapcsolatos.

Sport

Megfelelő időt kellene szánnunk arra is, hogy a testünkkel is foglalkozzunk. Ez a téma számomra is mumus, de közösen ezt is megugorjuk.

Énidő

Megvan az a pillanat, amikor csak azt csinálsz, amit te szeretnél? Nincs? Na akkor köztünk a helyed, mert erre külön fókuszálni fogunk.

Pénzügyek

Ha kevés, az a baj, ha sok, az is gond. És az iskolában sem volt tantárgy a pénzzel való bánásmód. Ebből a programból ez biztosan nem marad ki!

Tervezd újra!

Törj ki te is a mókuskerékből,

és tedd színesebbé a takarításon túli világodat!

Mikor érdemes jelentkezned a Tervezd újra! programba?

📌📌 Úgy érzed, sok mindent már tudatosan és rutinosan alakítasz az otthonod takarításában, rendben tartásában, de pár dologban még vannak elakadásaid, és ezeket szeretnéd rendbe tenni.  

📌📌 El akarsz igazodni a különféle tisztítószerek, takarítóeszközök netán takarítási módszerek között, és ehhez szeretnél személyre szabott iránymutatást.

📌📌 Konkrét kérdéseid vannak a saját takarítási rutinoddal, módszereddel kapcsolatban, és szeretnél biztos lenni abban, hogy ezek a segítségedre vannak, vagy netán hátráltatnak. Ha hátráltatnak, akkor vajon milyen más szokásokat lehet kialakítani.

📌📌 Egyelőre nincs bátorságod belevágni egyetlen egy kihívásba sem egyedül, inkább velünk együtt csinálnád végig őket.

📌📌 Olyan tippeket, tanácsokat, ajánlásokat akarsz kapni, amelyek a jól és eredményesen működő takarítási rutint segítik, hogy ne kelljen minden nap takarítanod, és hogy időmilliomos lehess.  

📌📌 A takarításon túli világgal is egy kicsit mélyebben akarzs foglalkozni, és ehhez szakértők véleményére is kíváncsi vagy.

📌📌 Régóta szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahol nem csak a takarítás és a háztartásvezetés a téma, hanem például a párkapcsolat, karrier, vállalkozás és még sok minden más.

Mire ne számíts a Tervezd újra! programban?

⛔ A csodára úgy, hogy nem teszel érte semmmit. 

⛔ Munka nélküli változásra.

⛔ Nem fogok manapság divatos rendszerező és takarítós módszert ajánlani Neked. Saját módszerem van, és azt fogom neked átadni.

⛔ Nem termékajánlásokról fog szólni ez a program, csak akkor fogok ilyen jellegű ajánlást adni, ha az aktuális feladat és téma indokolttá teszi.

⛔ Semmit nem fogok rád beszélni vagy rád tukmálni, a program során tanácsokat, ajánlásokat adok könnyedén kivitelezhető megközelítéssel. Az, hogy Te mit valósítasz meg belőle, az már a te dolgod lesz.

Vélemények a módszeremről

Kissné Csilla

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Szabóné Dajka Edit

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban látom a háztartásomat és a takarítást. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam. 

Bodrogi Éva

Léna hatására sok mindenen változtattam és ez mellett a gondolkodásom is változott. Már nem akarok mindenáron mindenkinek megfelelni, csak saját magamnak. Szervezettebben vezetem a háztartást, és a takarítási rutinom is alakul. Szeretem, hogy Lénánál nincs számonkérés, nincs elvárás, viszont segítségből rengeteg van. 

Dóczi-Bircsák Simona

Mikor felkerestem Lénát, még teljes káosz uralkodott a fejemben. Neki hála, sikerült egy olyan takarítási rendszert kialakítanunk, amivel még magasabb szintre emelhettük a tisztaságot a Panziónkban. Léna szakértelmének és hasznos tanácsainak köszönhetően, sokkal zökkenőmentesebb a mosás és a takarítás. Nem csak a praktikusságot, hanem egy másfajta szemléletmódot is tanulhattam tőle. 

Kitől is tudsz tanulni? Vagyis ki az a Léna?

Oberling Léna takarítási specialista vagyok. Németországban felépítettem egy olyan takarítócéget, ami nem csak az exkluzív golfklubok takarítására specializálódott, hanem közben kb. 1000 háztartást is rendbe tettünk heti rendszereséggel. Így rengeteg háztartást vezető emberrel kerültem kapcsolatba a munkám során. Láttam, hogy a takarítás, a tisztaság néhol már mániává alakul át a szabadidő rovására. Nagyon sokan elfelejtették azt, hogy az otthonunk nem egy múzeum, ahol hermetikusan el vannak zárva a használati felületek és dolgok, hanem egy élettér, ahol bizony a por, a porcica, a kosz és a vízkő állandó vendég.

Az évek során rájöttem, hogy a tisztaság valójában nem mánia, hanem a nyugodt élet alapja, tehát szükséges, de bizonyos határokon belül. Ezért kifejlesztettem egy módszert, ami által ezt a takarítási mizériát görcsösség és mánia nélkül lehet kivitelezni úgy, hogy közben időmilliomosokká tudunk válni. És persze ezáltal a felszabadult időnket azzal tudjuk tölteni, amit nem úgy hívnak, hogy takarítás.

Persze azt is a fejembe vettem, hogy a lehető legtöbb embernek átadom ezt a módszert, így született meg a Tervezd újra! programom.

A program által te is olyan háztartást, takarítási rutint tudsz kialakítani, ami bár számodra tökéletes, de még sem mánia. A módszer által elhagyod a megfelelési kényszeredet, a takarítási mániádat, a görcsösséget. Helyettük lesz egy jól működő rutinod megfelelések nélkül, és igazán jól fogod érezni magad a tiszta otthonodban annak ellenére, hogy nem fogsz állandóan takarítani.

A Tervezd újra! programban hónapról hónapra egy-egy olyan témán fogunk dolgozni, ami érinti a háztartásodat, a takarítási rutinodat és persze az életedet is. Mindegyik témához szakértőket is meginvitálok, így az ő álláspontjukat is megismerheted és kérdezhetsz is tőlük.

A programban résztvevő szakértők

A szakértők bemutatkozását a képekre kattintva találod.

Bujdosó Krisztina

magánszemélyek és kisvállalkozók adószakértője

Hacsavecz Betti

Thetahealing konzulens, Esszenciális Olaj Specialista 

Lay Boglárka

környezettudatosság a háztartásban

Szélesné Sebestyén Regina

Regina Cleaning

Petróczi Katalin

párkapcsolati szakértő

BarZak

szőnyegtisztítás

Zaláné Cs. Eszter

Havi egy főzés – fagyasztási szakértő

Ila Krisztina

derékfájás-specialista gerinctréner, mozgásterapeuta 

Varga Marianna

teaszakértő

Réti Éva

Réthy Fashion újrahasznosítás

Kiss Judith

vállalkozás anyaszemmel

Balatoni Edit

intim medical tréning

Papszt Kriszta

pénzügyi tanácsadó

Takács-Naár Emese

egészségtámogató szakértő

Hamarosan

?

Mennyibe kerül a programhoz való csatlakozás neked?

CSAK NAPI 85 FORINTBA!

Ennél már akkor is többet költesz a boltban, ha “csak beugrasz egy kenyérért…”

A Tervezd újra! program élesben szeptember 1-én indul, de a csatlakozni már augusztusban is lehet. Augusztusban ismerkedünk és megbeszéljük, hogy kinek mi a legnagyobb mumusa, ha a takarításról van szó. Illetve arról is szót ejtünk, hogy a betervezett témák mellett miről diskurálnál még, szakértő bevonásával.

A programhoz való csatlakozás díja:

9.990 Forint/ 4 hónap

 

így 2021. december 31-ig tudsz a programban részt venni.

A Tervezd újra! programhoz szeptember 20-ig van lehetőséged. Utána már csak január elején nyílik ki ismét az ajtó, de akkor már havi előfizetési rendszerben. Ha most csatlakozol, akkor betekintést kapsz a világomban, a módszerembe napi 85 Forintért. Szerintem ez egy nagyszerű ajánlat, és élj vele most!

A Tervezd újra! programhoz 2021. szeptember 20.-ig tudsz csatlakozni.

Utána a legközelebbi csatlakozási lehetőség 2022. január.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Maradtak még kérdéseid?

Nézd meg az általam összegyűjtötteket, hátha megtalálod köztük a választ.

Sok a téma, ezért attól félek, hogy nem tudom majd a tempót követni.

Az oldalon felsorolt témákról szó lesz a programban, de nem minden nap. Minden hónapnak meg lesz az aktualitása, és ahhoz kapcsolódóan boncolgatjuk a témát. Pl. a téli hónapokban gyakrabban fogunk beszélni a betegségek megelőzése kapcsán az illóolajokról. De nem az illóolajok lesznek nap mint nap a fókuszban. 

Havonta jobb lenne fizetni a program díját.

2022. januárjától lesz erre lehetőség, vagyis januártól havi előfizetéssel lehet majd a programban részt venni. 2021-ben egyszeri díj befizetésével lehet csatlakozni a programhoz.

Szeretek takarítani, de nem vagyok nő. Csatlakozhatok ennek ellenére is?

Természetesen. A programban bárki részt vehet, aki szeretne változtatni a takarítási szokásain nemtől, kortól, vagy bármi mástól függetlenül.

Nem vagyok fent a Facebookon. Ettől függetlenül tudok csatlakozni?

A programhoz tartozik egy zárt Facebook csoport is, ahol valójában a Tervezd újra! program közössége társasági életet él. A szakértőkkel való beszélgetések is a csoportban zajlanak. Így ha a program minden részét ki akarod használni, igénybe akarod venni, akkor érdemes egy Facebook profilt készítened. Ez nem azt jelenti, hogy a Facebookon kell lognód, vagy mindent meg kell osztanod a felületen. Lehet a Facebookon láthatatlanul is fent lenni, és csak arra használni, ami nekünk fontos. 

Nem élek Magyarországon, de szeretnék részt venni ebben a programban. Lehetséges?

Igen, amennyiben bankkártyával tudod a megrendelésedet kiegyenlíteni. Ráadásul bankkártyás fizetéssel teljesen ingyenes a pénzmozgás neked.

Szerintem tökéletesen takarítok, de szeretnék a Tervezd újra! programhoz csatlakozni. Így is van értelme?

Igen, hiszen a program célja az, hogy a takarítás mellett a takarításon túli világot is színesebbé tegyük, és hogy ne hanyagoljuk el az életünk eme részét sem.

És ha mégsem tetszik ez a program?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem a havi anyagokat, előfordulhat, hogy csatlakozás után rájössz, hogy ez mégsem neked való, netán nem nyeri el a tetszésedet a program. Ebben az esetben azt javaslom, hogy maradj velünk a tagságod végig, mert a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni. Ha bizonytalan vagy a programmal kapcsoltban, akkor először ismerd meg a munkámat, és csak utána dönts. A Facebookon, Instagramon, YouTube-on is nagyon sok anyagot találsz, de itt a weboldalamon és a leveliemben is sok hasznos dolgot találsz. Így idővel el tudod dönteni, hogy a Tervezd újra! program neked való vagy sem.

Nincs bankszámlám, de szeretnék a programban részt venni.

Ebben az esetben a megrendelésed véglegesítésénél az átuatlás fizetési módot kell választanod, majd be kell ballagnod egy OTP fiókba. A megrendelés visszaigazolásában megtalálod azt a számlaszámot, ahová az összeget utaltatnod kell az OTP-ben dolgozó egyik ügyintézővel. 

Van még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Akkor írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.