Tervezd újra! program – Hogy mindenre legyen időd.

A Tervezd újra! program célja, hogy olyan szemléletmódot adjak a kezedbe, amely segít a takarításon túli világod boldoggá, színesebbé, tartalmasabbá tételében. A programnak köszönhetően könnyedén és mumusuk nélkül tudsz majd rendet tartani.

Mi vár rád?

  • Minden hónapban kivesézünk egy-egy “életszagú” témát.
  • Minden témához videót és/vagy pdf-et adok a könnyebb tervezéshez.
  • Minden témához extra információs csomagot kapsz levélben.
  • Beszélgethetsz az adott területek szakértőivel.
  • Egy összetartó, motiváló és ítéletmentes közösség tagja leszel.

Mit kapsz, ha csatlakozol a Tervezd újra! online programhoz? 

✔ Elsajátítod és megtanulod a Léna módszert, amelynek a segítségével időmilliomossá válhatsz.

✔ Sorra vesszük azokat a módszereket, tisztítószereket, takarítóeszközöket, amelyek a gátlóid és amelyek a támogatóid céljaid elérésében.

✔ Életszerű, konkrét támpontokat adok egy számodra működő, az otthonod élhető tisztaságát támogató takarítási rutin kialakításához.

✔ Ezáltal felismered, hogyan tudod kialakítani a saját időt felszabadító, eredményes, görcsösségtől mentes, könnyed takarítási rutinodat.

Mitől különleges ez a programhoz? 

✔ Behatóan foglalkozunk a takarításon túli világgal, azaz a belső békénkkel, a szépítkezéssel, a testmozgással, ételallergiával, felújítással és újrahasznosítással, feladatok kiszervezésével stb., vagyis mindennel, amit elhanyagolunk, pedig nem lenne szabad.

✔ Teljes figyelemmel, Rád szabottan igyekszem minden kérdésedre válaszolni, illetve a Téged foglalkoztató témákban szakértőket megszólítani.

✔ A legtöbb témához extra segédletet is adok a leveleimben.

✔ Az aktuális témában havonta egyszer külsős szakemberrel beszélgetünk. A szakértői listát lejjebb megtalálod.

✔ Részt vehetsz a havi aktuális teendőkből összeállított kihívásokban, melyekhez részletes útmutatót kapsz.

✔ Havonta egyszer csoportos online konzultációt tartunk.

✔ Negyedévente személyes csoporttalálkozót tartok országszerte.

Ízelítő a havonta váltakozó tematikus témákból:

Szokások

Eredményesen működő szokásokat mutatok be és el is sajátíthatod mindegyiket. Azokat a rutinokat pedig, amelyek nem működnek, nemes egyszerűséggel kidobjuk az ablakon.

Időbeosztás

Egy egész hónapot a félrecsúszott időgazdálkodásunkra fogunk szánni, és megkeressük a megoldásokat. 

Karrier, vállalkozás

Megtanulunk úgy és olyan célokat kitűzni, hogy azokat el is tudjuk érni. Természetesen a célhoz vezető útról is ejtünk néhány szót.

Párkapcsolat

Egyensúlyteremtés a munka, gyerek, háztartás és párkapcsolat között.  Nem könnyű, de nem is lehetetlen vállalkozás. Velem ezt is megtanulhatod.

Kiszervezés

Megmutatom, hogyan élj a lehetőségekkel: takarítónő, mosoda, vasalda, szőnyegtisztítás, gépek kölcsönzése, bébiszitter és minden más, amelytől eddig ódzkodtál, pedig nem kellene.

Felújítás

Hogyan tudjuk a felújítást a legkevesebb takarítással megúszni? Hol és hogyan találunk megfelelő szakembert? Tőlem megkapod a választ mindenre, ami a felújítással kapcsolatos. 

Illóolajok

Illatok itt, illatok ott, de vajon valóban azt az illatot használjuk, amelyre ténylegesen szükségünk lenne? Fontos tudni, hiszen az illóolajok aranyat érnek. Elárulom a titkukat.

Főzés

Ételallergia, fűszerek, mindenmentes, gyors, egyszerű, ünnepi, különleges, reggeli, ebéd, vacsora, saláta, hús, esetleg tészta. Vagyis minden, ami főzés.​ Velem ez a téma sem marad ki.

A Tervezd újra! októberi programja ide kattintva letölthető!

Kommunikáció

A jól működő, családon belüli kommunikációt is tanulni kell. Egy teljes hónapot szentelek ennek a témának is.

Menütervezés

Nem ígérek minden napra háromfogásos menüt az asztalodra, de azt igen, hogy feleannyi időt megtanítalak időt spórolni a konyhában is.

Szelektálás

A már felesleges dolgoktól való megválás és a rendszeres szelektálás szokásának elsajátítása nagyon fontos terület. Most is téma lesz.  

Rutinok

Napi és heti rutinok kialakításával megúszod az idegbajt. Tőlem gyakorlatban használható, könnyen elsajátítható módszereket tanulhatsz meg.  

Gyerekek

Házimunka, iskola, óvoda, rend és rendetlenség, kisgyerekek, kamaszok, unokák, és minden más, ami a gyerekekkel kapcsolatos.

Sport

Megfelelő időt kellene szánnunk arra, hogy a testünkkel is foglalkozzunk. Ez a téma nekem mumus, de közösen ezt is megugorjuk.

Énidő

Megvan az a pillanat, amikor csak azt csinálsz, amit te szeretnél? Nincs? Na akkor köztünk a helyed, mert erre külön fókuszálni fogunk.

Pénzügyek

Hogyha kevés, az a baj, ha sok, az a baj. Az iskolában sem tantárgy a pénzzel való bánásmód, nálam viszont ez sem maradhat ki!

Tervezd újra!

Törj ki te is a mókuskerékből,

és tedd színesebbé a takarításon túli világodat!

Vélemények a módszeremről

Kissné Csilla

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Szabóné Dajka Edit

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban látom a háztartásomat és a takarítást. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam. 

Bodrogi Éva

Léna hatására sok mindenen változtattam és ez mellett a gondolkodásom is változott. Már nem akarok mindenáron mindenkinek megfelelni, csak saját magamnak. Szervezettebben vezetem a háztartást, és a takarítási rutinom is alakul. Szeretem, hogy Lénánál nincs számonkérés, nincs elvárás, viszont segítségből rengeteg van. 

Dóczi-Bircsák Simona

Mikor felkerestem Lénát, még teljes káosz uralkodott a fejemben. Neki hála, sikerült egy olyan takarítási rendszert kialakítanunk, amivel még magasabb szintre emelhettük a tisztaságot a Panziónkban. Léna szakértelmének és hasznos tanácsainak köszönhetően, sokkal zökkenőmentesebb a mosás és a takarítás. Nem csak a praktikusságot, hanem egy másfajta szemléletmódot is tanulhattam tőle. 

Mikor érdemes jelentkezned a Tervezd újra! programba?

📌 Sok mindent már tudatosan és rutinosan alakítasz az otthonod takarításában, rendben tartásában, de pár dologban még vannak elakadásaid.

📌 El akarsz igazodni a különféle tisztítószerek, takarítóeszközök és takarítási módszerek között, és ehhez szeretnél személyre szabott iránymutatást.

📌 Konkrét kérdéseid vannak a saját takarítási rutinoddal, módszereddel kapcsolatban, és szeretnéd tudni, hogy ezek a segítségedre vannak, vagy épp hátráltatnak téged.

📌 Nincs bátorságod belevágni egyetlen egy kihívásba sem egyedül, inkább velünk együtt csinálnád végig őket.

📌 Olyan tippeket, tanácsokat, ajánlásokat akarsz kapni, amelyek a jól és eredményesen működő takarítási rutint segítik, és időmilliomossá tesznek.  

📌 Mélyebben akarsz foglalkozni a takarításon túli világgal, és ehhez szakértők véleményére is kíváncsi vagy.

📌 Régóta szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahol nem csak a takarítás és a háztartásvezetés a téma, hanem a párkapcsolat, karrier, vállalkozás és még sok minden más.

Mire ne számíts a Tervezd újra! programban?

⛔ A csodára úgy, hogy nem teszel érte semmit. 

⛔ Munka nélküli változásra.

⛔ Nem fogok manapság divatos rendszerező és takarítós módszert ajánlani Neked. Saját módszerem van, és azt fogom neked átadni.

⛔ Nem termékajánlásokról fog szólni ez a program, csak akkor fogok ilyen jellegű ajánlást adni, ha az aktuális feladat és téma indokolttá teszi.

⛔ Semmit nem fogok rád beszélni vagy rád tukmálni, a program során tanácsokat, ajánlásokat adok könnyedén kivitelezhető megközelítéssel. Az, hogy Te mit valósítasz meg belőle, az már a te dolgod lesz.

Kitől is tudsz tanulni? Vagyis ki az a Léna?

Oberling Léna takarítási specialista vagyok. Németországban felépítettem egy olyan takarítócéget, amely nem csak az exkluzív golfklubok takarítására specializálódott, hanem közel 1000 háztartást is rendbe tett. Munkám során rengeteg háztartást vezető emberrel kerültem kapcsolatba és láttam, hogy a takarítás, a tisztaság néhol már-már mániává vált a szabadidő rovására. Én ettől is meg akarlak óvni.

Így született meg a Tervezd újra! programom, amelynek köszönhetően te is olyan háztartást, takarítási rutint tudsz kialakítani, amely neked tökéletes, de messze nem frusztráló mánia.

A programban résztvevő szakértők

A szakértők bemutatkozását a képekre kattintva találod.

Bujdosó Krisztina

magánszemélyek és kisvállalkozók adószakértője

Hacsavecz Betti

Thetahealing konzulens, Esszenciális Olaj Specialista 

Lay Boglárka

környezettudatosság a háztartásban

Szélesné Sebestyén Regina

Regina Cleaning

Petróczi Katalin

párkapcsolati szakértő

BarZak

szőnyegtisztítás

Zaláné Cs. Eszter

Havi egy főzés – fagyasztási szakértő

Ila Krisztina

derékfájás-specialista gerinctréner, mozgásterapeuta 

Varga Marianna

teaszakértő

Réti Éva

Réthy Fashion újrahasznosítás

Kiss Judith

vállalkozás anyaszemmel

Balatoni Edit

intim medical tréning

Papszt Kriszta

pénzügyi tanácsadó

Takács-Naár Emese

egészségtámogató szakértő

Hamarosan

?

Mennyibe kerül a programhoz való csatlakozás neked?

CSAK NAPI 133 FORINTBA!

Ennél már akkor is többet költesz a boltban, ha “csak beugrasz egy kenyérért…”

A programhoz való csatlakozás díja:

4.990 Forint/ hó / havi előfizetéssel

vagy 

3.990 Forint / hó / éves előfizetéssel

 

Apróbetűs rész, ami nem is olyan apró, ráadásul nagyon fontos!

A Tervezd újra! programhoz ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet csatlakozni.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion Payment Zrt. által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (rendegykattintasra.hu/tervezdujra) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a te tranzakciónkénti hozzájárulásod nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Ez titkosított tokenek segítségével történik, amelyből 24 darabot tárol a rendszer az első fizetéskor (az első fizetés összegével megegyező összegben), és havonta egyet használ el ismétlődő fizetésenként.

Figyelem! A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Barion Payment Zrt. nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Barion Payment Zrt.) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Maradtak még kérdéseid?

Nézd meg az általam összegyűjtötteket, hátha megtalálod köztük a választ.

Sok a téma, ezért attól félek, hogy nem tudom majd a tempót követni.

Az oldalon felsorolt témákról szó lesz a programban, de nem minden nap. Minden hónapnak meg lesz az aktualitása, és ahhoz kapcsolódóan boncolgatjuk a témát. Pl. a téli hónapokban gyakrabban fogunk beszélni a betegségek megelőzése kapcsán az illóolajokról. De nem az illóolajok lesznek nap mint nap a fókuszban.

Szeretek takarítani, de nem vagyok nő. Csatlakozhatok ennek ellenére is?

Természetesen. A programban bárki részt vehet, aki szeretne változtatni a takarítási szokásain nemtől, kortól, vagy bármi mástól függetlenül.

Nem vagyok fent a Facebookon. Ettől függetlenül tudok csatlakozni?

A programhoz tartozik egy zárt Facebook csoport is, ahol valójában a Tervezd újra! program közössége társasági életet él. A szakértőkkel való beszélgetések is a csoportban zajlanak. Így ha a program minden részét ki akarod használni, igénybe akarod venni, akkor érdemes egy Facebook profilt készítened. Ez nem azt jelenti, hogy a Facebookon kell lognód, vagy mindent meg kell osztanod a felületen. Lehet a Facebookon láthatatlanul is fent lenni, és csak arra használni, ami nekünk fontos.

Nem élek Magyarországon, de szeretnék részt venni ebben a programban. Lehetséges?

Igen, amennyiben rendelkezel bankkártyával. 

Szerintem tökéletesen takarítok, de szeretnék a Tervezd újra! programhoz csatlakozni. Így is van értelme?

Igen, hiszen a program célja az, hogy a takarítás mellett a takarításon túli világot is színesebbé tegyük, és hogy ne hanyagoljuk el az életünk eme részét sem.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, csak bankkártyával – így Neked és Nekem is egyszerűbb, és gördülékenyebb a tagságod nyomon követése.

Havi tagság esetén minden hónapban; éves tagság esetén minden évben ugyanazon a napon automatikusan meg fog újulni a tagságod, azaz le fog vonódni a tagdíj.

Éves tagság esetén erről a forduló nap előtt 3 emlékeztető levelet küldünk (1 hónappal, 2 héttel és 1 héttel előtte), hogy biztos szeretnéd-e folytatni.

Hogyan történik a bankkártyás fizetés?

Az adatok kitöltése és a gomb megnyomása után a Barion Payment Zrt. oldala fog feljönni, ahol meg kell adnod a bankkártya adatait és véglegesíted a jelentkezést a “Kártyaregisztráció” gombra kattintva.

Te is és én is fogunk kapni egy értesítőt e-mailben a fizetésről, a későbbiekben pedig minden hónapban/évben ugyanazon a napon automatikusan megújul majd a fizetés. Tehát úgy van beállítva, hogy a kártya adatai alapján automatikusan le tudom vonni a havi tagság díját anélkül, hogy Neked vagy Nekem bármit tennünk kéne – de ezt a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre írt levéllel bármikor le tudod mondani.

A kártya adatait sem én sem a bank nem látjuk vagy tároljuk, biztonságos titkosított a rendszer.

És ha mégsem tetszik ez a program?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem a havi anyagokat, előfordulhat, hogy csatlakozás után rájössz, hogy ez mégsem neked való, netán nem nyeri el a tetszésedet a program. Ebben az esetben azt javaslom, hogy maradj velünk a tagságod végig, mert a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni. Ha bizonytalan vagy a programmal kapcsolatban, akkor először ismerd meg a munkámat, és csak utána dönts. A Facebookon, Instagramon, YouTube-on is nagyon sok anyagot találsz, de itt a weboldalamon és a leveliemben is sok hasznos dolgot találsz. Így idővel el tudod dönteni, hogy a Tervezd újra! program neked való vagy sem.

Hogyan tudom lemondani a tagságom?

A tagságod (akár havi, akár éves) bármikor lemondhatod egy kattintással a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre írt levéllel.

Ha az éves tagságot az első 30 napban lemondod (mert nem erre számítottál, vagy bármi más ok miatt) visszafizetem az éves tagsági díj 100%-át. Ez csak az első belépéskor érvényes, haviról éves tagságra váltáskor és tagság meghosszabbításakor már nem.

30 napon túl már nem érvényes a pénzvisszafizetés, akkor 1 évig lesz hozzáférésed az anyagokhoz, és utána szűnik meg a tagságod.

Mi történik a lemondás után?

Lemondás után még a kifizetett időszak végéig megmarad a hozzáférésed mindenhez, és megkapod a kapcsolódó e-maileket is.

Minden Tervezd újra! program hosszabb videó és más anyag csak az aktív klubtagok számára elérhető. Ha valamiért úgy döntesz nem folytatod a Tervezd újra! programot, a korábbi anyagokhoz sem lesz hozzáférésed.

Van még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Akkor nézz körül a gyakori kérdések oldalon, vagy írj nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre, és a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.