Nézőpontformáló gondolatok

– podcast

Indítsd a napodat egy motiváló üzenettel, és takarítsunk közösen a gondolataidban. Mert ahogy bent, úgy kint…

Reggelente nincs kedved kibújni az ágyból, mert

tudod, hogy a konyha romokban hever és fél órád biztosan elmegy, hogy összepakold? Minden reggel elismétled, hogy ma megcsinálod a soros nagytakarítást, de valahogy még sem visz rá a lélek? A halogatás már törzsvendég nálad, de búcsút szeretnél már mondani neki végre? Mindenki azt szajkózza, hogy lusta, gyűjtögető, rendetlen vagy, és nem érted, hogy mit csinálsz rosszul? Egyedül érzed magad az otthonod adta feladatok sokaságában, és nincs kivel megosztanod a gondolataidat? Ne aggódj! Nem vagy egyedül!

A takarítás és szelektálás magányos és egy életre szóló hobbi, de ha leengeded a falaid, ha kinyítod a füledet és szemedet, ha nyitsz egy másfajta gondolkodás felé, akkor hasonló értékrendekkel bíró társakra tudsz lelni.

Hallgass bele és iratkozz fel a többi hanganyagomra!

Belső takarítás nélkül nem fogsz tudni eredményt produkáló takarítási rutint kialakítani.

podcast

Kezdhetjük? Akkor iratkozz fel most!

7

Nézőpontformáló gondolatok – podcast

10 napon keresztül minden reggel egy hanganyag

*** szülinapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd megleplek a jeles napodon 

Szia, Léna vagyok!

Pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy otthon káoszmentesítése és a megfelelő rutinok kialakítása támogatás nélkül. Abban fogok neked a hanganyagaim által útmutatást adni, hogy pillanatok alatt tudd a a takarítással és szelektálással kapcsolatos negatív gondolataidat félresöpörni és helyettük egy másfajta gondolkodásmódot tudj magadévá tenni. Hosszútávon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani azt a takarítási és szelektálási rutint, amire már régóta vágysz.

év takarítási tapasztalat

Elégedett ügyfél

kitakarított ház

könyv