Valódi tisztaságélmény hitelesen! 

Tudtad, hogy van egy másik énem is? A Tisztaságtérkép oldalán tisztaságdetektívként tevékenykedem, és az a célom, a tudatos utazóknak segítek valóban tiszta szállásokat, szállodákat, éttermeket találni. Olyan helyeket, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a higiénia és a minőség is ezzel arányos.

Tisztaságtérkép oldalamon az értékelésem és egy térkép segítségével mindenki megtalálja a számára megfelelő minőségű szállást, szállodát vagy éttermet. Amerre járok, a Tisztaságdetektív-énem mindig színre lép. 

A Tisztaságtérképen minden étterem, szálláshely, kirándulóhely és nyilvános vécé helyet kap függetlenül attól, hogy elnyerte-e a “Valóban Tiszta” védjegyet vagy sem.

Mi az a „Valóban Tiszta” minősítés?

A „Valóban Tiszta” minősítés egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek.

A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „Valóban Tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára is. A célom, hogy ezt a minősítést a lehető legtöbb magyarországi étterem és szálláshelye elnyerje.

A képen a Villa Florencia Eger tulajdonosainak adom át a “valóban tiszta” védjegyet.

Te is szeretnél valóban tiszta szálláshelyen pihenni, étteremben étkezni, kirándulás közben tiszta vécébe betérni? Akkor kövesd a Tisztaságtérkép oldalamat az alábbi felületeken és iratkozz fel a hírlevelére is.