Valódi tisztaságélmény hitelesen! 

Tudtad, hogy a tisztaság mániámat egy másik oldalon is csúcsra járatom? A Tisztaságtérkép oldalán is, mint tisztaság nagykövet tevékenykedem, de ott az otthonok helyett az éttermeket és szálláshelyeket helyezem előtérba. Tisztaság nagykövetként a célom az, a tudatos utazók valóban tiszta szállásokat, szállodákat, éttermeket találjanak útjaik során. Olyan helyeket, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a higiénia és a minőség is ezzel arányos.

Tisztaságtérkép oldalamon az értékelésem, az ajánlásaim, a “valóban tiszta” minősítés és egy térkép segítségével mindenki megtalálja a számára megfelelő minőségű szállást  vagy éttermet. Amerre járok, a tisztaság nagykövet énem mindig színre lép.

A térképen minden étterem, szálláshely, kirándulóhely és nyilvános vécé helyet kap függetlenül attól, hogy elnyerte-e a “valóban tiszta” védjegyet vagy sem. Ezért minden utazás előtt érdemes a térképen szétnézni és informálódni arról, hogy amerre az utad visz, van-e részedre ajánlásom.

Mit jelen a „valóban tiszta” minősítés?

A „valóban tiszta” minősítés egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek.

A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „valóban tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára is. A célom, hogy ezt a minősítést a lehető legtöbb magyarországi étterem és szálláshelye elnyerje.

A képen a Villa Florencia Eger tulajdonosainak adom át a “valóban tiszta” védjegyet.

Te is szeretnél valóban tiszta szálláshelyen pihenni, étteremben étkezni, kirándulás közben tiszta vécébe betérni? Akkor kövesd a Tisztaságtérkép oldalamat az alábbi felületeken és iratkozz fel a hírlevelére is.