Valódi tisztaságélmény prémium minőségben, tisztítószerek formájában

Vízkőoldó

Általános felülettisztító

Ablaktisztító

Zsíroldó

Lefolyótisztító

Vízkőoldó

A vízkő az egyik legnagyobb ellenségünk, ha a takarításról van szó. Lesben áll a vécében, a fürdőszobában, a konyhai felületeken, aztán támad és lecsap. A Léna Products vízkőoldó ezeket a támadásokat lelassítja, a vízkőképződést megakadályozza, segíti és támogatja a gyors takarítási folyamatokat. Hatékonyságát már az első használat után megtapsztalhatjuk.

Ablak- és üvegtisztító

Az ablakpucolás még sosem volt ilyen egyszerű: a Léna Products ablak- és üvegfelület tisztító abszolút csíkmentesen, alaposan és gyorsan tisztítja az ablakokat és az egyéb üvegfelületeket. A tisztító eltávolítja a szennyeződéseket, a port és a zsírlerakódásokat, valamint gondoskodik a ragyogó és csíkmentes üvegfelületről.

Általános felülettisztító

A felülettisztító illatanyagmentesen és hatóanyagokkal felvértezve varázsol több napon keresztül pormentességet és tisztaságot az otthonod összes felületén. A Léna Products Általános felülettisztítóját a tisztítandó felületek 80%-án használhatod. A felületek tartós portalanítása mellet a makacs foltok eltüntetésére is kiválóan alkalmas.

Lefolyótisztító

Nagy fajsúlyú, magas hatóanyag tartalmú lefolyótisztító. A Léna Products lefolyótisztító épület karbantartó szakemberek bevonásával lett kifejlesztve, ezáltal minden olyan felmerülő problémára megoldást nyújt, ami a csatornarendszer megfelelő működését, átjárhatóságát befolyásolja egy otthonban.

Zsíroldó

A zsíroldók többségének nagyon kellemetlen és szúrós szaguk van. A Léna Products zsíroldó szagtalanul fejti ki hatását úgy, hogy pillanatok alatt tisztává tudja varázsolni a zsíros felületeket akár dörzsölés és sikamika nélkül. A Léna Products tisztítószerek az otthonod helyiségeiben tökéletes tisztaságot tudnak varázsolni hosszabb ideig megmaradó eredménnyel.

Takarítási rutin lépésről lépésre

6 részes e-mail sorozat, amivel el tudod kezdeni

a saját takarítási rutinod kialakítását.

.

*** szülinapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd megleplek a jeles napodon