Kiss Judith-ot egy női energiával teli vállalkozói csoport inspirálta és motiválta arra, hogy kezdő vállalkozóknak segítsen. És ez az inspiráció mind a mai napig tart. A Vállalkozás Anyaszemmel egy csoport, egy podcast és egy blog, ahol őszintén és kendőzetlenül beszélnek a vállalkozásról, az anyaságról, a szervezésről, szépítés és mellébeszélés nélkül.

Kiss Judith vállalkozó, a spanyol Pyreneus, a Marabico (Természetjáró babakocsik specialistája) és a Kreababy társalapítója, ügyvezető igazgató, megrögzött komunikátor, blogíró, podcaster, előadó több nyelven és ez mellett édesanya és feleség.

Miben segíti Judith a hozzá fordulókat? 

Ha egyszerűen akarnám megfogalmazni, akkor a 15 éves vállalkozói tapasztalatával és rendszerszemléletével. Bővebben, pedig mondja el Judith saját maga:

A kulturális túraprogramok szervezésével foglalkozó vállalkozásunk után fordultunk az online világ felé, mert a turizmust nem tudtuk összeegyeztetni az elképzelt családi életünkkel. Így született meg a Marabico nevű vállalkozásunk, (kislányommal szinte egyidőben) ahol 2012 óta az online világban, a webkereskedelem, marketing, márkaépítés területén mozgunk és folyamatosan fejlesztjük magunkat, mindezt egy 100 fős kis faluból.

Kiss Judith a podcast csatornáján vállalkozónőkkel is beszélget, akik elárulják, hogy milyen nehézségekkel küzdöttek, és milyen megoldásokra leltek.

Stratégiai- és rendszerszemléletemmel igyekszem segíteni azokat a vállalkozókat, szolgáltatókat, egyesületeket, akik úgy érzik, hogy elvesznek az online világ, a marketing, a webkereskedelem útvesztőiben. Segítek nekik rendszerben, egységben látni az egészet és „lefordítom” nekik a szakmai sallangot érthető és vizuális módon.

Mint podcast csatornám neve is mutatja, külön hangsúlyt fektetek a női- és anyavállalkozások segítésére, és a kezdő vállalkozók támogatására, de mindvégig szem előtt tartva a missziómat, hogy csak őszintén és kendőzetlenül szeretnék ezekről a témákról beszélni, támogatást nyújtani. Vagyis nemcsak a szépet és a jót mutatni retusált közösségi média fotókon, hanem reálisan láttatva a lehetőségeket és megoldásokat.

Megoldás szívvel-lélekkel

Vállalkozás Anyaszemmel egy olyan segítő platform, ahol Judith a szívét-lelkét beletéve azon dolgozik, hogy a kezdő vállalkozónők is kiismerjék magukat a vállalkozói élet útvesztőiben, és hogy azokra a problémákra megtalálják a megoldást, amibe minden vállalkozó a kezdetekben belefut. Ha ez a fórum 10 évvel ezelőtt létezett volna, biztos, hogy nagyon sok bosszúságtól kíméltem volna meg magam a vállalkozói életemben.  

Kiss Judith-tal a háztartást vezetők klubjában is találkozhatsz, ahol nem csak, mint riportalany vagy szakértő lesz jelen, hanem kérdezni is tudsz tőle. Ha még nem csatlakoztál a klubhoz, akkor ide kattintva tudsz róla bővebben informálódni, illetve természetesen csatlakozni is.

Tervezd újra!

A Vállalkozás Anyaszemmel fórumot az alábbi elérhetőségeken találod meg:

Ajándék

Iratkozz fel a leveleimre és megajándékozlak az Így vezesd a háztartásod, hogy időmillimoss lehess! című e-bookommal. Már több ezren vagyunk! Te miért maradnál ki?