Szia!

Ezen az oldalon véleményeket olvashatsz a módszeremről, a munkámról, a tisztítószerekről és minden másról, ami a Rend egy kattintásra vonatkozásában megfogalmazódott. Inspirálódj kedvedre!

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Kissné Csilla

Gilice panzió és étterem tulajdonosa

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban látom a háztartásomat és a takarítást. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam a háztartásvezetésben.

Szabóné Dajka Edit

gazdasági vezető

Örülök, hogy elkezdtél a takarítási rutinokról is beszélni, már nagyon vártam! Annak pedig különösen örülök, hogy rögtön kitérsz a kisgyerekesekre is, és nem kell megvárnom egy másik hanganyagot, ami erről szólna. Őszintén szólva a szelektálással kapcsolatos mondandód hatalmas változást hozott a gondolkodásmódomban. Nagyon hálás vagyok érte! A férjem is becsatlakozott, így a könyvespolcunk is alakul. Csak így tovább, megyek veled az úton (vagyis jössz velem az utamon ) a változás felé, ami a vágyott állapothoz visz.
Szegedi-Hock Hajnalka

2 kisgyerekes anyuka

“Amióta Veled vagyok, sok mindent változtattam, illetve változott a gondolkodásmód is.

Már nem akarok mindenáron mindenkinek megfelelni, csak magamnak. Szervezettebben vezetem a háztartást, az általad tanított dolgokat, pl a takarítási rutin, “átkonvertálva” a mi életünkre.
Szeretem, hogy itt nincsenek elvárások, nincs számonkérés, van viszont rengeteg segítség!”
Bodrogi-Horváth Éva

Kiskunhalas

“A legtöbbet a gondolkodás módomon formáltál. Már nem zavar, ha valaki beesik és nincs a legnagyobb rend, és már sikerül a családot is bevonnom a feladatokba. Bár én könyvmoly, infóéhes vagyok, azonban a háztartással kapcsolatban teljesen hidegen hagytak a tudnivalók eddig. De a te ” előadásodban” néha még élvezem is az új infók befogadását.”

Szente Kornélia, német tanár, 2 gyerekes anyuka

“Missziója a tisztaság és a rend, amit nagyon őszinte, egyenes és “tiszta” kommunikációval terjeszt. A kisugárzása is egyedi, elképesztően céltudatos és energikus.”

Somogyi-Kovács Szilvia, marketing szakértő

“Itt nem az a társaság van, akik odamondanak egymásnak és fröcsögnek, hanem csendben végzik a dolgukat és hallgatnak téged. Én pl minden feltett kérdésedet, felvetésedet megtárgyalom magamban, de nem öntöm ki az online térbe. De az dolgozik ott belül. Az a fél éve (akkor csatlakoztam a klubhoz) elültetett kis mag csírázik, érlelődik bennem, pedig akkor szégyenkezve ismertem magamra…

Luka Katalin, Budapest