Mit találsz a webáruházban?

  

Háziasszonyként, nőként annyi mindennel kell egyszerre foglalkoznod, és annyi mindenhez kell egyszerre értened, a heti menü megtervezésétől a leghatékonyabb takarítási fortélyokig, hogy szinte lehetetlennek tűnik stresszmentesen megoldani a napi feladatokat. 

Ezekkel a problémákkal nem vagy egyedül, és pontosan azért hoztam létre a Rend egy kattintásra oldalát, hogy megmutassam neked, hogyan tudsz a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni, miközben nem válsz a háztartásod rabszolgájává!

Számomra ez utóbbi különösen fontos: hogy ne érezd magad állandóan leterhelve. Ne legyél túlterhelt, ne legyél görcsös, mert vezethetsz te is lazán olyan háztartást, amilyenre vágytál. Tarts velem, nézz körül a webáruházban, és megmutatom, hogyan és mivel csináld!

Kategóriák a webáruházban

A hónap termékei

Csomag ajánlatok

Takarítóeszközök

Szagtalan tisztítószerek

Mosás, vasalás, szárítás

Bevásárlótáskák

Léna Products 

Iratkozz fel a leveleimre, hogy elsőként értesülj az új termékekről,

a VIP ajánlatokról, és az első levélben küldöm neked a

“Napi és heti rutinok” című e-bookomat.

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben megtalálod a “Napi és heti rutinok” című e-bookomat is.

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

.