Mit találsz a webáruházban?

  

Háziasszonyként, nőként annyi mindennel kell egyszerre foglalkoznod, és annyi mindenhez kell egyszerre értened, a heti menü megtervezésétől a leghatékonyabb takarítási fortélyokig, hogy szinte lehetetlennek tűnik stresszmentesen megoldani a napi feladatokat. 

Ezekkel a problémákkal nem vagy egyedül, és pontosan azért hoztam létre a Rend egy kattintásra oldalát, hogy megmutassam neked, hogyan tudsz a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni, miközben nem válsz a háztartásod rabszolgájává!

Számomra ez utóbbi különösen fontos: hogy ne érezd magad állandóan leterhelve. Ne legyél túlterhelt, ne legyél görcsös, mert vezethetsz te is lazán olyan háztartást, amilyenre vágytál. Tarts velem, nézz körül a webáruházban, és megmutatom, hogyan és mivel csináld!

Kategóriák a webáruházban

Hónap termékei

Erre az oldalra érdemes többször bekukkantanod, mert minden hónapban azokat a termékeket tudod kedvezőbb áron megrendelni, beszerezni, melyekre az előző hónapban a legtöbb rendelés érkezett.

Csomagajánlatok

Ezen az oldalon azoknak a termékeknek a a csomagajánlatait találod, melyekre szükséged van a háztartásodban. A csomagokban lévő termékek egyenként is megvásárolhatóak, de csomagban olcsóbbak.

Tisztítószerek

Egy háztartásban nincs szükség 50 millió tisztítószerre. Elég összesen 7.  A Léna Products tisztítószerei ezt a 7 fajtát lefedik. Ráadásul mindegyik általam forgalmazott tisztítószere szagtalan.

Takarítóeszközök

Takarítani kell, ez tény! Ezen nem tudunk változtatni. Azon viszont igen, hogy milyen eszközökkel tesszük ezt. Mert bizony gyors és eredményes munkát csak minőségi eszközökkel lehet végezni. 

Mosás-szárítás-vasalás

A mosás során nincs szükség vegyi alapú öblítő- és mosószerekre. Miért is használnánk allergén összetevőket, hiszen léteznek már természetes alapú mosási termékek.

Tárolók

Ahogy Gombóc Artúr mondja: piros csokoládé, kerek csokoládé, mogyorós, keserű és szögletes csokoládé.. ezen az oldalon is minden tárolót megtalász, amire az otthonodban szükséged lehet.   

Könyvek

A könyvekben megtalálod az összes tudásomat, melyekre takarítócég vezetőjeként és háziasszonyként tettem szert. Ezt a gyakorlati tudást azonnal be tudod építeni a háztartásvezetésedbe.

Konyha

Egy konyhában a legkisebb kiskanáltól kezdve, a mosogatószeren át, az edénykészletig bezárólag sok mindenre szükség van. Itt mindent megtalász, amire egy konyhában szükség van.

Ajándékötletek

Sokszor tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy milyen ajándékot válasszunk egy-egy szerettünknek, vagy barátunknak. Ezen az oldalon számtalan olyan ajándékötletet találsz, aminek minden nő örülne. 

Gyereksarok

A Rend egy kattintásra gyereksarok része csupa olyan terméket sorakoztat fel, amivel a gyerekeknél lévő dolgok tárolását meg tudjuk könnyíteni. De megtalálsz itt magasságmérőt és perselyt is. Természetesen mindent fából készítve. 

Lakás dekor

Gyerekszoba, nappali vagy konyha, nem maradhat dekoráció nélkül. De nem mindegy, hogy ez a dekoráció felesleges kallantyú, vagy hasznos kiegészítő. Itt biztosan hasznos dolgokra fogsz lelni. Nézz körül a Léna Products termékcsaládnál.

Iratkozz fel a leveleimre, hogy elsőként értesülj

az új termékekről, a VIP ajánlatokról.

Ajándék napi és heti rutintervező e-book

A leveleimet azoknak a nőknek, édesanyáknak, háziasszonyoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásukat szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett a lehető legnagyobb mértékben automatizálni,  stresszmentesíteni.

A feliratkozás után pár percen belül e-mailben érkezik az első levél, melyben megtalálod a “Napi és heti rutinok” című e-bookomat is.

Oberling Léna

Magyarország első háztartásvezetési specialistája

.