Ablaklehúzó 40 cm Click System funkcióval

5 590 Ft

 

  • ablaklehúzó gumi széllel
  • Mozgatható csuklóval hullámvonalban történő lehúzáshoz
  • A bepattintós rendszerű csatlakozóval minden Click-System nyéllel kombinálható
  • Nem hagy csíkot maga után.
  • Törlési szélesség 40 cm
  • Eredeti Német termék

Elfogyott

Cikkszám: 51522 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez az ablaklehúzó áttetsző, csík és folt mentesen takarítja le az üvegfelületeket hullámvonalban haladva. A tökéletes tisztaságot a kiváló minőségű gumiperem biztosítja, mely már az első lehúzáskor csíkmentesen tisztítja az ablakot. A mozgatható csukló minden törlőmozgásra megfelelő, de szükség esetén egyszerűen és gyorsan rögzíthető a fogónál. Törlési szélessége 40 cm. Annak érdekében, hogy magasban található ablakokhoz is használható legyen, pl. téli kertekben, a Click-System funkcióval ellátott nyelekkel kombinálható. A nyelek kiviteltől függően 4 m hosszúra is kihúzhatóak. Az ablaklehúzó eredeti német termék és 3 év garanciával szállítjuk.

Mi az a Click System funkció?

A Click Systerm funkció a takarítás nagymestere. Miért? Mert ha egy nyél egy ilyen funkcióval van ellátva, akkor egy nyél segítségével az összes takarítási funkciót el tudjuk látni. Vagyis egy nyélhez több eszközt tudunk csatlakoztatni. Persze ehhez az szükséges, hogy azok a fejek is Click System funkcióval legyenek ellátva, amiket használunk a takarítási folyamatainkban. Mint például ez az ablaklehúzó.

A Rend egy kattintásra webáruházból rendelhető nyelek és az összes takarítóeszköz Click System funkcióval vannak ellátva. Így ha innen rendelsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy nyéllel az összes eszközt használni tudod. Nézd meg a Click System csomagajánlatunkat is, mert úgy sokkal kedvezőbb áron jutsz  hozzá ezekhez az eszközökhöz.

Milyen Click System funkcióval ellátott takarítóeszközt találsz a webáruházban?

Felmosószettet, különböző méretű különálló nyeleket, ablaklehúzót, mosható portörlőpálcát, pókhálózó sarokseprűt. És ezeken az eszközökön kívül, egy valóban tiszta eredményt produkáló takarításhoz, nincs is másra szükség.

Szállítási idő a megrendelés kiegyenlítése után 7-8 munkanap.

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ablaklehúzó 40 cm Click System funkcióval” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…