Ágyi poloska száműzése – Modern háztartás könyvsorozat

0
out of 5

Ágyi poloskamentesítés lépésről-lépésre
26 oldalas részletes, könnyen érthető tudásanyag
Pdf formátumban bármilyen mobileszközről olvasható
Nincs szükség hozzá külön e-book olvasóra

3 990 Ft

VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

Kérdésed van a fizetéssel, a szállítással vagy a garanciával kapcsolatban? Ezen az oldalon minden gyakori kérdésre megtalálod a választ.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

 

20.000 Ft feletti rendeléseknél INGYENES

 

20.000 Ft alatti rendelések esetén:

Futárral történő házhozszállítással előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel     1.290 Ft
Futárral történő házhozszállítással utánvétes fizetéssel      1.590 Ft
GLS csomagponton előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel      990 Ft
GLS csomagponton utánvétes fizetéssel       1.390 Ft

Személyes átvétel Erdőkertesen INGYENES

 

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

TERMÉKLEÍRÁS

Ez az online könyv "Modern Háztartás" könyvsorozat következő része, melyben mindent megtalálsz, amire az ágyi poloskák kiűzésére szükséged van.

Sajnos az utóbbi évtizedekben egyre több helyen lehet találkozni a 60-as években már felszámoltnak vélt ágyi poloskával. Az esetek kb. 50 százalékában szállodákban és kollégiumokban fordul elő, és a maradék 50 százalékban pedig az otthonunkban.

Ha nálad is megjelentek az ágyi poloskák, akkor most biztosan tanácsatalanul állsz a dologgal szemben, és azt kérdezed magadtól, hogy miért pont nálad, hiszen te rendszeresen takarítasz.

Nagyon sokan talán büszkeségből, talán tudatlanságból kifolyólag nem mernek beszélni a poloska megjelenéséről, és nem akarnak segítséget igénybe venni. Úgy gondolják a tisztaság, a rendszeres takarítás elég ahhoz, hogy az ő lakásukat ezek az élősködők messzire elkerüljék.

Akkor elárulok egy titkot. Az ágyi poloska nem tud különbséget tenni tiszta vagy koszos lakás között. Akár tiszta, akár elhanyagolt a lakás, ők mindenhol meg tudnak telepedni. Az ágyi poloska nem érzékeny a koszra, és nem vonzza őket a tisztaság. Kizárólag az ember érdekli őket, hiszen abból nyerik a táplálékukat.

A könyvben leírom, hogy milyen módon tudnak a poloskák beférkőzni az otthonodba, és azt is leírom, hogy hogyan tudsz ellenük védekezni. Az útmutatásom alapján szakember segítsége nélkül is ki tudod őket írtani a lakásodból, és az írtás utáni időszakra is felkészítelek. Megtanulod, hogy hogyan rendezd be a hálószobádat egy poloska invázi után, és azt is elárulom, hogy mi a tennedő abban az esetben, ha társasházban élsz, és a szomszádnél süket fülekre találsz a poloskák ügyében. A könyv által segíten Neked abban, hogy legyen végre poloska mentes övezeted a lakásod.

Hidd el, nem lehetetlen! A módszeremmel meg tudod csinálni. Arra azért már most szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ha saját magad akarod elvégezni az ágyi poloskairtást, akkor azzal legyél tisztában, hogy sok idő, türelem, és koncentráció kell az eredmény elérésig.

Mit kapsz, ha megrendeled az ágyi poloska tudástára e-bookomat?

Ha az útmutatásom alapján, lépésről lépésra haladva végigcsinálod az otthonodban a poloskairtást, és hagysz elég időt a poloskák elpusztulásának, akkor egy ágyi poloskamentes otthonba tudsz ismét élni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ágyi poloska száműzése – Modern háztartás könyvsorozat” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük