Ajándékkártya díszdobozban

9 900 Ft14 900 Ft

Ajándékkártya díszbobozban, melynek tartalma:

 • 5.000 vagy 10.000 Forint értékben vásárlási utalvány, melyet a Rend egy kattintásra webáruházában lehet levásárolni.
 • 1 db Léna Products takarítókendő
 • 1 db rózsakvarc angyalka
 • 1 db kézműves szappan

Az ajándékártya csomag díszdobozban érkezik, és akár a megajándékozott címére is küldheted közvetlenül. Ehhez nincs másra szükség, csak a megjegyzés rovatba írd be a pontos nevet, címet és telefonszámot, ahová az ajándékot küldeni szeretnéd.

Törlés

Leírás

Szeretnél valakinek örömet szerezni, de nem ismered pontosan az igényeit, elképzeléseit? Ajándékozz neki ajándékkártya csomagot díszdoboz csomagolásban, mert azzal biztosan nem nyúlsz majd mellé.

Hogyan lehet az utalványt érvényesíteni?

Az utalvány egy kóddal van ellátva, és ha azt a megajándékozott a vásárlói kosárban feltünteti, vásárlásának összegéből levonják az utalvány értékét. A kód az ajándékkártyán kerül feltüntetésre.

Fontos tudnivalók:
Az ajándékártya a kiadás napjától számított 6 hónapig érvényes.
Az utalvány értékét nem lehet több vásárlásra megosztani, és készpénzre nem váltható.

Az ajándékkártya csomagot kérheted a megajándékozott címére is. Ebben az esetben a megjegyzés rovatba írd be a pontos nevet, címet, telefonszámot, hogy a csomag biztosan odaérjen. Írhatsz mellé pár kedves szót is, amit szintén a megrendelés megjegyzés rovatába tudsz beírni. Mi ezt az írást megszerkesztjük egy szép üdvőzlőlapra, és az ajándékozott ezzel a pár sorral kapja meg az ajándékodat.

Az ajándékkártyán kívül a díszdobozba belerejtettünk egy Léna Products takarítókendőt, egy kézműves szappant és a egy rózsakvarc anyalka medált.

Születésnap, névnap, anyák napja, karácsony, húsvét, netán csak egy szimpla kedvesskedést. Ezekre az alkalmakra az ajándékkártya mindig tökéletes választás, hiszen így az ajándékozott azt vásárol rajta, amit ő szeretne. Ajándékkártyával nem lehet félreértéseket generálni, nem lehet mellé nyúlni és nem lehet nem örömet okozni.

További információk

Variálható

10.000 Forint, 5.000 Forint

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékkártya díszdobozban” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

 • Akció!

  Takarítási rutintervező napló – nyomtatott

  5 990 Ft
  Tovább