Bende rendet teremt mesefüzet

(1 vásárlói értékelés)

990 Ft

Minden este harcolsz a gyerekkel, hogy a játékok ismét a helyén landoljanak? A gyermeked nem érti, hogy miért fontos ez neked, hiszen holnap ismét játszani fog velük? Éjszaka gyakran felkiáltasz, mikor egy-egy legóra lépsz a hálószoba és a gyerekszoba között? Mesével, meséléssel ezek a problémák is megoldhatóak.

Mese a rendről, a rendrakásról és arról, hogy miért is fontos ezt minden este elvégezni. Mindezt játékos formában 1-6 éves gyerkőcöknek, szüleinek és nagyszüleinek.

Cikkszám: B1 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Egy mesesorozat a rendről, a rendrakásról a takarításról, ami nem csak gyerekeknek íródott. Melyben nem csak anya pakol vagy takarít, és amiben ugyan a takarításról és a rendrakásról van szó, de ennek ellenére játéknak fogja a gyerkőc titulálni, és örömmel vesz részt benne ő is, ha te épp ezt csinálod. Bende rendet teremt című mese a Bende meséi mesesorozat első része.

A mesesorozatot a két rendetlen fiam és az első unokám, Bende ihlette meg. A sorozat mindegyik része a takarításról, a rendről, a rendrakásról és annak fontosságáról szól játékos formában. Mindegyik rész egy-egy olyan helyet érint az otthonunkban, melynek takarítása során a gyerekedet is nyugodtan be tudod vonni. A könyvek elolvasása után pedig már magától fog neked segíteni, mert tudja, hogy miért van erre szükség, és neki ez miért lesz jó.

Mindegyik része a mesesorozatnak egy-egy rendrakós, takarítós történetet ír le gyereknyelven és meseszerűen. Természetesen mindegyik történet főszereplője Bende, az unokám, és a mesélő pedig én vagyok. A könyveket Firkatica rajzai színesítik és teszik szemléletesebbé és kedvelté a rendrakás és a takarítás folyamatát.

Bende rendet teremt Bende meséi sorozat első füzete a játékok elpakolásáról szól. Arról, hogy miért is olyan fontos mindent a helyére rakni még akkor is, ha folyamatosan játszunk velük.

Mindegyik nyomtatott mesefüzet egy színezőt tartalmaz. Így a Bende rendet teremt című első könyv is. Amíg te mesélsz, addig a gyermeked ki tudja színezni az ajándékba kapott színezőt. Rendrakás és szórakozás egyben.

Mazsolázgass a többi könyvem között is, és legyen neked is könnyű az otthonod takarítása.

További információk

Könyv

mesefüzet GLS szállítással, mesefüzet INGYENES postai szállítással, napló és mesefüzet

Bende rendet teremt mesefüzet termékről 1 értékelés

  1. Loyola Krisztina

    A kisfiaimnak nagyon tetszett az egyszerű, kedves történet. Azóta sokkal könnyebb rávenni őket a pakolásra, napközben többször is felemlegetjük a történet tanulságát játék közben.

    • Oberling Léna (megerősített tulajdonos)

      Kedves Kriszta! Örülök, hogy a gyerekszobában való rendrakás, rend megtartása nálatok már rutinná vált. Köszönöm a mesefüzetről alkotott véleményed megosztását.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…