Bende rendet teremt – Bende meséi sorozat

2 990 Ft

Mese a rendről, a rendrakásról és arról, hogy miért is fontos ezt megcsinálni. Mindezt játékos formában 1-6 éves gyerkőcöknek, szüleinek és nagyszüleinek. Bende meséi sorozat első része a játékok közötti rendrakásról és annak fontosságáról szól. A nyomtatott mesefüzet ajándék színezővel és színesceruzával érkezik.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked, unokád neve szerepeljen a könyvhöz küldött üdvözlőlapon, akkor a megrendelés megjegyzés rovatába írd be a nevét, nevüket. 

FONTOS! A postaiszállítás kuponkóddal 1000 Forint szállítási költséget tudsz megspórolni. Ebben az esetben a mesefüzet postán érkezik és a postaládádban landol. Ha szeretnél ezzel a lehetőséggel élni, akkor írd be a postaiszállítás kuponkódot és a rendszer automatikusan levonja az 1000 Forintot a megrendelésed értékéből.

Ez a kedvezmény csak a mesefüzetre és annak postai szállításra vonatkozik, más termékekre és más szállítási módra nem. Így, ha más terméket is rendelsz egy megrendelésen belül, vagy csomagpontra szállítást szeretnél, úgy ezt a kedvezményt nem tudod igénybe venni.

Cikkszám: NYK-0001 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Egy mesesorozat a rendről, a rendrakásról a takarításról, ami nem csak gyerekeknek íródott. Melyben nem csak anya pakol vagy takarít, és amiben ugyan a takarításról és a rendrakásról van szó, de ennek ellenére játéknak fogja a gyerkőc titulálni, és örömmel vesz részt benne ő is, ha te épp ezt csinálod. Bende rendet teremt című mese a Bende meséi mesesorozat első része.

A mesesorozatot a két rendetlen fiam és az első unokám, Bende ihlette meg. A sorozat mindegyik része a takarításról, a rendről, a rendrakásról és annak fontosságáról szól játékos formában. Mindegyik rész egy-egy olyan helyet érint az otthonunkban, melynek takarítása során a gyerekedet is nyugodtan be tudod vonni. A könyvek elolvasása után pedig már magától fog neked segíteni, mert tudja, hogy miért van erre szükség, és neki ez miért lesz jó.

Mindegyik része a mesesorozatnak egy-egy rendrakós, takarítós történetet ír le gyereknyelven és meseszerűen. Természetesen mindegyik történet főszereplője Bende, az unokám, és a mesélő pedig én vagyok. A könyveket Firkatica rajzai színesítik és teszik szemléletesebbé és kedvelté a rendrakás és a takarítás folyamatát.

Bende rendet teremt Bende meséi sorozat első füzete a játékok elpakolásáról szól. Arról, hogy miért is olyan fontos mindent a helyére rakni még akkor is, ha folyamatosan játszunk velük.

Mindegyik nyomtatott mesefüzet egy színezőt és egy színesceruza készletet is tartalmaz. Így a Bende rendet teremt című első könyv is. Amíg te mesélsz, addig a gyermeked ki tudja színezni az ajándékba kapott színezőt.

FONTOS! A postaiszállítás kuponkóddal 1000 Forint szállítási költséget tudsz megspórolni. Ebben az esetben a mesekönyv postán érkezik és a postaládádban landol. Ha szeretnél ezzel a lehetőséggel élni, akkor írd be a postaiszállítás kuponkódot és a rendszer automatikusan levonja az 1000 Forintot a megrendelésed értékéből.

Ez a kedvezmény csak a mesekönyvekre és a postai szállításra vonatkozik, más termékekre és más szállítási módra nem. Így, ha más terméket is rendelsz egy megrendelésen belül, vagy csomagpontra szállítást szeretnél, úgy ezt a kedvezményt nem tudod igénybe venni.

További információk

Könyv

e-book, Nyomtatott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bende rendet teremt – Bende meséi sorozat” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

 • Akció!

  Takarítási rutintervező napló – nyomtatott

  5 990 Ft
  Tovább
 • Tervezd újra! a takarítási rutinodat

  4 990 Ft
  Tovább
 • Mosható portörlő pálca

  3 990 Ft
  Kosárba teszem