Hűtőszekrény fertőtlenítő és tisztítószer

(1 vásárlói értékelés)

1 990 Ft

 

 • tökéletes szagsemlegesítés
 • higiénikus tisztaság
 • Bio-alkohol segítségével tökéletes fertőtlenítés
 • Hűtő, mikrohullámú sütő és munkafelületek tisztítására is
 • 250 ml
 • Minőségét megőrzi 3 évig
 • Német termék
Cikkszám: 00093 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

 

Ez a hűtőszekrény fertőtlenítő és tisztítószer higiénikus és alapos tisztaságot biztosít a hűtőszekrényben, a mikrohullámú sütőben, hűtőtáskában, munkafelületeken stb. Élelmiszerek tárolására használatos felületek tisztítására bio-alkohol segítségével tökéletesen használható. Az enyhe vagy erős szagokat is egyaránt teljes mértékben semlegesíti. A hűtőszekrény és fagyasztó enyhe eljegesedett felületeinek takarítására is kíválóan használható. Takarítás után gyors és csíkmentes száradást biztosít. Dermatológiaiig tesztelt. Az üvegkerámiával való összeférhetőség tesztelve lett.

Használai javaslat: a hűtőszekrény fertőtlenítő és tisztítószer spriccelős flakont vedd a kezedbe és permetezz a folyadékból a takarítandó felületre. Ha régi, odaszáradt szennyeződéssel találod szembe magadat, akkor hagyd pár percig hatni rajta a tisztítószert. Ezután töröld át egy takarítókendő vagy szivacs segítségével a felületet.Ha szükségesnek találod, akkor nyugodtan dörzsölheted is a szivaccsal a szennyeződést. Szárazra törlést nem igényel ezzel a tisztítószerrel történő takarítási folyamat. Első használat előtt mindenképp próbáld ki a tisztítószert egy olyan kis felületen, ami rejtett vagy nincs szemelőtt, hogy még véletlenül se sérüljön meg a takarítandó felület.

A fertőtlenítő és tisztítószer használatához a takarítás során Léna Products takarítókendőt használj, így a tökéletes tisztaság garantált. A takarítás során ez a tisztítószer a Léna Products általános felülettisztítóval együtt jól használható és valódi tisztaság érhető el velük.

Összetevők: < 5% nemionos felületaktív anyagok. Tartalmaz: illatszerek (limonene)

Eredeti német termék. Szállítási ideje a megrendelés kiegyenlítése után 4-5 munkanapon belül.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 14 × 3 × 0,11 cm

Hűtőszekrény fertőtlenítő és tisztítószer termékről 1 értékelés

 1. Ági (megerősített tulajdonos)

  Nagyon szeretek vele takarítani, gyorsan tisztává válik a hűtő, és a mikró is. A konyhapultot is ezzel szeretem legjobban letörölni, mert tudom, hogy élelmiszerek közelében is nyugodt szívvel használható. Köszönöm 🙂

  • Oberling Léna

   Igen, ez valóban így van, hogy azokon a felületeken is lehet vele takarítani, amik élelmiszerrel érintkeznek. Örülök, hogy elnyerte tetszésedet a tisztítószer. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…