Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess! e-book

4 990 Ft

Ebben a könyvben megtalálsz mindent ami ahhoz kell, hogy időmilliomos váljon belőled még akkor is, ha kezdő vagy a háztartásvezetésben.

Az elmúlt 30 évnyi tapasztalatomat gyűjtöttem össze azért, hogya a kezdő és a magabiztos háztartást vezető is stresszmentesen boldoguljon a háztartás apróbb és nagyobb feladataival, miközben önmagára is marad idő. 

A könyvemet azoknak ajánlom, akik folyamatosan harcot vívnak a háztartásuk adta feladatok sokaságával, és akik a háztartásvezetésüket szeretnék a mai modern világ adta lehetőségek mellett leegyszerűsíteni, automatizálni, és a lehető legtöbb dolgot a lehetőségeikhez mérten kiszervezni.

 

Leírás

Különbözőek vagyunk, így eltérőek az igényeink, az életritmusunk, a háztartásvezetési stílusunk, és a családunk igényei. Az Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess e-book különböző szinten álló háztartást vezetőknek készült. Akár kezdő akár gyakorlott vagy a háztartásvezetés művészetében, ez a könyv hasznos lesz számodra.  

Ezért a könyvben elsősorban olyan ötleteket, tippeket próbálok Neked adni, amiket az elolvasásuk után a háztartásodra, a saját és a családod igényeire tudsz majd szabni, és a gyakorlatban hasznosítani. 

  • Megismertetem veled a titkokat, hogy te is időmilliomos lehess!
  • Megtanulod, hogyan alakítsd ki a napi, heti rutinjaidat, hogy a háztartásvezetés, a takarítási rutinod sokkal gördülékenyebb legyen. 
  • Megmutatom, milyen apró trükkökkel tudsz időt nyerni a napi feladatok végzése során. 
  • Segítek, hogy sokkal okosabban tudd beosztani az időd a háztartásvezetésben, és több minőségi idő jusson a családodra.
  • Megmutatom, hogyan találd meg az örömet még a “nemszeretem” feladatokban is. 

Ne habozz sokáig, könnyítsd meg a saját dolgod, olvasd el az Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess e-book könyvemet, és használd a könyvben bemutatott 6 titkot! Rendeld meg most!

Az e-book a Takarítási rutintervező napló párja, ezért érdemes a kettőt egyben használni, hogy egy helyen és egyben lássd a háztartásod adta feladatokat. A rutintervező napló nyomtatott, ezért mindent bele tudsz írni, amit az Így tarts rendet, hogy időmilliomoss lehess! e-bookban olvasottak alapján át akarsz szervezni. De azt is tudod a naplóban vezetni, hogy mi legyen a menű hétről hétre, vagy a bevásárlólistádat is ebbe tudod írni.

A Takarítási rutintervező napló és az Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess! e-book nagy segítség a kezdő és a gyakorlott háztartást vezetők részére. Segítség a rutinok kialakításában, segítség a családtagok bevonásába a háztartási feladatok terén, és segítség a fontosabb információ megjegyzésében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Így tarts rendet, hogy időmilliomos lehess! e-book” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük