Konyha rejtelmei

9 990 Ft

 

Az van, hogy ezt a programot itt most el kellene adnom neked úgy, hogy közben istenítem a takarítás művészetét. No ezt biztosan nem teszem, mert én is utálok takarítani. Viszont az utálat ellenére tudom, hogy ezt a takarítási mizériát másképp is fel lehet fogni, mint ahogy a szüleinktől, nagyszüleinktől láttuk, tanultuk. Tehát akkor ajánlom figyelmedbe ebben a programban való részvételt, ha viszonylag kényelmes tempóban szeretnéd a konyhádat kitakarítani úgy, hogy közben még jól is érezd magad. Nos? Hogy döntesz? Csatlakozol vagy még hezitálsz?

Elfogyott

Cikkszám: K-00001 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Konyha takarítás közösen? Mi van? Ez most vicc?

Képzeld! Nem viccnek szántam! Sőt! Szeretném átadni azt a takarítási tapasztalatomat a konyha takarítás vonatkozásában, amit a németországi takarítócégemben gyűjtöttem sok-sok éven keresztül. Vagyis azt szeretném megmutatni a takarítsunk együtt konyha programomban neked, egy konyhát kevesebb idő alatt is ki lehet takarítani úgy, hogy a tisztaság hosszabb távon megmarad. No és persze nem csak kevesebbet kell majd takarítanod a módszerem elsajátítása után, hanem a takarításhoz való viszonyod is javulni fog.

Ebben a programban megmutatom, hogy hol kezd, hol folytasd, hol fejezd be. Azt is elárulom, hogy mivel csináld és mikor. De arról is említést teszek, hogy a konyha melyik részét milyen gyakorisággal lenne érdemes takarítanod. Illetve azt is megbeszéljük, hogy mit kell tenned, hogy a konyha tisztasága hosszabb ideig megmaradjon.

Nem csak leveleket kapsz tőlem, hanem a kihívás alatt hanganyagokban is beszélek azokról a takarítási fortélyokról, melyekkel egyszerűbbé teheted a konyha takarítás feladatait.

Kinek ajánlom ezt a takarítsunk együtt – konyha programot?

Azoknak, akik saját maguk takarítanak otthon, de ezt a tevékenységet annyira nem szeretik. Viszont szeretnék saját maguk számára leegyszerűsíteni és egy kicsit élvezetesebbé tenni. Azoknak, akik szeretik a rendet és a tisztaságot maguk körül, de nem tudják azt úgy kialakítani, megvalósítani, hogy azzal teljes mértékben elégedettek legyenek. De azoknak is ajánlott a kihívásban való részvétel, akik ki akarják szervezni a takarítást, mert csak akkor tudunk jó takarítót találni, ha mi is tisztában vagyunk a takarítás feladatainak sorrendjével és azok eredményeivel. Ja és persze azoknak is, akik most kezdenek a háztartásvezetéssel ismerkedni, és egy eredményesen működő takarítási rutint akarnak kialakítani.

Azoknak, akinek nem fontos a tisztaság. Azoknak, akik úgy vélekednek a takarításról, hogy az egy felesleges dolog és elég, ha egy évben egyszer valamit csinálunk a tisztaság érdekében az otthonunkban. De azoknak sem ajánlom, akik azt gondolják, hogy a takarítást nem kell tanulni, mert mindenki úgy születik a világra, hogy ezt kirázza a kisujjából.

Szóval az az igazság, hogy nem akarok senkit sem rábeszélni a konyha takarítás programjában való részvételre, és senkire sem szeretném tukmálni. Azt gondolom, hogy a takarítócégemben végzett munkám sikere elég bizonyíték arra, hogy a módszerem működik, és ez nekem elég. Hiszen minden általunk takarított lakásban és golfklubban maximálisan elégedettek voltak úgy, hogy ajánlások sokaságát kaptuk. Így a kihívással kapcsolatban nem is osztok meg itt részleteket, mert aki szeretné elsajátítani a módszeremet, az úgy is csatlakozik a programhoz, és az első levelemben minden információt megkap.

A döntés a tiéd! Továbbra is harcot vívsz a konyhád adta takarítási feladatok sokaságával, vagy átveszed felettük az uralmat?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konyha rejtelmei” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük