Léna Products lefolyótisztító

2 990 Ft

 

Valódi tisztaságélmény prémium minőségben

Léna Products tisztítószerekkel az, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból pillanatok alatt tiszta, vendéghívogató fészket tudsz varázsolni.

 

 

Leírás

 

Nagy fajsúlyú, magas hatóanyag tartalmú lefolyótisztító. A Léna Products lefolyótisztító épület karbantartó szakemberek bevonásával lett kifejlesztve, ezáltal minden olyan felmerülő problémára megoldást nyújt, ami a csatornarendszer megfelelő működését, átjárhatóságát befolyásolja egy otthonban.

Prémium minőségű lefolyótisztító, mely:

 • szagtalan és illatmentes
 • a dugulás mértékétől függően akár pár perc alatt feloldja a lefolyókban a dugulást okozó szennyeződéseket
 • megakadályozza a zsírlerakódást
 • megszünteti a szagokat
 • eltávolítja a dugulást okozó ételmaradékokat, zsír- és szappanlerakódásokat, valamint a hajat is
 • konyhában, fürdőszobában és a vécében is egyaránt használható
 • elpusztítja a baktériumokat
 • 585 ml
 • hatszögletű flakon a könnyebb és csúszásmentes fogás érdekében
 • gyerekzárral ellátott zárókupak
 • Magyar termék

Ha egy vendég, netán egy családtag úgy csukja be maga után az ajtót, hogy bizonyos kellemetlen szagokat érez, akkor ez nagyban meghatározza az illető tudatalatti érzékelését, amelyben szerepet kap a szaglás is. Tehát ha „csatornaszag” vagyis büdi van otthon, akkor az nagyban rontja a közérzetünket, és koszosnak érezzük a lakást. Ennek elkerülése érdekében érdemes hetente egyszer a lefolyókat is tisztítani.

ALKALMAZÁS

Nyomd le a kupakot, és csavard el az órajárással ellentétes irányba.

 1. Karbantartás esetén hetente egyszer két kupaknyi tisztítószert tegyél a lefolyónyílásokba, és hagyd ott 10 percig, hogy kifejtse hatását a szert. Az idő letelte után engedj rá forró vizet és már kész is vagy.
 2. Részleges (lassan folyó víz) vagy teljes dugulás (álló víz) esetén egyszerűen öntsd a flakon teljes tartalmát az álló vízbe és hagyd hatni a terméket. A felgyülemlett víz lefolyik, amint a dugulás megszűnik. A dugulás megszűnése után forró vízzel alaposan öblítsd át az egész lefolyórendszert. Fürdőszobai dugulásoknál 10-15 perc, zsíros konyhai dugulásoknál 15-30 perc, konyhai tészta vagy zöldség okozta dugulásoknál 2 óra hatóidő, wc lefolyóinak elzáródása esetén akár egy éjszakai hatóidő is szükséges.

A Léna Products lefolyótisztító alkalmazható lefolyók, csatornák, padlóösszefolyók, mosdók, WC-k lefolyóinak tisztítására.  

Űrtartalom: 585 ml

Összetevők: 2-Propanol; szek-Alkán-szulfonát-nátriumsó (C13-C17); Alkoholok, C12-15, etoxilált

Tárolás: 5 és 30 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Minőségét 24 hónapig megőrzi.

Gyártási hely: Magyarország

Figyelmeztetés! A termék használatával egyidejűleg ne használj agresszív fertőtlenítőt, savat és lúgot se. Bőrrel vagy szemmel való érintkezés esetén azonnal 10 percen át bő vízzel kimosandó. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

A Léna Products tisztítószerek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági szabályoknak, ezért vendéglátóhelyeken is használhatóak. 

LÉNA TIPPJE 🎁 válaszd a Pont elég tisztítószercsomagot, spórolj és gyűjtsd be az ajándékokat.

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Léna Products lefolyótisztító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…