Mosható portörlő pálca

(5 vásárlói értékelés)

3 990 Ft

 

A mosható portörlő pálca a legfinomabb port is mágnesként vonzza, mert

 • az antisztatikus, sűrű mikroszálak vonzzák és magukban is tartják a port
 • a puha szálak minden felülethez alkalmazkodnak
 • 38 cm-es XL-tisztítófelület rendelkezik
 • vonzza a port és azt tökéletesen meg is tartja
 • magas a porfelvevő képesség
 • a puha szálak minden felülethez alkalmazkodnak
 • használható a click system nyelekkel

Leírás

Portalanítás pár másodperc alatt? Igen, ez a mosható portörlő pálca segítségével  gyerekjáték, hiszen a legfinomabb port is mágnesként vonzza. Az antisztatikus, sűrű mikroszálak megkötik a port és megakadályozzák a por felkeverését és azt is, hogy ezáltal máshova szálljon. Puha szálai minden repedésbe és mélyedésbe benyúlnak. A szobanövényekről, könyvespolcokról és redőnyökről ugyanúgy távolítja el a port, mint az érzékeny felületekről. A számítógépen vagy TV képernyőjén meglapuló por sem akadály számára. Extra nagy, 38 cm-es tisztítófelülete ideális a nagy és sima felületek, pl. asztalok vagy képernyők, tisztítására. Fogantyújához csatlakoztatható egy teleszkópos Leifheit Click-System-nyél, amellyel a szobák sarkait is eléri. Akasztóval ellátva a praktikus tárolás érdekében.

A mosható portörlő pálca mosogépben 30 fokon tisztítható. A mosáshoz természetes alapanyagú mosószert használj. A legjobb a mosódió használata a pálca mosógépben való tisztításához. Az öblítő használata nem ajánlott, mert a pálcán lévő puha szálak összecsomósodnak, és elveszítik  az antisztatikus hatásukat.

Ha nagyon poros a felület, akkor érdemes első körben a Léna Products általános felülettisztító és takarítókendő segítéségével áttörölni mindent, és csak ezután végigmenni a portörlő pálcával. Ha pedig ezt a műveletet ki szeretnéd hagyni, akkor gyakrabban használd a pálcát, és legalább heti egyszer szabadulj meg a portól minden helyiségben.

A portörlő pálca Click System funkcióval van felszerelve, ezért a Rend egy kattintásra webáruházából rendelhető nyelekhez kompatibilis. Mindegyik nyélhez csatlakoztatható, így a magasabb felületeken is könnyedén el lehet távolítani még a vastag porréteget is. A nyelek 190 és 400 centiméter hosszan kihúzhatóak.

A mosható porseprű 0.2 kg. Tisztítófelülete 38 cm, a nyél 20 cm.

Eredeti Német termék.

Szállítási idő 4-5 munkanap.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 38 cm

Mosható portörlő pálca termékről 5 értékelés

 1. Baranekné Anikó

  A porpálca, amit anno ajánlottál SZUPER🥰 Azonnal azt is megrendeltem, mikor felmosó vödröt is vennem kellett. Ne vedd hízelgésnek, de ÁLDOM minden felmosáskor a neved, és h hallgattam Rád. Imádom. És nem is értem, miért nem váltottam hamarabb lapos felmosóra 🤦‍♀️🤷‍♀️ minden kis rés alá simán befér, a sarkokból is “kiszedi” a koszt, és nem betolja, mint a mop. És végre nem kell minden felmosáskor elhuzigatnom az ülőgarnitúrát🙆‍♀️ A pálcával és a nyéllel pedig végre a legmagasabb szekrény tetejét is elérem. A plafonról és az álmennyezetről nem is beszélve.

  • Oberling Léna

   Nagyon örülök, hogy elnyerte tetszésedet mind a portörlőpálca, mind a felmosó. Ezek a takarítóeszközök valóban megkönnyítik számunkra a takarítást úgy, hogy minőségben és eredményben is kiválóak.

 2. Vinczéné Pintér Adrienne (megerősített tulajdonos)

  Vègre nem kergetem ès verem szèt a port. Köszönöm szèpen! ADRIENNE

  • Oberling Léna

   Örülök, hogy a porseprű úgy dolgozik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. 🙂

 3. Lay Boglárka

  Ah, imádom ezt a portörlő pálcát, nagyon könnyen le tudom szedni vele a pókhálókat a nehezen elérhető helyekről is.
  Már mosógépben is mostam és tényleg olyan lett, mintha új lenne megint.

  • Oberling Léna

   Nagyon örülök, hogy ez a porpálca az egyik kedvenc takarítóeszközödé vált. 🙂

 4. Körtvélyessy Andrea (megerősített tulajdonos)

  Nagyon klassz ez a portörlő pálca. Szépen felveszi port, nem én szívom be.Az is tetszik, hogy az univerzális nyelet rátéve a legmagasabb helyeket is elérem vele. Nagyon jó, hogy a felmosóhoz, ablakmosóhoz és ehhez csak egy nyél kellett.

  • Oberling Léna

   Nagyon örülök, hogy elégedett vagy a portörlő pálcával való takarítással. Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat.

 5. Nyiri Zsuzsa (megerősített tulajdonos)

  Már régóta kerestem olyan portörlő pálcát, ami meghosszabbítható, rendesen vonzza a port, és mosható is. Ez beváltotta a reményeimet, jó minőségű, praktikus termék.

  • Oberling Léna

   És az mellett, hogy vonza a port még mosható is, így nagyon sok évig szolgál minket a takarításban. Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

 • Akció!

  Léna Products takarítókendő

  1 990 Ft3 590 Ft
  Opciók választása
 • Teleszkópos nyél Click System funkcióval 110-190 cm

  7 990 Ft
  Kosárba teszem