Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén – könyv

7 990 Ft

 

A könyv megjelenése hamarosan….

Egy könyv azoknak, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból szeretnének csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni.

Elfogyott

Cikkszám: 0001-2 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Takarítási rutin egyszerűen és könyedén könyvem rendet teremt a takarítással kapcsolatos feladatok sokaságában és az ezzel kapcsolatos káoszban.  

Biztosan a te otthonodban is vannak olyan sarkok, ahonnan gyakran elfordítod a tekintetedet, vagy mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is meg kell csinálni, még ez is rám vár”. Valószínűleg a reggelek többsége nálatok is kapkodós, és előfordul, hogy nem találjátok a kocsikulcsot, netán a gyerkőcök tornazsákjait. És ha most ellátogatnák hozzátok, akkor biztosan találnánk olyan szekrényeket, fiókokat melyeknek az ajtaját inkább nem nyitnád ki, nehogy a bennük lévő kacathegyek kiboruljanak. Ha a mondatok olvasása közben buzgón bólogatsz, akkor egy egészséges és élettel teli otthonban élsz, de most már itt lenne az ideje, hogy megtervezed és kialakítsd azt a takarítási rutint, melynek segítségével megszűnnek a káoszos sarkok, a kapkodós reggelek és a fiókokban lévő kacathegyek.

Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén című könyv közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre vezet végig a rutinkiépítés folyamatán.  

Ez a könyv neked szól, ha:

 • kipróbáltál már minden régi és új takarítási tanácsot, rendrakási és takarítási rendszert, de valamiért egyik sem működött hosszú távon.
 • úgy érzed, hogy a takarítás egy soha véget nem érő feladat.
 • egy eredményesen működő takarítási rutin kialakítása a célod.
 • ha több időt szeretnél tölteni azzal, amit nem takarításnak hívnak.

A könyv várható megjelenése: hamarosan…

 

További információk

Könyv

e-book, e-book és napló, e-book és napló és bögre

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén – könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

 • Takarítási és szelektálási rutinom – napló

  7 990 Ft
  Tovább
 • A szelektálás művészete

  7 990 Ft
  Tovább
>