Takarítási és szelektálási rutinom – napló

7 990 Ft

 

Várható megjelenés: szeptember!

A takarítási és szelektálási rutin valójában egy alkotási folyamat, amiben te vagy a művész, az otthonod pedig a műalkotás. Ebben a folyamatban lesz segítségedre ez a napló, melyben a saját takarítási és szelektálási rutinodat tudod megtervezni, kialakítani.

Elfogyott

Cikkszám: 0001-1 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Várható megjelenés: szeptember!

Takarítási és szelektálási rutinom lépésről lépésre, amit megtervezünk? Szükség van erre? A válaszom? Igen!  

Biztosan a te otthonodban is vannak olyan sarkok, ahonnan gyakran elfordítod a tekintetedet, vagy mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is meg kell csinálni, még ez is rám vár”. Valószínűleg a reggelek többsége nálatok is kapkodós, és előfordul, hogy nem találjátok a kocsikulcsot, netán a gyerkőcök tornazsákjait. És ha most ellátogatnák hozzátok, akkor biztosan találnánk olyan szekrényeket, fiókokat melyeknek az ajtaját inkább nem nyitnád ki, nehogy a bennük lévő kacathegyek kiboruljanak. Ha a mondatok olvasása közben buzgón bólogatsz, akkor egy egészséges és élettel teli otthonban élsz, de most már itt lenne az ideje, hogy megtervezed és kialakítsd azt a takarítási rutint, melynek segítségével megszűnnek a káoszos sarkok, a kapkodós reggelek és a fiókokban lévő kacathegyek.

Takarítási és szelektálási rutinom napló közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre vezet végig a rutinkiépítés folyamatán. Olyan oldalakat tartalmaz, melyeket teljes mértékben a saját oldaladra és igényeidre tudsz szabni. Így te is egy olyan takarítási és szelektálási rutint tudsz kialakítani, amivel tartós tisztaságot tudsz elérni kevesebb időráfordítással.  

Erre a naplóra van szükséged, ha:

 • kipróbáltál már minden régi és új takarítási, szelektálási tanácsot, rendrakási és takarítási rendszert, de valamiért egyik sem működött hosszú távon.
 • úgy érzed, hogy a takarítás egy soha véget nem érő feladat.
 • egy eredményesen működő takarítási és szelektálási rutin kialakítása a célod.
 • ha több időt szeretnél tölteni azzal, amit nem takarításnak hívnak.

Mit találsz a naplóban?

 • Napi, heti, havi és nagytakarítási rutin kialakításához gyakorlati útmutatókat.
 • Szelektálási útmutatót.
 • olyan takarítási és szelektálási praktikákat is becsempésztem a naplóba, amit rögtön tudsz eredményesen használni.
 • tervezőoldalak a saját takarítási és szelektálási rutinod kialakításához.
 • a naplóban lépésről-lépésre elmagyarázom a tervezés és megvalósítás folyamatát, rengeteg gyakorlati, a hétköznapokból vett példákkal megspékelve.

A napló vezetésével akár több órát is meg tudsz spórolni, amit azzal tudsz tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál. A takarítási rutinod napló valójában egy olyan munkafüzet, amivel a Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén és a Szelektálás művészete című könyveimmel együtt használva tökéletes és tartós tisztaságot tudsz az otthonodba könnyedén teremteni.

A napló nyomtatott, spirálos és 100 oldalt tartalmaz.

A Takarítási és szelektálási rutinom napló INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL postai szállítást jelent úgy, hogy a kis csomag a postaládádban fog landolni abban az esetben, ha más terméket nem rendelsz hozzá. A postai szállításról ide kattintva tudsz bővebben tájékozódni.

További információk

Könyv

e-book, e-book és napló, e-book és napló és bögre

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Takarítási és szelektálási rutinom – napló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

 • Takarítási rutin egyszerűen és könnyedén – könyv

  7 990 Ft
  Tovább
 • A szelektálás művészete

  7 990 Ft
  Tovább