Bemutatkozás

A Rend egy kattintásra oldal 2018 januárjában született meg. A célom egy olyan plattform létrehozása volt, ahol a tisztaságra és rendezettségre vágyó nők mindent egy helyen megtalálnak. Mindegy, hogy hasznos információ, tanács, ötlet, könyv, kiszervezés, ezen az oldalon egy helyen legyen. Egy olyan közösséget szerettem volna létrehozni, ahol az információk mellett tapasztalatot is cserélhetnek egymással. Ezt sikerült legjobb tudásom szerint megvalósítani, a weboldal piacvezetővé vált.

Együtt minden sokkal könnyebb!

Szia! Léna vagyok!

Az a Léna, aki több, mint 10 éves németországi takarítói tapasztalattal a háta mögött döntött úgy, hogy minden energiáját annak szenteli, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak. Így született meg a Rend egy kattintásra oldal gondolata, ami mára már valósággá vált.

Miután a saját takarítócégemben rengeteg elégedett ügyfélnél sikerült a kevesebb takarítás, de még is tiszta otthont megvalósítani, úgy döntöttem, hogy ezt a szemléletmódot Magyarországon is ismerté és tudatossá teszem.  

A szemléletmód népszerűsítéséhez megírtam a könyveimet, létrehoztam egy olyan közösséget, ahol ma már nem tabu a kiszervezés, és életre hívtam a tisztaság piacterét, ahol a kiszervezéshez megoldásokat is kínálok. Ez mellett megszületett Magyarország Tisztaságtérképe, ahol a vendéglátóhelyek tisztaságáról vagy annak hiányáról írok feketén-fehéren.  

A Rend egy kattintásra egy márka, egy közösség, egy érzés, egy szelet kreativitás, egy szelet „kilogók a sorból” feeling, egy szelet tökéletesség tökéletlenséggel párosítva…

Amikor elkezdtem vállalkozni, még nagyon naivan álltam a népszerűsítés dolgaihoz. Azt gondoltam, hogy egy Facebook hirdetést összerakni nem nagy kunszt, és az eredményhez elég egy sok követővel rendelkező “híres ember”, esetleg néhány szép és ütős kép, hiszen mások is így csinálják. Sőt! A vállalkozásom első időszakában még azt vallottam, hogy nem kell a reklám, nem kell az együttműködés, mert anélkül is népszerűvé lehet válni. Vállalkozóként mindenki belefut ebbe a tévhitbe, aztán lassan ráébredünk, hogy egy eredményes Facebook hirdetést mégsem könnyű dolog összedobni, a „híres emberek” sem olyan eredményesek, mint ahogy azt mi gondolnánk, és a jól működő együttműködések aranyat érnek. Te is kipróbáltad őket ugye? Elégedett voltál az eredményekkel? Te is hasonló gondolatokkal hadakoztál, netán hadakozol? Azt kaptad a „híres embertől” amit vártál? Minden esetben? Tedd a szívedre a kezed, és őszintén válaszolj magadnak.

Egy-egy ilyen „mások is így csinálják” kampány után az eredményeket nézve a munkád, időd, energiád és a pénzed egyenes arányban állt a végeredménnyel, az általad elvártakkal?

A mai online térben és zajban kitűnni és feltűnni nem könnyű. Nem könnyű, de nem is lehetetlen. Csak jól kell választani együttműködő partnert.

Miért érdemes a tisztaság piacterén jelen lenni, hirdetni?

Személyre, vállalkozásra, termékre szabott, életszagú, hiteles de mégis márkahű megjelenési lehetőség.

Egyedülállóan célzott, hatékony elérést biztosítot a háztartásokat vezető nők célcsoportja felé a piactéren való jelenlét.

Szemléletmódommal az átlagosnál tudatosabb, változásra, változtatásra nyitottabb réteget érek el.

E-mail: hello@rendegykattintasra.hu

Web: www.rendegykattintasra.hu

 Telefon: 70-670-1826

 Rend egy kattintásra Bt.

7500. Nagyatád – Aradi utca 12/A