Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással

 online kurzus azoknak, akik már egy ideje nem tudták alaposan kitakarítani az otthonukat, de most már szeretnének a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból ismét tiszta, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni, de nem tudják, hogy hol kezdjék el, és hogyan csinálják.

Erre a kurzusra van szükséged, ha …

… már egy ideje küzdesz az otthonod adta takarítási feladatok elvégzésének rendszerességével.

… kipróbáltál már rengeteg módszert, de így sem lett rendezetebb és tisztább az otthonod.

… úgy érzed, hogy a káosz felülkerekedett rajtad és átvette az otthonod és az életed irányítását.

… változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem egyedül, segítségre van szükséged.

Ismerős gondolatok?

Gyakran elfordítod a tekintetedet egy-egy kupisabb sarok láttána kanapén üldögélve, és mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is meg kell csinálni, még ez is rám vár”?

A reggelek többsége nálatok is kapkodós, és előfordul, hogy nem találjátok a kocsikulcsot, netán a gyerkőcök tornazsákjait?

Előfordulhat, hogy a fürdőszobában a vízkő az úr, vagy netán a konyhapulton eluralkodott káosz lett a jelenlegi életszakaszod főszereplője?

És ha most bekopogok hozzátok, akkor találok olyan szekrényeket, fiókokat melyeknek az ajtaját inkább nem nyitnád ki, nehogy a bennük lévő kacathegyek kiboruljanak?

Úgy érzed, hogy az otthonod adta feladatok sokaságával nem tudsz megbírkózni, és így lehetetlenség valamilyen rutint kialakítani? Ezért a káosz csak nő és nő?

Ha a mondatok olvasása közben buzgón bólogatsz, akkor valószínűleg Káosz Úr már régóta jelen van az otthonodban. A jelenléte már igen kellemetlen számodra, szeretnéd őt kitessékelen az ajtón, de nem tudod, hogy hogyan is tudnád ezt megtenni. Érzed, hogy itt az ideje annak a káoszmentesítésnek, mellyel eltűnnek a pókhálók a sarkokból, elfelejtheted a kapkodós reggeleket, eltűnik a fürdőszobádból a vízkő és felszámolhatod a fiókokban lévő őskáoszt. Na de hogyan csináld?

Ebben a káoszmentesítés napi 30 perc takarítással kurzus lesz a segítségedre.

Káoszmentesítés napi 30 perc takarítással

A kurzus leckéiben közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre, helyiségről helyiségre vezetlek végig a káoszmentesítés folyamatán.

A feladatok összessége egy nagytakarítási rutint alkotnak, amit napi 30 perces etapokban helyiségekre és feladatokra szétosztva tudsz elvégezni.

A gyakorlati írásos és videós útmutatók mellett káoszmentesítő gondolatokat és hanganyagokat is megosztok veled. Ezek az otthonod takarításához fűződő viszonyodat is nézőpontjaidat fogják megváltoztatni pozitív irányba. 

A kurzusban

 

Bemutatkozik Káosz Úr és elmondja, hogy miért szeret nálad tanyát verni. De azt is elárulja, hogy hogyan lehet őt kirakni az ajtón és távol tartani az otthonodtól.

A kurzus feladatainak elvégzése után meg fogod találni az aranyközéputat a minimalizmus és a maximalizmus között úgy, hogy közben az otthonod káoszmentesítését is ki tudod pipálni.

A káoszmentesítés közben nem csak az otthonod állapota fog megváltozni, hanem a takarításhoz, a rutinok kialakításához fűződő viszonyod is. Káosz Úr száműzése után már könnyedén ki tudod majd alakítani a rutinjaidat.

Akik már káoszmentesítettek…

“Ma már heti egyszer takarítok már csak. De volt idő, amikor hónapokig nem tudtam takarítani, mert káosz uralta az otthonomat. Hála Lénának, hogy elérhetővé tette ezt a kurzust, ma már a profi takarítási rutinommal mindez a múltté.”

Kissné Csilla

étterem és panzió tulajdonos

“Anyukám sajnos nem volt a helyzet magaslatán az otthonunk tisztaságával kapcsolatban. Amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy én másképp szeretném csinálni. És akkor a neten belebotlottam Léna módszerébe. Azóta ő tanácsait követem, és így az otthonom élhetően tiszta.”

Kovács Ramóna

3 gyerekes anyuka, vállalkozónő

“Azt gondolná az ember lánya, hogy idősebb korában nem tudnak neki újat mutatni. Pedig de! Nekem Léna olyan tanácsokat adott a mentorálás által, ami az „üres ház” életszakaszomban hatalmas segítség volt a káoszon való felülkerekedésemben. Mindenkinek ajánlom a kurzus elvégzését, Léna mentorálását, ha egy kicsit is megcsúszott az otthona ápolásában.

Szabó Béláné

nyugdíjas pedagógus

Ahhoz, hogy az otthonod rendezett és tiszta legyen, nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül. Sőt! Másoknak sem kell  megfelelned, és tökéletesnek sem kell lenned! Elég, ha elkezdesz rutinokat kialakítani és azokat rendszeresen működtettni. Ha ehhez hozzáteszel eredményesen működő szokásokat, a téged nem szolgálókat pedig kidobod az ablakon, máris elindultál azon az úton, melynek végén ki tudsz szállni a takarítás mókuskerekéből. De előtte mindenképp le kell számolnod a káosszal. Ebben a Káoszmentesítés az otthonodban napi 30 perc takarítással kurzus lesz a segítségedre.

Szia! Léna vagyok, A Takarító.

Több, mint 10 éves németországi takarítói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy minden energiámat annak szentelem, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak. Miután a saját takarítócégemben rengeteg elégedett ügyfélnél sikerült a módszeremet alkalmaznom, itthon is elkezdtem a KOSZradír takarítási módszeremet megismertetni.

Hiszek abban, hogy tőled is csak egyetlen kattintásra van a hosszabb távon tiszta otthon érzése. Eltökélt szándékom, hogy segítsek neked megtapasztalni a rendszeresen működtetett rutinok varázslatos erejét, a megvalósított tisztaság nyugodtságot produkáló hatását és a belső takarítás által produkált változásokat.

Kezdhetjük?

Válaszd ki a neked való csomagot! Ints búcsút Káosz Úrnak és tedd rendbe az otthonodat!

Ez a káoszmentesítő útmutató lépésről lépésre haladva életszaksztól függetlenül útmutatást tud adni ahhoz, hogy eredményesen tudd megváltoztatni az otthonod állapotát. Ez egy módszer, mely megmutatja a minimalizmus és a maximalizmus közötti arany középutat, melyre te is rá tudsz lépni és végig is tudsz rajta haladni.

év takarítási tapasztalat

káoszmentes otthon a kurzus elvégzése után

kitakarított magánház

könyv takarítás és szelektálás témában

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig lesz hozzáférésem a kurzushoz?

1 évig tudsz hozzáférni és káoszmentesíteni.  

Külföldön élek. Így is tudok regisztrálni?

Igen.

Hogyan fogok hozzáférni a kurzus leckéihez?

A regisztrációd követően levélben küldök el minden információt, melyben egy útmutatót videót is találsz majd.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Nem. Az onlin kurzusokat bankkártyával és banki átutalással is meg tudod vásárolni.