Kiút a KáOSZból – alap könyvcsomag

(2 vásárlói értékelés)

5 990 Ft

 

🎁 Ajándék szelektálási útmutató e-bookkal.

KOSZradír takarítási módszer gyakorlati útmutatója azoknak, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból, csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket szeretnének varázsolni.

 

Cikkszám: 22 Kategória:

Leírás

Kiút a KáOSZból című könyv neked szól, ha már egy ideje küzdesz az otthonod adta feladatok elvégzésének rendszerességével, kipróbáltál már rengeteg módszert, de így sem lett rendezetebb és tisztább a helyzet, de ennek ellenére változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem tudod, hogy hol kezd el.

Kiút a KáOSZból – alap könyvcsomag

A csomag tartalma:

🔷 1 db Kiút a KáOSZból nyomtatott könyv kísérőlevéllel és apró ajándékkal. (Értéke: 5990 Ft)

🔷 Szelektálási útmutató e-book (Értéke 2990 Ft)

A könyv olvasása közben rátalálsz a káoszból kivezető útra, hiszen konkrét, gyakorlati példakat ad életszakaszoktól függetlenül. Olvasás közben végre azt fogod érezni, hogy megváltozik a szelektáláshoz és a takarításhoz fűződő viszonyod, mert nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsot” kaptál, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatást, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan! Elhagyod a halogatás szokását, és rátalálsz a minimalizmus és a maximalizmus arany középútjára.

A könyv adatai:

 • puha könyborító
 • 76 oldal
 • A/5 méret
 • bővebb információ a könyvről itt

Küldetésem az, hogy a KOSZradír takarítási módszerem által te is képes legyél a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. Hosszú távon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani, jól és magabiztosan tudd működtetni azokat a tartós eredményt produkáló szokásokat, melyek a pillérek szerepeit töltik majd be az otthonod gondozásában.

Kiút a KáOSZból – alap könyvcsomag termékről 2 értékelés

 1. Korognai Ágnes (megerősített tulajdonos)

  Aktív lelki terápia, mint Léna minden munkája 🤍

  • Oberling Léna

   Köszönöm Ági a könyvvel kapcsolatos visszajelzésedet!

 2. Nagy Csilla

  Zseniális a könyv, a módszer pedig holisztikus szemléletű és igen hatékony. Léna egy igazi nagybetűs TANÍTÓ, érthetően és egyszerűen tudja átadni az eddig megszerzett rengeteg tudása és tapasztalata esszenciáját❤️

  • Oberling Léna

   Kedves Csilla! Nagyon köszönöm a könyvvel kapcsolatos véleményedet. Nagyon szerettem volna, ha mindaz, amit leírtál, átjött volna az olvasónak a könyv oldalait olvasgatva. Akkor ezek szerint sikerült megvalósítanom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…