Takarítási rutin lépésről lépésre

INGYENES 6 részes e-mail sorozat, amivel el tudod kezdeni

a saját takarítási rutinod kialakítását.

*** szülinapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd megleplek a jeles napodon 

Egyedül érzed magad a takarítás labirintusában?

Kipróbáltál már minden régi és új takarítási tanácsot, rendrakási és takarítási rendszert, de valamiért egyik sem működött hosszú távon? Úgy érzed, hogy a takarítás egy soha véget nem érő feladat, újból és újból feladatok sokasága állít kihívások elé? Ne aggódj! Nem vagy egyedül!

Gyakran elfordítod a tekintetedet a sarkokról, vagy mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is meg kell csinálni, még ez is rám vár”?

Előfordulhat, hogy a fürdőszobában is a vízkő az úr, vagy netán a konyhapulton eluralkodott káosz lett a jelenlegi életed főszereplője?

Ha a mondatok olvasása közben buzgón bólogatsz, akkor egy egészséges és élettel teli otthonban élsz. De ennek ellenére, most már itt lenne az ideje, hogy megtervezed és kialakítsd azt a takarítási rutint, melynek segítségével eltűnnek a pókhálók a sarkokból, elfelejtheted a kapkodós reggeleket és felszámolhatod az otthonodban lévő káoszt.

Ahhoz, hogy az otthonod rendezett és tiszta legyen, nem kell mindent fenekestül felforgatnod magad körül. Sőt! Másoknak sem kell  megfelelned, és tökéletesnek sem kell lenned! Elég, ha elkezdesz egy eredményesen működő takarítási rutint kialakítni.

Ha ehhez a rutinhoz még hozzáteszel eredményesen működő szokásokat, a rosszul produkálókat pedig kidobod az ablakon, máris elindultál azon az úton, melynek végén ki tudsz szállni a takarítás mókuskerekéből. Ezen az úton pedig ez a levélsorozat segítség lesz számodra.

Neked való ez az levélsorozat, ha …

k

Kezdő háziasszony vagy, szeretnél tanulni, de nem anyóstól.

}

Kipróbáltál már rengeteg takarítási módszert, de így sem lett több időd.

Úgy érzed, hogy a takarítás ördögi mókuskerekéből nem tudsz kiszállni.

Több időt szeretnél azzal tölteni, amit nem takarításnak hívnak.

Szia, Léna vagyok, A Takarító.

Pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy otthon rendszeres takarítása és a megfelelő rutinok kialakítása támogatás nélkül. Abban fogok neked útmutatást adni, hogy pillanatok alatt tudj a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. Hosszútávon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani azt a takarítási rutint, amire már régóta vágysz, függetlenül attól, hogy ezt magad végzed el, vagy kiszervezed.

év takarítási tapasztalat

Elégedett ügyfél

kitakarított ház

könyv

Kezdhetjük? Akkor regisztrálj most!

Takarítási rutin lépésről lépésre

INGYENES 6 részes e-mail sorozat, amivel el tudod kezdeni

a saját takarítási rutinod kialakítását.

*** szülinapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd megleplek a jeles napodon