Tisztaság Piactere

ahol az otthonod állapotával kapcsolatos problémáidra megbízható szakember, szolgáltató személyében megoldást találsz.

Takarítót vagy takarítócéget keresel, de már legalább századszor csalódtál az általuk ígért eredményekben? Állandóan foltosan jönnek vissza a ruháid a mosodából? Nem vagy elégedett a tisztítószereiddel, pedig a forgalmazó csodát ígért? Már a tizedik porszívót vásárolod meg, és még mindig nem az igazit választottad? Foltos lett a szőnyeged a hétvégén tartott baráti összejövetel után, de az előző szőnyegtisztító nem végzett minőségi munkát és másik szolgáltatót keresel? No és a kertész, a festő és a klímás is hiányszakma felétek?

A Tisztaság Piactere megoldást nyújt a problémáidra

Amikor valami elromlik az otthonunkban, vagy ki szeretnénk szerevezni egy-egy feladatot, netán segítségre lenne szükségünk, az első gondolatunk az, hogy hol találunk ehhez megbízható szakembert vagy szolgáltatót? Vagyis az első lépés a keresés. Ez bizony manapság lehetetlen vállalkozás, hiszen sem időnk sem energiánk nincs arra, hogy ismeretlen emberek munkájával kisérletezgessünk.

Szakértőként nem csak az a dolgom, hogy felhívjam a problémákra a figyelmet, vagy elmondjam, hogy mit is kellene csinálni, hanem az is, hogy ezekhez megoldást tudjak nyújtani. Ezért a tisztaság piacterén összegyűjtöttem azokat a szakembereket, szolgáltatókat, vállalkozásokat, akik a minőséget és a megbízhatóságot szem előtt tartva megoldást tudnak nyújtani az otthonod tisztaságával és rendezettségével kapcsolatos problémáidra.

A tisztaság piactere a megbízható, általam ajánlott, tisztaságot teremtő szakemberek, szolgáltatók tárháza.

A tisztaság piacterén több területen dolgozó olyan szakembert, szolgáltatót találsz, akikkel sikeresen meg tudod oldani az otthonod által generált problémáidat.

A szakemberek, szolgáltatók általam leinformált vállalkozók, így bizalommal fordulhatsz feléjük bátran.

És hogy ne kelljen sokáig keresgetned, a tisztaság piacterén szakterületenként kategórizálva, megyékre leszűkítve megtalálod őket.

A tisztaság piactere Magyarország egyetlen,

tisztaságot teremtő szolgáltatók, szakemberek

hiteles platformja.

Tisztaság Piactere

családok részére

Katttints arra a szolgáltatásra, amire most szükséged lenne, és keresd meg a téged megszólító szolgálatót, szakembert.

Magánház Takarító

Takarítócég

Mosás, vasalás

Szőnyeg- és kárpittisztítás

Gépkölcsönzés

Kártevőirtás

Festő

Klímás

Kertész

Tisztítószerek

Takarítóeszközök

Természetes megoldások

Valóban tiszta szálláshely

Valóban tiszta étterem

Valóban tiszta játszóház