Kiút a KáOSZból

Gyakorlati útmutató tudatos otthonszervezőknek, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból, csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket szeretnének varázsolni.

eladott könyv

év takarítási tapasztalat

kitakarított magánház

mentorált takarító

Ez a könyv neked szól, ha …

Az otthonod helyiségeinek rendszeres takarítása állandó stresszforrás minden nap.

Már a postást sem ismered fel a kapu előtt a szürke ablaküvegen keresztül.

Állandó veszekedést generál a családban a sarkokban lévő kupi látványa.

A barátaid, rokonaid előtt zárva az ajtód, mert vállalhatatlan az otthonod állapota.

Kipróbáltad KonMari és FlayLady módszereit, de még mindig káosz van.

AHA élmények azoktól, akik már olvasták…

💌 „A könyved olyan, mint a Horváth Ilona szakácskönyv: minden háztartásban ott a helye!

💌 „A kiút a KáOSZból egy őszinte, mellébeszélés mentes és inspiráló könyv.”

💌 „Nem csupán a takarításról és a szelektálásról szól, hanem a lelki dolgokra, a különböző élethelyzetekre is figyelmet szentel.” 

💌 „Nagyon tetszett az őszinte stílusod. Nem szépítettél, nem a rózsaszínködös verziót adtad elő az anyaságról, takarításról, szelektálásról. Nem mentettél fel alóla, közben mégsem éreztem azt, hogy a kialakult káosz egyedül az én hibám lenne, éppen ezért egyedül nekem kellene vele megküzdenem. Végig azt éreztem, hogy ott vagy mellettem segítőkezet nyújtani.

💌 „Az egész könyvben azt hiszem ez a mondatod ütött a legnagyobbat – legalábbis nekem: „A legnagyobb probléma általában az szokott lenni minden életszakaszban, hogy nagyobb tisztaságra és rendre vágyunk, mint amit akkor meg tudunk valósítani.

Képzeld el (lehet, hogy el sem kell képzelned)

ahogy egy nehéz nap után fáradtan belépve a bejárati ajtón rögtön eldurran az agyad, mert a levetett cipőhalmok átugrása közben egy-két kulcscsomóra is rálépsz, ami nem épp úriemberhez/úrinőhöz illő szavakat hoz ki belőled.

Aztán a konyhába „toppanék… Röpült felém anyám” érzés helyett kitör belőled az elkeseredés érzése, mert meglátod a bögrékkel, tányérokkal, ételmaradékokkal teli konyhapultot, majd üvöltve szegezed a családtagjaidnak ezt a kérdést: senki nem volt képes kivinni a szemetet?

Ezután agyérgörcshöz közeli állapotban beviharzol a nappaliba, hogy végre nyugalomra lelj, de a fotelben tespedő ruhakupac látványa, a sarkokban rád vigyorgó porcicák hadserege kihozza belőled a legveszélyesebb házisárkány énedet, és érzed, látod, hogy mindenki menekül előled.

Ennek nem kell így történnie, így lennie! Lehet ezt másképp is megélni. Mutatom!

Egy nehéz nap után fáradtan belépsz az ajtón, nagy sóhajjal az ajtón kívül hagyod a stresszt, mosolyogva üdvözlőd a családodat és elégedetten konstatálod, hogy minden a helyén van, minden rendben van.

A gyerekek versengve rohannak a tiszta és rendezett konyhába, hogy elsőként tudják elmesélni azt, mi is történt velük ma. Miközben boldogan a gyerekeid élménybeszámolóját hallgatod, a férjed is megérkezik, és együtt, nyugodtan elkészítitek a vacsorát.

Vacsora után veszekedés nélkül tudja mindenki a dolgát, hiszen már nem kell tüzet oltani ahhoz, hogy egy kis rendet tudj teremteni az otthonod valamelyik sarkában.

Másnap reggel kapkodás nélkül indultok el otthonról, és tudjátok, hogy hazaérve egy olyan otthon vár titeket, ahol mindennek meg van a helye és mindent rögtön megtaláltok.

Ugye, hogy mennyivel jobban hangzik a második verzió?

a jó hír az, hogy minden megváltoztatható, kitakarítható!

Szia! Léna vagyok, A Takarító🧹 

Anya, nagymama, feleség, háztartást vezető nő vagyok. Két rendetlen fiúval (akik ma már „rendes” felnőttekké váltak) 11 alkalommal költöztem, amiből kettő országváltással is járt. 

Tudom, hogy neked is, több szerepkörben helyt kell állnod: anya, nagymama, feleség, gyerek, munkatárs, barát, háztartást vezető ember. Ezeregymillió teendőd van, aminek sokszor sem az elejét, sem a végét nem látod. Tudom, hogy milyen nehéz összeegyeztetned a munkát a családdal, az otthonod működtetésével annak ellenére, hogy rengeteg háztartási gép áll rendelkezésedre. Azzal is tisztában vagyok, hogy milyen nehéz az otthonodban fenntartani azt a rendet és tisztaságot, ami több óra takarítás után végre elértél.

A több, mint 10 éves németországi takarítói éveim alatt megtapasztaltam, hogy időközönként mindenkinél elszabadul a pokol, kialakul a káosz. De ez nem baj, ezért nem kell magadat hibáztatnod, hiszen káoszmentesíteni mindig és mindehol lehet.

Ezért írtam meg a Kiút a KáOSZból című könyvemet,

ami abban lesz segítségedre, hogy …

hogyan tudsz hosszabb távon fenntartható módon rendet és tisztaságot teremteni.

Olvasás közben végre ezt fogod érezni: igen, ez a módszer könnyedén kivitelezhető nálam is. Miért várnál tovább, ha már ma rendet és tisztaságot tudsz teremteni az otthonodban?

meg tudj szabadulni a házisárkány énedtől úgy, hogy közben az otthonod állapota megváltozik.

Nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsot” fogsz a könyvben találni, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatást, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan!

újra vendéghívogató, tiszta és rendezett otthonod legyen akár általad, akár kiszervezéssel.

Elhagyod a halogatás szokását, és megtanulod a takarítás folyamatát, rendbe teszed a helyiségekben lévő szekrényeket, barátságot kötsz a takarítás feladataival, és végre ismét vendégeket tudsz majd hívni.

Erről szól a Kiút a KáOSZból könyv

A könyv végigvezet téged az otthonod káoszmentesítésének folyamatán, megismerteti veled a minimalizmus és maximalizmus közötti arany középutat, felhívja a figyelmedet a különböző életszakaszok sajátosságaira, megérteti a halogatás miértjét, bevezet a szelektálás és takarítás világba, ráadásul megtalálod benne konkrétan azt a gyakrolati leírást, hogy hogyan káoszmentesíts helyiségről helyiségre haladva.

💠 A könyv közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre, helyiségről helyiségre vezet végig a káoszmentesítés folyamatán.

💠 Bemutatkozik a Káosz Úr és elmondja, hogy miért szeret nálad tanyát verni. De azt is elárulja, hogy hogyan lehet őt kirakni az ajtón és távol tartani az otthonodtól.

💠 Megismerkedhetsz az életszakaszaiddal, azok előnyeivel és hátrányaival, no és persze az elakadásokra is megfelelő megoldást javaslok számodra.

💠 Egy egész fejezetet szentelek Káosz Úr barátjának: a halogatásnak. Olvashatsz a lelki okairól és a legyőzőséről is.

💠 Bevezetlek a szelektálás művészetébe és megmutatom azt is, hogy hogyan csináld.

💠 Szelektálás után kitakarítjuk az otthonodat, majd elkezdjük a takarítási rutinod kialakítását helyiségről helyiségre haladva.

💠 Végül pedig olyan dolgokat osztok meg veled, amiről eddig még senki nem beszélt.

💠 A könyv elolvasása után meg fogod találni az arany középutat a minimalizmus és a maximalizmus között úgy, hogy közben az otthonod káoszmentesítését is ki tudod pipálni.

💠 A káoszmentesítés közben nemcsak az otthonod állapota fog megváltozni, hanem a takarításhoz, a rutinok kialakításához fűződő viszonyod is. Ráadásul kezedben lesz már az otthonod állapotával kapcsolatos bölcsek köve, amit én csak úgy hívok: KOSZradír.

 

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT,

HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

4 dolog, amit imádni fogsz a könyvben

Ha ismered a munkásságomat, tudod, hogy – mindig őszintén, de egy kis humorral megspékelve mutatom be az otthonunk összes arcát. A könyvben is hasonlóra számíthatsz.

Sok olyan történet, szituáció került a könyvbe, amelyek által magadra fogsz ismerni – így pedig könnyebben tudod megváltozatni azt, amiről eddig azt hitted, megváltoztathatatlan.

Lépésről-lépésre haladva mutatom meg azt, hogy mit-mikor-hogyan-kivel csináld, hogy azonnal változást tudj produkálni az otthonodban és a takarításhoz fűzödő viszonyodban.

Látszólag könnyed olvasmányban lesz részed, de a felszín alatt dolgozó, már benned bujkáló változtatásra vágyás rengeteg AHA érzést produkál majd. Ezért garantált az eredmény.

Bónusz

 Azonnali bónusz

Ingyenes szállítás

és 5 napos hozzáférés a KLUB tudástárához, ahol több, mint 10 olyan kurzusba kapsz betekintést, amik azonnali gyakorlati segítséget adnak a káoszmentesítés első lépéseihez.

Rendeld meg a könyvet még ma

 🎁 Ingyenes szállítás

📚 5 napos hozzáférés a Klub tudástárához 

Itt az idő, hogy változtass és búcsút mondj Káosz Úrnak!

Szerezd be a könyvet és indulj el azon az úton, melynek végén

egy hosszabb távon tiszta és rendezett otthon vár rád.

Kinek hogy tetszett a könyv?

Néhány visszajelzés azoktól, akik már elolvasták a könyvet:

A rendrakás és a takarítás kihívásaival naponta emberek milliói küzdenek, keresik rá a megoldást. A kiút a KáOSZból egy őszinte, mellébeszélés mentes és inspiráló könyv. Nem csupán a takarításról és a szelektálásról szól, hanem a lelki dolgokra, a különböző élethelyzetekre is figyelmet szentel. Léna jól tudja, hogy a korábbi kudarcok miatt a takarítás sokak számára egy terhes, szükséges rossz teendővé is válhat. És ahogy az otthonunk tükrözi az érzelmeinket, úgy az érzelmeink is kihatnak a környezetünkre.

Ha a takarítás eddig mumus volt számodra, de egy rendezett, harmonikus és tiszta otthon után vágyakozol, akkor Léna könyve neked íródott.

Zaláné Csörsz Eszter

haviegyfozes.hu, 3 gyermekes vállalkozó anyuka

Azt éreztem, mikor olvastam, hogy ez tényleg nekem szól. A fenntartható gondolkodás alapja, hogy ismerjük meg magunkat. Mindegy, hogy öltözködés vagy rendrakás, mindig az alapoktól kell kezdeni és arra már lehet építkezni. Ezt adod az olvasónak!  
Réti Éva

ujrahasznositoakademia.hu,

Hú, nagyon profi munkát végeztél, gratulálok! Több, mint 30 éve vezetek háztartást, de teljesen beszippantott az olvasás. A tanácsaidat követve kedvet kaptam még jobban odafigyelni a rutinjaimra, mert a szép és rendezett otthon számomra is a nyugalom szigete.  
Ila Krisztina

fitttorna.hu, Mozgásterapeuta

Léna megtisztelt azzal, hogy előolvashattam a könyvét. Végig az járt a fejemben, hogy kinek ajánlanám a legjobb szívvel ezt a kötetet? Vajon melyik életszakaszban lehet a leghasznosabb? (Amellett, hogy mindegyikben.) Ki is rajzolódott a szemem előtt egy önálló életet kezdő nő, aki frissen költözött össze a párjával. Óriási változás ez. A szeretett embernek a legjobbat akarjuk nyújtani, immár önálló felnőttként. Azonban azt is látom, hogy a családból hozott minták a legtöbb esetben nem olyan megalapozottak. Sokszor a szülők maguk óvják túl a gyermekeiket, így az önálló élet porondján a háztartással kapcsolatos területek meglehetősen ködösek. Éppen ebben tud szeretettel-teli segítséget nyújtani Léna könyve.
Hacsavecz Beatrix

hacsaveczbetti.hu, természetgyógyász

Kérdések és válaszok

Itt megtalálod a válaszokat a felmerülő kérdésekre

Mikor és hogyan kapom meg a megrendelt könyvet?

A szállításról mindent információt itt megtalálsz.

Mennyibe kerül a szállítás?

Erről bővebben a„minden a szállításról” oldalon tudsz olvasni.

Külföldön élek, de szeretnék könyvet vásárolni. Mi a teendő?

Sajnos a külföldre való szállítás már olyan horribilis árakat kapott, amivel én nem szeretnék dolgozni. Ezért a könyveim csak magyaroszági címre rendelhetőek.

Hogyan érhetőek el a digitális tartalmak?

Hozzáférést kapsz a Rend egy kattintásra tudástárához, ahonnan könnyen elérsz mindent egy helyen: ott éred el a Káoszmentesítő online kurzust is.

Ha nem szeretnéd mobilon használni, akkor laptopról egy szép online felületen is megtalálsz mindent.

Hogyan lehet fizetni?

Átutalással és biztonságos bankkártyás fizetéssel tudod a megrendelésedet kiegyenlíteni. Utánvétes, illetve egyéb módon történő fizetésre nincs lehetőség.

Mit tegyek, ha több könyvet szeretnék vásárolni?

Válaszd az Alap Könyvcsomagot, töltsd ki a mezőket, majd a megrendelési folyamatban lehetőséged lesz kiválasztani, hogy hány példányt szeretnél kézhez kapni. De minden csomagnál lehetőséged van több darabot is kiválasztani.

Hogyan kapom meg a számlát? Céges számlát külön kell igényelnem?

Sikeres vásárlás után a visszaigazoló emailben fogod megtalálni a linket az elektronikus számládhoz.

Ha cégre kéred a számlát, akkor fontos, hogy a megrendelési folyamatnál a „Számlázási cím típusa” résznél a „Cég” opciót válaszd ki, mivel úgy cégnevet és adószámot is meg tudsz adni.

Van még kérdésem, hol kapok ezekre választ?

Minden kérdésedre igyekszem válaszolni. A kérdéseidet a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre tudod elküldeni.

Következő lépés: válassz magadnak könyvcsomagot!

Ha csak a könyvet szeretnéd, akkor az alap csomaggal megkapod a könyvet, a kísérőlevelet apró ajándékkal és indulhat a káoszmentesítés.

Ha gyorsan akarsz haladni, akkor válaszd a próba klubtagsággal együtt csomagot, amivel gyakorlati segítséget kapsz a káoszmentesítéshez.