Kiút a KáOSZból

Gyakorlati útmutató tudatos otthonszervezőknek, akik a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonukból, csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket szeretnének varázsolni.

AHA élmények azoktól, akik már olvasták…

Nem csupán a takarításról és a szelektálásról szól, hanem a lelki dolgokra, a különböző élethelyzetekre is figyelmet szentel.

A kiút a KáOSZból egy őszinte, mellébeszélés mentes és inspiráló könyv.

A könyved olyan, mint a Horváth Ilona szakácskönyv: minden háztartásban ott a helye!

Nagyon tetszett az őszinte stílusod. Nem szépítettél, nem a rózsaszínködös verziót adtad elő az anyaságról, takarításról, szelektálásról. Nem mentettél fel alóla, közben mégsem éreztem azt, hogy a kialakult káosz egyedül az én hibám lenne, éppen ezért egyedül nekem kellene vele megküzdenem. Végig azt éreztem, hogy ott vagy mellettem segítőkezet nyújtani.

Az egész könyvben azt hiszem ez a mondatod ütött a legnagyobbat – legalábbis nekem: „A legnagyobb probléma általában az szokott lenni minden életszakaszban, hogy nagyobb tisztaságra és rendre vágyunk, mint amit akkor meg tudunk valósítani.”

Ez a könyv neked szól, ha …

… az otthonod működtetése állandó stresszforrás.

… kipróbáltál rengeteg módszert, de semmi nem változott.

… úgy érzed: Káosz Úr állandó vendég az otthonodban, az életedben.

… vágysz a változtatásra, de nem tudod, hogyan csináld.

ÚGY ÉRZED, HOGY AZ OTTHONOD MINDEN HELYISÉGÉBEN KÁOSZ ÚR LETT A FŐNÖK? AZ OTTHONOD INKÁBB HASONLIT EGY HÁBORÚS ÖVEZETHEZ, MINT SEM EGY BARÁTSÁGOS ÉLETTÉRHEZ? NEM TUDOD, HOGY HOGYAN ÉS HOL KEZDJ HOZZÁ A RENDTEREMTÉSNEK, A KÁOSZMENTESÍTÉSNEK, DE ÉRZED, HOGY ELJÖTT A VÁLTOZTATÁS IDEJE?

A jó hír az, hogy mindig minden megváltoztatható.

A könyv megmutatja neked a káoszból kivezető utat

Olvasás közben végre azt fogod érezni, hogy kinyíltak a lehetőségek az életedben. Miért várnál tovább, ha mehetsz és megteremtheted önmagad?

Konkrét és gyakorlati útmutatót ad életszakasztól függetlenül

Nem egy újabb „neszesemmifogdmegjól tanácsra” van szükséged, hanem egyszerű, lépésről-lépésre haladó iránymutatást, amelyek tartós változást hoznak – méghozzá gyorsan!

Újra vendéghívogató, káoszmentes otthonod lesz a saját igényeidhez mérten

Elhagyod a halogatás szokását, és rátalálsz a minimalizmus és a maximalizmus arany középútjára.

A könyv végigvezet téged az otthonod káoszmentesítésének folyamatán, megismerteti veled a minimalizmus és maximalizmus közötti arany középutat, felhívja a figyelmedet a különböző életszakaszok sajátosságaira, megérteti a halogatás miértjét, bevezet a szelektálás és takarítás világba, ráadásul megtalálod benne azt is, hogy hogyan káoszmentesíts helyiségről helyiségre haladva. A Kiút a KáOSZból című könyvemből a KáOSZradír otthonszervezési módszerem egyik szokását tudod elsajátítani.

Erről szól a Kiút a KáOSZból könyv

A könyv közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre, helyiségről helyiségre vezet végig a káoszmentesítés folyamatán.
Bemutatkozik a Káosz Úr és elmondja, hogy miért szeret nálad tanyát verni. De azt is elárulja, hogy hogyan lehet őt kirakni az ajtón és távol tartani az otthonodtól.
Megismerkedhetsz az életszakaszaiddal, azok előnyeivel és hátrányaival, no és persze az elakadásokra is megfelelő megoldást javaslok számodra.
Egy egész fejezetet szentelek Káosz Úr barátjának: a halogatásnak. Olvashatsz a lelki okairól és a legyőzőséről is.
Bevezetlek a szelektálás művészetébe és megmutatom azt is, hogy hogyan csináld.

Szelektálás után kitakarítjuk az otthonodat, majd elkezdjük a takarítási rutinod kialakítását helyiségről helyiségre haladva.

Végül pedig olyan dolgokat osztok meg veled, amiről eddig még senki nem beszélt.
A könyv elolvasása után meg fogod találni az arany középutat a minimalizmus és a maximalizmus között úgy, hogy közben az otthonod káoszmentesítését is ki tudod pipálni.
A káoszmentesítés közben nemcsak az otthonod állapota fog megváltozni, hanem a takarításhoz, a rutinok kialakításához fűződő viszonyod is. Ráadásul kezedben lesz már az otthonod állapotával kapcsolatos bölcsek köve, amit én csak úgy hívok: KáOSZradír.

 

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT,

HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

4 dolog, amit imádni fogsz a könyvben

Ha ismered a munkásságomat, tudod, hogy – mindig őszintén, de egy kis humorral megspékelve mutatom be az otthonunk összes arcát. A könyvben is hasonlóra számíthatsz.

Sok olyan történet, szituáció került a könyvbe, amelyek által magadra fogsz ismerni – így pedig könnyebben tudod megváltozatni azt, amiről eddig azt hitted, megváltoztathatatlan.

Lépésről-lépésre haladva mutatom meg azt, hogy mit-mikor-hogyan-kivel csináld, hogy azonnal változást tudj produkálni az otthonodban és a takarításhoz fűzödő viszonyodban.

Látszólag könnyed olvasmányban lesz részed, de a felszín alatt dolgozó, már benned bujkáló változtatásra vágyás rengeteg AHA érzést produkál majd. Ezért garantált az eredmény.

A könyv írója: Léna

Több, mint 10 éves németországi takarítói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy minden energiámat annak szentelem, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak. Miután a saját takarítócégemben rengeteg elégedett ügyfélnél sikerült a módszeremet alkalmaznom, itthon is elkezdtem a KáOSZradír módszeremet megismertetni.
Hiszek abban, hogy tőled is csak egyetlen kattintásra van a hosszabb távon tiszta otthon érzése. Eltökélt szándékom, hogy segítselek megtapasztalni a rendszeresen működtetett rutinok varázslatos erejét, a megvalósított tisztaság nyugodtságot produkáló hatását és a belső takarítás által produkált változásokat.

A Kiút a KáOSZból című könyvem ennek a folyamatnak az első szakaszát ismerteti meg veled, megspékelve egy gyakorlati útmutatóval.

🎁 ELŐRENDELÉSI AJÁNDÉK 🎁

SZELEKTÁLÁSI ÚTMUTATÓ E-BOOK

Értéke: 5990 Forint

Hogyan működik az előrendelés?

Rendeld meg a könyvet ezen az oldalon és válaszd ki azt a csomagot, amelyik a legjobban elnyeri a tetszésedet. Az előrendelési időszak utolsó napja február 25. vasárnap éjfél.

Azonnal megkapod az előrendelési ajándékot, és a választott csomagodban található bónuszokat, amiket már használni tudsz a könyv hivatalos startja előtt.

Amikor február második felében megérkezik a könyv a nyomdából, garantáltan az elsők között fogod kézbe venni! Az első szállítási nap (a terveim szerint) február 26.

Bónusz

Ha a PRO vagy a VIP könyvcsomagot választod, ehhez a digitális bónuszhoz azonnal megkapod a hozzáférésed:

Azonnali bónusz:

Hozzáférés a Nézőpontformáló gondolatok podcast gyűjteményhez

Értéke: 14990 Forint

Rögtön megkapod a hozzáférést a podcast gyűjteményhez, mely hasznos segítség lesz a belső takarításhoz. Mindez semmibe nem kerül neked, ajándék! 

Rendeld elő a könyvet még ma

🚩 Előrendelési lehetőség 2024.02.25. vasárnap éjfélig!

📚 Ajándék szelektálási útmutató

🚓 Kiszállítás 2024. február 26.-tól.

Kérdések és válaszok

Itt megtalálod a válaszokat a felmerülő kérdésekre

Mennyi ideig lesz előrendelhető a könyv?

Az előrendelési időszak 2024. február 25. vasárnap éjfélig tart.

Az előrendelési ajándékot, az örökös podcast hozzáférést a könyv megjelenése után is megkapom?

Nem, ez az ajánlat csak most az előrendelési időszakban érvényes.

Mikor és hogyan kapom meg az előrendelt könyvet?

Az első szállítási nap február 26. hétfő. Az, hogy milyen módon kapod meg a megrendelésedet attól függ, hogy milyen szállítási módot választottál. Postai szállítást (postaládába érkező csomag), GLS futárral történő szállítás, vagy GLS csomagautomatába kért szállítás között tudsz választani.

Mennyibe kerül a szállítás?

Erről bővebben a„minden a szállításról” oldalon tudsz olvasni.

Külföldön élek, de szertnék könyvet vásárolni. Mi a teendő?

Erről bővebben a „külföldre szállítás” oldalon tudsz olvasni.

Hogyan lehet fizetni?

Átutalással és biztonságos bankkártyás fizetéssel tudod a megrendelésedet kiegyenlíteni. Utánvétes, illetve egyéb módon történő fizetésre nincs lehetőség.

Mit tegyek, ha több könyvet szeretnék vásárolni?

Válaszd az Alap Könyvcsomagot, töltsd ki a mezőket, majd a megrendelési folyamatban lehetőséged lesz kiválasztani, hogy hány példányt szeretnél kézhez kapni. De minden csomagnál lehetőséged van több darabot is kiválasztani.

Hogyan érhetőek el a digitális tartalmak?

Hozzáférést kapsz a Rend egy kattintásra tudástárához, ahonnan könnyen elérsz mindent egy helyen: egyből lejátszhatod a hangoskönyvet, és ott éred majd el a Szelektálási kisokos kurzust is.

Ha nem szeretnéd mobilon használni, akkor laptopról egy szép online felületen is megtalálsz mindent.

Hogyan kapom meg a számlát? Céges számlát külön kell igényelnem?

Sikeres vásárlás után a visszaigazoló emailben fogod megtalálni a linket az elektronikus számládhoz.

Ha cégre kéred a számlát, akkor fontos, hogy a megrendelési folyamatnál a „Számlázási cím típusa” résznél a „Cég” opciót válaszd ki, mivel úgy cégnevet és adószámot is meg tudsz adni.

Van még kérdésem, hol kapok ezekre választ?

Minden kérdésedre igyekszem válaszolni. A kérdéseidet a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre tudod elküldeni.

Külföldre rendelnél? Van megoldás!

Ezen az oldalon jelenleg csak futárszolgálattal, magyarországi címre lehet rendelni. Amennyiben külföldre kérnéd a szállítást, akkor kattints a gombra.

Itt az idő, hogy változtass és búcsút mondj Káosz Úrnak!

Szerezd be a könyvet és indulj el azon az úton, melynek végén

egy hosszabb távon tiszta és rendezett otthon vár rád.

Kinek hogy tetszett a könyv?

Néhány visszajelzés azoktól, akik előolvasóként már betekintést kaptak a könyvbe:

A kiút a KáOSZból egy őszinte, mellébeszélés mentes és inspiráló könyv.

Nem csupán a takarításról és a szelektálásról szól, hanem a lelki dolgokra, a különböző élethelyzetekre is figyelmet szentel.

Ha a takarítás eddig mumus volt számodra, de egy rendezett, harmonikus és tiszta otthon után vágyakozol, akkor Léna könyve neked íródott!

A könyved olyan, mint a Horváth Ilona szakácskönyv: minden háztartásban ott a helye!

Nagyon tetszett az őszinte stílusod. Nem szépítettél, nem a rózsaszínködös verziót adtad elő az anyaságról, takarításról, szelektálásról. Nem mentettél fel alóla, közben mégsem éreztem azt, hogy a kialakult káosz egyedül az én hibám lenne, éppen ezért egyedül nekem kellene vele megküzdenem. Végig azt éreztem, hogy ott vagy mellettem segítőkezet nyújtani.

Az egész könyvben azt hiszem ez a mondatod ütött a legnagyobbat – legalábbis nekem: „A legnagyobb probléma általában az szokott lenni minden életszakaszban, hogy nagyobb tisztaságra és rendre vágyunk, mint amit akkor meg tudunk valósítani.”

Több, mint 30 éve vezetek háztartást, de teljesen beszippantott az olvasás. A tanácsaidat követve kedvet kaptam még jobban odafigyelni a rutinjaimra, mert a szép és rendezett otthon számomra is a nyugalom szigete.

Következő lépés: válassz magadnak könyvcsomagot!

Ha csak a könyvet szeretnéd, akkor az Alap csomaggal megkapod a könyvet, a kísérőlevelet apró ajándékkal + előrendelési bónuszként a Szelektálási útmutató e-book-ot.

Alap csomag

⏱ Előrendelési időszak február 25. vasárnap éjfélig.

Ha szereted a hanganyagokat, akkor válaszd a PRO csomagot, megkapod a podcast gyűjtemény féléves hozzáférését + előrendelési bónuszként a Szelektálási útmutató e-book-ot.

Pro csomag

🎵 Tartalmazza a féléves hozzáférést a podcast gyűjteményhez.

Ha mindent szeretnél, és a legjobbat akarod magadnak és az otthonodnak a változtatás útján, akkor válaszd a VIP könyvcsomagot, és találkozzunk az előadásaimon első sorában, mint VIP vendég.

VIP csomag

🎁 Tartalmazza az összes ajándékot és bónuszt.