Mesefüzet és könyv

6 990 Ft

 

Mese a rendről, a rendrakás fontosságáról gyereknek, és a káoszmentesítésről a felnőtteknek – AJÁNDÉK Szelektálási útmutatató e-book-kal 🎁

Cikkszám: K-1-1 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Egy mesesorozat a rendről, a rendrakásról a takarításról, ami nem csak gyerekeknek íródott. Melyben nem csak anya pakol vagy takarít, és amiben ugyan a takarításról és a rendrakásról van szó, de ennek ellenére játéknak fogja a gyerkőc titulálni, és örömmel vesz részt benne ő is, ha te épp ezt csinálod. Bende rendet teremt című mese a Bende meséi mesesorozat első része.

Kiút a KáOSZból című könyv neked szól, ha már egy ideje küzdesz az otthonod adta feladatok elvégzésének rendszerességével, kipróbáltál már rengeteg módszert, de így sem lett rendezetebb és tisztább a helyzet, de ennek ellenére változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem tudod, hogy hol kezd el.

AJÁNDÉK 🎁 KOSZradír takarítási módszer harmadik szokása. 🔷 Szelektálási útmutató azoknak, akik néha (gyakran) felesleges vásárlásokba bonyolódnak. KáOSZradír otthonszervezési módszer harmadik pillére.

Mazsolázgass a többi könyvem között is, és legyen neked is könnyű az otthonod takarítása.

További információk

Könyv

mesefüzet GLS szállítással, mesefüzet INGYENES postai szállítással, napló és mesefüzet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mesefüzet és könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…