Szelektálás művészete

Olyan dolgokat veszünk, amikre nincs szükségünk, mindezt azért, hogy lenyűgözzünk olyan embereket, akiket amúgy nem is kedvelünk. Mert a birtoklási vágy olyan hatalmat ébreszt bennünk, ami által értékesebbnek, jobbnak, szebbnek érezzük magunkat. De ez csak egy pillanatnyi állapot, ami amilyen gyorsan jön, úgy tovább is illan. És a felesleges dolgaink száma egyre csak nő és nő, miközben ezt a pillanatnyi állapotot hajszolva egyre értéktelenebbnek, rosszabbnak és csúnyábbnak érezzük magunkat. Végül pedig rádöbbenünk, hogy egy mókuskereket hajtunk ezerrel, amiből nehéz, de nem lehetetlen a kiszállás. Ezt a kiszállást SZELEKTÁLÁSnak hívják. Ezen az oldalon ezzel a témával kapcsolatban olvashatjátok a cikkeimet.

KOSZradír takarítási módszer

Ismerd meg a módszeremet, melynek elsajátításával megváltoztathatod az otthonod állapotát és örökre búcsút inthetsz Káosz Úrnak!

KOSZradír takarítási módszer, egy arany középút a minimalizmus és a maximalizmus között. A módszer elsajátítása után neked is sikerülni fog a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni az aktuális életszakaszodtól függetlenül, akár te magad gondozod az otthonod, akár kiszervezed ezt a feladatot. Kattints a gombra és ismerkedj meg a módszeremmel.