Szia! Léna vagyok, A Takarító.

Szeretnék a társad lenni azon az úton, melyen lépésről lépésre haladva, napról napra közelebb kerülsz majd ahhoz a tiszta és rendezett OTTHONHOZ, amiről már évek óta álmodsz, és ahhoz a NŐHÖZ, akivé válni szeretnél.

Több, mint 10 éves németországi takarítói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy minden energiámat annak szentelem, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak.  

Miért? Mert a mai világban már nagyon kevés időnk van az otthonunk takarítására, de mi még a hozott mintákat követve hasonló szemléletmóddal állunk hozzá az otthonunk takarításának, mint a szüleink, nagyszüleink.

Láttam, hogy egy rendszeresen működtetett rutinokkal csodákat lehet elérni az otthonunkban és az életünkben lévő elakadásokon való átlendülésen. De ezeknek a rutinoknak a kialakításához nem adtak tankönyvet és nem tanították meg nekünk úgy, hogy a mai igényekhez kompatibilisek legyenek.

Azon dolgozom, hogy mindenkinek tartós tisztaságot produkáló rutinjai legyenek kevés időráfordítással. Az, hogy ezt az illető saját maga vagy takarító által éri el, az már a saját igényektől függ.

Küldetésem az, hogy a KOSZradír takarítási módszerem által te is képes legyél a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. Hosszú távon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani, jól és magabiztosan tudd működtetni azokat a tartós eredményt produkáló szokásokat, melyek a pillérek szerepeit töltik majd be az otthonod gondozásában.

A takarítási és szelektálási rutin valójában egy alkotási folyamat,

amiben te vagy a művész az otthonod a műalkotás.

Mániából hivatás

Olyan családba születtem, ahol édesanyámnak komoly elvárásoknak kellett megfelelnie minden oldalról, minden szerepkörben. Ennek köszönhetően a felnőtt életem első felében én is maximalista és tisztaságmániás voltam, azonban idővel rájöttem, hogy a 110%-os teljesítmény hosszú távon nem tartható fent, mert a mostani életvitel már a régi szokásokkal, nézőpontokkal, rutinokkal nem kompatibilis.

Tudtam, hogy a tisztasággal kapcsolatos igényeimből nem tudok lejjebb adni, ezért ki kellett alakítanom egy olyan élhető és szerethető takarítási módszert, szemléletmódot, ami mindenben megfelel számomra. Vagyis kevesebb elvégzendő feladatot akartam, de hosszabb távon tiszta és rendezett lakást úgy, hogy ne nekem kelljen minden feladatot elvégezni.

Így született meg a KOSZradír takarítási módszerem, ami valójában egy arany középút a maximalizmus és a minimalizmus között.

Cégvezetőből mentor

A tisztaság mániámat ki tudtam élni, kamatoztani tudtam a takarítócégemben Németországban, mint CÉGVEZETŐ ÉS TAKARÍTÓ egyaránt. 25 takarítóval közel 1000 privátházat takarítottunk ki heti rendszereséggel, és exkluzív golfklubokat, irodaházakat tettünk rendbe nap, mint nap. A takarítókat saját magam képeztem ki, így nem csak a takarítás csínját-bínját sajátítottam el, hanem szakértővé, tanítóvá és mentorrá váltam egyszemélyben.

A takarítás által betekintést nyertem a családok takarítási és szelektálási szokásaiba, és rájöttem, hogy ezt bizony tanulni, tanítani kell. De nem csak tanulni kell, hanem személetmódot kell változtatni, új szokásokat kell bevezetni ahhoz, hogy a mai rohanó és felhalmozó világban működtetni tudjuk úgy az otthonunkat, hogy ne váljunk a rabszolgájává. Ráadásul ezzel párhuzamosan a belső takarításra, a lelkünkre, a testünkre is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Ezért létrehoztam egy olyan közösséget A KLUB néven, ahol nem csak a külső takarításra, az otthonunk szelektálásásra koncentrálunk, hanem a belső takarításra is fókuszálunk. A KLUBban megismerkedhetsz a KOSZradír takarítási módszeremmel és el is sajátíthatod mint az 5 szokását. A KLUBban mindent megtalálsz, amire egy tiszta és rendezett otthonhoz a mai világban szükséged lehet fizikai és lelki síkon.

Könyveim

kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak, különböző életszakaszokról és otthonokról, szelektálásról, takarításról. Mert nem csak mondom, hanem mutatom és le is írom.

A könyveim témái röviden megfogalmazva: tedd rendbe az otthonodat, hogy rend legyen az életedben.

A könyveimből megismerheted a KOSZradír takarítási módszer 5 pillérét.

Tisztaságkritikus

Bármerre megyek is a világban, A Takarítóként mindenhol a valóban tiszta vendégélményt keresem. Főleg a vendéglátóhelyeken.

Tisztaságkritikusként célom, hogy a valóban tiszta éttermek és szálláshelyek kiemelt szerepet kapjanak.

Az értékeléseimmel és a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal segítek a tudatos embereknek olyan szállásokat, szállodákat, éttermeket, kávézókat, cukrászdákat, nyilvános vécéket találni, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a tisztaság és a minőség is ezzel arányos. Hiszen a tisztaság nem luxus, hanem alapvető követelmény még a vendéglátóhelyeken is.

Ahol már találkozhattál velem

További médiamegjelenést és riportot ITT találsz.

Elérhetőségek

hello@rendegykattintasra.hu

+36-70-670-1826

Kövess engem a közösségi médiában is!

Véleményeket a gombra kattintva olvashatsz a módszeremről, a munkámról, a Klubról és minden másról, ami a Rend egy kattintásra vonatkozásában már valaki megfogalmazta. Inspirálódj kedvedre!