A tisztaság nem luxus, hanem alapvető követelmény,

még a vendéglátóhelyeken is.

Tisztaságról feketén-fehéren

szálláshelyeken és éttermekben

a Tisztaságkritikus szemüvegén keresztül.

Valóban tiszta vendéglátóhelyek

Történetek feketén-fehéren

A tanúsítvány, mint garancia

Így igényeld a tanúsítványt

Pecsétes ágynemű, pókháló a sarokban, vízkőves zuhanykabin? Foltos asztalterítő, döglött legyek az ablakpárkányon, ragacsos és ételmaradványos etetőszék? Üres vécépapírtartó, bezárhatatlan ajtó, besárgult és kétes maradványok a vécéülőkén 300 Forintért? Madárszaros székek és asztalok a teraszon, újlenyomattal teli üvegek, vastagon poros növények?

Ismerős tapasztalatok egy-egy vendéglátóhelyre való belépésnél? Te is tapasztaltál már hasonló állapotokat egy étteremben, szálláshelyen? Egy-egy kirándulás alkalmával sas szemekkel kerested azt a nyilvános vécét, ahol viszonylagos tisztaságot találsz, de nem volt ilyen szerencséd? Valószínűleg igen, hiszen ezek gyakori problémák, amik miatt azt a bizonyos valóban tiszta vendégélményt nem tudjuk megtapasztalni.

Az általam átadott „valóban tiszta” tanúsítvány garanciát nyújt a vendégeknek arra, hogy az a vendéglátóhely kifogásolhatatlan tiszta.

Ahol a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal találkozol, ott valódi tisztaságélményben lesz részed, garantálom.

Valóban tiszta vendéglátóhelyek

Kattints a lenti képek valamelyikére, nézz szét a tisztaság piacterén, és pihenj olyan szálláshelyen, étkezz olyan étteremben, ahol valóban tiszta tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek.

Történetek egy tisztaságkritikus tollából 

Kukkants be velem az éttermek, szálláshelyek, és más vendéglátó- és szolgáltatóhelyek világába a tisztaság szemüvegén keresztül. Itt minden a tisztaságról vagy annak hiányáról szól feketén-fehéren. Kattints a képek valamelyikére és mazsolázgass egy tisztaságkritikus írásai között kedvedre.

Valóban tiszta tanúsítvány

valódi garanciát nyújt a vendéglátóhelyek kifogásolhatatlan és makulálatlan tisztaságára.  

Valóban tiszta?!

A hazai vendéglátóhelyek többsége tisztának mondja magát, mert ez nagyon jó vendéghívogató kijelentés. Viszont az odaérkező vendég gyakran tapasztalja azt, hogy az adott helyen a tisztaság terén sok a hiányosság.

A  „valóban tiszta” tanúsítvány célja, hogy garanciát nyújtson a vendégek számára a vendéglátóhelyek tisztaságának minőségi színvonalára. A tanúsítvány átadása nem „mi tiszták vagyunk” bemondás alapján történik, hanem egy meghatározott kritériumrendszer és a helyszínen személyesen megtapasztalt benyomásom alapján. Így a valóban tiszta tanúsítvány valóban garancia arra, hogy a hely makulálatlanul tiszta.

Valódi tisztaságélmény hitelesen

Foltnélküli, patyolatfehér, jó illatú ágynemű. Frissen vasalt tiszta abrosz. Pihe-puha törölköző. Vízkő- és hajszálmentes fürdőszoba. Pókháló és pornélküli szobák. „Olyan, mint ha új lenne” vécéülőke. „Ebbe még az unokámat is beültetném” etetőszék. Ezeket az élményeket megtalálod a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal rendelkező vendéglátóhelyeken.

A minősített vendéglátóhelyeken a „valóban tiszta” tanúsítvány garantálja azt a valódi tisztaságélményt, amit minden vendég keres és meg akar tapasztalni. Ahogy te is.