Ajándékutalvány

(1 vásárlói értékelés)

5 000 Ft10 000 Ft

Ajándékutalvány 5.000 vagy 10.000 Forint értékben, melyet a Rend egy kattintásra webáruházában lehet levásárolni.

Cikkszám: 0062-1 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Szeretnél valakinek örömet szerezni, de nem ismered pontosan az igényeit, elképzeléseit? Ajándékozz neki ajándékkártyát, mert azzal biztosan nem nyúlsz majd mellé. Az ajándékutalvány mindig örömet okoz.

Születésnap, névnap, anyák napja, karácsony, húsvét, netán csak egy szimpla kedveskedés. Ezekre az alkalmakra az ajándékkártya mindig tökéletes választás, hiszen így az ajándékozott azt vásárol rajta, amit ő szeretne. Ajándékutalvánnyal nem lehet félreértéseket generálni, nem lehet mellé nyúlni és nem lehet nem örömet okozni.

Hogyan lehet az ajándékutalványt érvényesíteni?

Az utalvány egy kóddal van ellátva, és ha azt a megajándékozott a vásárlói kosárban feltünteti, vásárlásának összegéből a rendszer automatikusan levonja az utalvány értékét. A kód az ajándékkártyán kerül feltüntetésre.

Fontos tudnivalók:
Az ajándékártya a megvásárlás napjától 1 évig érvényes.
Az utalvány értékét nem lehet több vásárlásra megosztani, és készpénzre nem váltható. Az utalvány a webáruház összes termékkategóriájához érvényes.

Az ajándékkártya egy sorszámmal ellátott virtuális kártya, melyet e-mailben küldünk meg a megrendelő által megadott e-mail címre. Az ajándékkártya PDF formátumban letölthető és nyomtatható akár egy vastagabb kartonpapírra is. A kártya nem a megrendelést visszaigazoló e-mailben érkezik, hanem egy külön e-mailben a megrendelés után 2 órán belül. Amennyiben nem találod az utalványt tartalmazó e-mailt, nézz körül a postafiókod promóció és spam mappájában is. Ha ekkor sem találod, akkor írj a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre üzenetet, és megoldjuk a problémádat.

Az ajándékkártyát kérheted a megajándékozott e-mail címére is. Ebben az esetben a megjegyzés rovatba írd be a pontos nevet és e-mail címet, hogy az ajándék biztosan célba érjen. Írhatsz mellé pár kedves szót is, amit szintén a megrendelés megjegyzés rovatába tudsz beírni. Mi ezt az írást megszerkesztjük egy szép online üdvőzlőlapra, és az ajándékozott ezzel a pár sorral kapja meg az ajándékodat.

Az utalvány nem csak fizikai termékek vásárlásához használható fel, hanem a Háztartást vezetők klubjához való csatlakozáshoz is.A klubról itt tudsz bővebben informálódni.

További információk

Variálható

10.000 Forint, 5.000 Forint

Ajándékutalvány termékről 1 értékelés

  1. Kovács Erika

    Nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Így most a lányom azt vesz belőle, amire valóban szüksége van.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük