Téli szelektálás kihívás fiókról-fiókra

9 990 Ft

 

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT, HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

Kezd ezzel a szelektálás kihívással, ahol nem csak a fiókjaidat szelektáljuk és takarítjuk, hanem a lelkedet is.

A kihívás 2024.01.15.-én kezdődik.

  • 30 nap
  • 30 fiók
  • reggeli motiváló hanganyag
  • workshop
  • ítéletmentes, motiváló közösség

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Minden helyiségben van már egy kupis fiókod, amibe már nem fér semmi? A szekrények teteje tele van olyan dobozokkal, amikbe már hónapok óta nem néztél bele? Vásárlás mániád van, de még sosem szelektáltál, pedig már nincs szabad helyed sehol sem? Mi lehet a megoldás? Téli szelektálás kihívás fiókról fiókra!

A következő téli szelektálás kihívás időpontja: 2024.01.15.

30 napon keresztül, 30 fiókot, szekrényt, dobozt fogunk kipakolni, kitakartani, szelektálni, majd visszapkolni. 30 napon keresztül minden reggel motíváló hanganyaggal indíthatod a napodat, hogy az aznapi szelektálási feladat valóban el legyen végezve. A kihívás utolsó napján egy online workshoppal zárjuk ezt az időszakot, ahol megbeszéljük a szelektálásban való elakadásokat és azok megoldásait. Ráadásul egy csodaklassz, ítéletmentes közösség tagja lehetsz, ahol mindenki ugyanazzal a problémával küzd: a szelektálással.

A kihívás alatt kipakoljuk, kitakarítjuk, újragondoljuk, rendszerezzük a fiókjaidat, szekrényeidet. A kipakolt dolgokat átnézzük, a felesleget kiszelektáljuk, a szekrényeket, fiókokat kitakarítjuk, a megmaradt cuccot rendezetten, átláthatóan visszatesszük. No és persze a felhalmozással és a szelektálással kapcsolatos gondolataidban is rendet teremtünk. A kihívásról itt tudsz bővebben informálódni.

Nos? Mit gondolsz? Kezdhetjük?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Téli szelektálás kihívás fiókról-fiókra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

  • Szelektálási útmutató e-book

    5 990 Ft
    Kosárba teszem
>