Nyári szelektálás kihívás saroktól-sarokig

9 990 Ft

 

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT, HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

Kezd ezzel a szelektálás kihívással, ahol nem csak a káoszos sarkokat szelektáljuk és takarítjuk, hanem a lelkedet is.

A kihívás 2024.06.17.-én kezdődik.

  • 21 nap
  • 21 sarok
  • reggeli motiváló hanganyag
  • workshop
  • ítéletmentes, motiváló közösség
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Minden helyiségben van már egy kupis sarkod, ahová már nem fér semmi? Tele van olyan dobozokkal, amikbe már hónapok óta nem néztél bele? Vásárlás mániád van, de még sosem szelektáltál, pedig már nincs szabad helyed sehol sem? Mi lehet a megoldás? Nyári szelektálás kihívás saroktól-sarokig!

A következő nyári szelektálás kihívás időpontja: 2024.06.17.

21 napon keresztül, 21 sarkot fogunk kipakolni, kitakartani, szelektálni, majd visszapkolni. 21 napon keresztül minden reggel motíváló hanganyaggal indíthatod a napodat, hogy az aznapi szelektálási feladat valóban el legyen végezve. A kihívás utolsó napján egy online workshoppal zárjuk ezt az időszakot, ahol megbeszéljük a szelektálásban való elakadásokat és azok megoldásait. Ráadásul egy csodaklassz, ítéletmentes közösség tagja lehetsz, ahol mindenki ugyanazzal a problémával küzd: a szelektálással.

A kihívás alatt kipakoljuk, kitakarítjuk, újragondoljuk, rendszerezzük a káoszos sarkaidat. A kipakolt dolgokat átnézzük, a felesleget kiszelektáljuk, a sarkokat kitakarítjuk, a megmaradt cuccot rendezetten, átláthatóan visszatesszük. No és persze a felhalmozással és a szelektálással kapcsolatos gondolataidban is rendet teremtünk. A kihívásról itt tudsz bővebben informálódni.

Nos? Mit gondolsz? Kezdhetjük?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyári szelektálás kihívás saroktól-sarokig” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

  • Szelektálási útmutató e-book

    5 990 Ft
    Kosárba teszem
>