Szelektálási útmutató e-book

2 990 Ft

KOSZradír takarítási módszer harmadik szokása. 🔷 Szelektálási útmutató azoknak, akik néha (gyakran) felesleges vásárlásokba bonyolódnak. KOSZradír takarítási módszer harmadik pillére.

Cikkszám: SZE Kategória: Címkék: ,

Leírás

KOSZradír takarítási módszer szelektálási útmutatója

Sok a cucc a szekrényekben és az otthonom összes helyiségében. Mindig rendetlenség van. Nem akarok minden hétvégén takarítani. Állandóan takarítok, sosincs vége. 2 kisgyerekkel otthon, lehetetlen vállalkozás a „rendes” takarítás. 12 órás munkarendben dolgozok, nem tudok rutinokat kialakítani. Por és kupi. Hogyan tudom megszüntetni?

Ilyen, és hasonló kérdések tömkelegét kapom meg nap, mint nap. Hiszen mindenki vágyik egy olyan tiszta és rendezett otthonra, ahol nem kell állandóan takarítani és az eredmény hosszabb távon élvezhető.

Ahhoz, hogy egy otthon olyan tiszta és rendezett legyen hosszabb távon, amire vágysz, 5 szokást rendszeresen be kell építened a hétköznapjaidba.

Az 5 szokás

  • szemléletmód
  • káoszmentesítés
  • szelektálás
  • takarítás
  • kiszervezés.

Ha ezt az öt szokást teljes mértékben elsajátítod, megismered, jól és rendszeresen működteted, akkor valóban egy mindig tiszta és rendezett otthonod lesz. De mielőtt elkezdenél most bőszen nagytakarítást végezni, először legyél tisztában az alapokkal és utána ess neki a részleteknek.

Tudod, egy ház építésénél is először az alapokat helyezik le, majd jöhetnek a pillérek, és csak ezek után a tető. Alap nélkül nincs pillér. És ha csak egy pillér is megreped, máris ingataggá válik a ház egésze. Ezért a házat állandóan karban kell tartani kívül és belül egyaránt. No, az otthonszervezés is olyan, mint egy ház. Először meg kell teremteni a biztos alapokat, amikre már lehet építkezni.

Küldetésem az, hogy a KOSZradír takarítási módszerem által te is képes legyél a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni. Hosszú távon pedig abban foglak támogatni, hogy ki tudd alakítani, jól és magabiztosan tudd működtetni azokat a tartós eredményt produkáló szokásokat, melyek a pillérek szerepeit töltik majd be az otthonod gondozásában.

Ebben az útmutatóban a harmadik szokást, a szelektálást igyekszem nagyvonalakban megismertetni veled 43 oldalon keresztül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szelektálási útmutató e-book” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

  • Kiút a KáOSZból – alap könyvcsomag

    5 990 Ft
    Kosárba teszem