Köszönöm, hogy támogatod a munkámat!

1 000 Ft10 000 Ft

 

Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik által hangosabb a nevetésem, szélesebb a mosolyom, és mélyebb a szeretetem. Köszönöm, hogy annak ellenére támogatod megrendeléssel a munkámat, hogy most épp semmire sincs szükséged a termékeim közül.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Hol kerül felhasználásra az az összeg, mellyel a munkámat támogatod? Elsősorban a vállalkozásom fenntartására, hogy még több hasznos tartalmat és tudásanyagot tudjak készíteni. Tudom, hogy erről nem szoktunk beszélni, de egy vállalkozás felépítése és megtartása nagyon sokba kerül. Ahhoz, hogy weboldalt üzemeltessek kell domain név és tárhely. Itt kezdődik az egész. Ezekért évente komoly összegeket kell fizetni. Ahhoz, hogy levelet tudjak neked küldeni, szintén egy olyan rendszert kellett megvásárolnom, ami erre alkalmas. Ez havonta kell befizetnem. És még ott vannak a különböző szerkesztő programok, a könyvelő, az hirdetés kezelő és még sorolhatnám napestig. Ezeket az összegeket nekem akkor is ki kell fizetnem, ha egy fillér bevételem sincs.

Ezért minden támogatásért hálás vagyok és tudom, hogy vannak még a világon olyan kedves, önzetlen emberek. Hálásan köszönöm a támogatásodat!

Léna

További információk

Variálható

10.000 Forint, 5.000 Forint, 1.000 Forint

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Köszönöm, hogy támogatod a munkámat!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük