Gardrób szelektálás kihívás

7 990 Ft

 

TEDD RENDBE AZ OTTHONODAT, HOGY REND LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

Kezd ezzel a szelektálás kihívással, ahol nem csak a káoszos gardróbodat szelektáljuk és takarítjuk ki, hanem a lelkedet is.

A kihívás 2024.09.16.-án kezdődik.

 • 7 nap
 • több szekrény
 • letölthető ajándék e-book
 • reggeli motiváló hanganyag
 • workshop
 • ítéletmentes, motiváló közösség
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Nem tudod becsukni a szekrényed ajtaját, mert már dugig tele van? Reggelente több, mint 10 percet töltesz azzal, hogy megtaláld az a bizonyos nadrágot, amit aznap fel akarsz venni? Fogalmad sincs arról, hogy a szekrényed legfelső polca miket rejteget? Már évek óta nem szelektálátál a gardróbodban, érzed, hogy itt az ideje, de tudod, hogy egyedül nem menne? Mi lehet a megoldás? Gardrób szelektálás kihívás!

A következő gardrób szelektálás kihívás időpontja: 2024.09.16.

7 napon keresztül fogunk kipakolni, kitakartani, szelektálni, majd visszapakolni a gardróbodban. 7 napon keresztül minden reggel motíváló hanganyaggal indíthatod a napodat, hogy az aznapi szelektálási feladat valóban el legyen végezve. A kihívás utolsó napján egy online workshoppal zárjuk ezt az időszakot, ahol megbeszéljük a szelektálásban való elakadásokat és azok megoldásait. Ráadásul egy csodaklassz, ítéletmentes közösség tagja lehetsz, ahol mindenki ugyanazzal a problémával küzd: a szelektálással.

A kihívás alatt kipakoljuk, kitakarítjuk, újragondoljuk, rendszerezzük a káoszos gardróbodat. A kipakolt dolgokat átnézzük, a felesleget kiszelektáljuk, a szekrényeket kitakarítjuk, a megmaradt ruhákat rendezetten, átláthatóan visszatesszük. No és persze a felhalmozással és a szelektálással kapcsolatos gondolataidban is rendet teremtünk. A kihívásról itt tudsz bővebben informálódni.

Nos? Mit gondolsz? Kezdhetjük?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardrób szelektálás kihívás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

 • Szelektálási útmutató e-book

  5 990 Ft
  Kosárba teszem
>