Tisztaság Piactere

ahol a tisztaságra való igény találkozik a tisztaságot teremtő szolgáltatókkal és szakemberekkel.

 Magánházakat takarítasz, de a minőségi ügyfelek valahogy nem találnak meg? Szőnyegtisztításban profi a céged, de még nem eléggé ismert? Takarítócéged van és van még szabad kapacitása a munkatársaidnak? Már a tizedik lakást méred fel festési munkálatok miatt, de valahogy nem lesz belőle megbízás? Nagyobb a kapacitása a mosodádnak, és még több tisztítandó ruhára lenne szükséged?  

Tisztaságot teremtő vállalkozóként olyan ügyfeleket keresel, akik megfizetik a minőségi szolgáltatást és amennyiben elégedettek, visszetérő ügyfelekké válnak? Nem tudod, hogy hogyan kommunikáld a szakértői mivoltodat, hogy az valóban azokhoz az ügyfelekhez jusson el, akik téged keresnek? Nem vagy jó marketinges, nem tudod a szolgáltatásodat kellő potenciális ügyfélhez eljuttatni?

A tisztaság piactere partnerprogramja minden problémádra megoldást nyújt.

Amikor valami elromlik, koszos lesz, vagy ki szeretnénk szerevezni egy-egy feladatot, netán segítségre lenne szükségünk, akkor mindenkinek az első gondolata az, hogy hol talál ehhez megbízható szakembert vagy szolgáltatót? És ebben a pillanatban fejbe kólint az a gondolat, hogy ez bizony manapság lehetetlen vállalkozás, hiszen sem időnk sem energiánk nincs arra, hogy ismeretlen emberek munkájával kisérletezgessünk.

Szakértőként nem csak az a dolgom, hogy felhívjam a problémákra a figyelmet, vagy elmondjam, hogy mit is kellene csinálni, hanem az is, hogy ezekhez megoldást tudjak nyújtani. Ezért a tisztaság piacterén összegyűjtöttem azokat a tisztaságot teremtő szakembereket, szolgáltatókat, vállalkozásokat, akik a minőséget és a megbízhatóságot szem előtt tartva megoldást tudnak nyújtani az otthonok tisztaságával és rendezettségével kapcsolatos problémákra

A tisztaság piactere a megbízható, általam leinformált és ajánlott, tisztaságot teremtő szakemberek, szolgáltatók tárháza. Gyere, csatlakozz te is hozzánk, és tegyük tisztábbá a világot!

Ahol az igény találkozik a megvalósítással

A célom az, hogy azokat az ügyfeleket, akiknek igényük van a tisztaságra, megismertessem a tisztaságot teremtő szolgáltatókkal és szakemberekkel. A tisztaság piactere egy olyan márkafüggetlen plattform, ahol a leendő ügyfelek megbízható, hiteles és becsületes szakemberek és szolgáltatók közül tudnak választani egy-egy probléma megoldására.

A tisztaság piaceterén ajánlott szakemberek, szolgáltatók általam leinformált vállalkozók, így a bizalom a leendő ügyfelek részéről már megvan.

Szakterületenként kategórizálva, megyékre leszűkítve tudnak a piactérre látogatók a szakemberek és szolgáltatók közül választani.

Minden regisztrált partner be tud mutatkozni, referenciákat mutathat fel és ajánlhatja magát a Rend egy kattintásra platformjain.

Célkitűzésem, hogy az emberek, a családok mindennapjaiba észrevétlenül becsempésszem a tiszta otthon könnyedén szemléletmódot, a tudatos rutinkialakítás gondolkodásmódját, a kiszervezés nagyszerű lehetőségét. Szeretném, ha minden otthonban kevesebbet kellene takarítani, de hosszabb távon élvezhető maradjon a tisztaság. A tisztaság piactere ennek a célkitűzésnek az egyik támogató eszköze, platformja.

Jelentkezz partnernek!

Kinek ajánlom a partnerprogramot?

Olyan vállalkozásoknak, szakembereknek, szolgáltatóknak, akik tevékenységükkel valamilyen módon hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek kevesebb takarítással tudják az otthonukat tisztává, rendezetté tenni.

Vagyis lehetsz:

⏩ takarító

⏩ takarítócég

⏩ mosoda

⏩ vasalda

⏩ gépkölcsönző

⏩ szőnyegtisztító

⏩ kárpittisztító

⏩ kertész

⏩ klímás

⏩ kártevőírtó

⏩ festő

⏩ takarítóeszköz forgalmazó

⏩ egyéb, amire nem is gondoltam még…

A tisztaság piactere Magyarország egyetlen,

tisztaságot teremtő szolgáltatók, szakemberek

hiteles platformja.

Miben más a tisztaság piactere más vállalkozásokat népszerítő oldalaktól?

A tisztaság piacterén való megjelenés jóval többet jelent, mint egy elérhetőségeket tartalmazó adatlap. Egy olyan partnerprogram, ahol minden jelenlévő szívügye a tisztaság. 

Számomra a legfontosabb dolog, hogy a tisztaságra vágyó ügyfelek megtalálják azokat a kiemelkedő, megbízható szakembereket és szolgáltatókat, akik a vágyból valóságot teremtenek. Ezért mindent megteszek azért, hogy a tisztaság piacterén megtalálható összes vállalkozó hasonló szemléletmóddal rendelkezzen. Vagyis a tisztaság piacterén való megjelenés egy VIP belépő a megbízható és visszatérő ügyfelek világába. 

Miért érdemes a tisztaság piacterén jelen lenned?

$
$
$
$
$
$
$

Egyedülállóan célzott, hatékony elérést biztosítok a háztartásokat vezető nők célcsoportja felé.

Írásaimmal az átlagosnál tudatosabb, változásra, változtatásra nyitottabb réteget érek el.

Minden partnerem kiemelkedő együttműködést kap részemről.

VIP partnereim személyes ajánlásomat és mentorálásomat élvezhetik.

Hirdetési áraim más országos portálokhoz képest kedvezőbbek.

Szakhirdetőink (takarítok, takarítócégek, takarítóeszközök forgalmazói, stb.) számára rugalmas megoldásokat és kedvezményes csomagokat kínálok.

Szakmailag felkészült csapat gondoskodik a hirdetési kampányok sikeres lebonyolításáról és a hirdetésekkel kapcsolatos gyors ügyintézésről.

Mit kapsz tőlem?

📌 minőségi ügyfélkör (10000+) személyes ajánlással

📌 saját bemutatkozó oldal a tisztaság piacterén, ahol referenciákat is feltüntethetsz (1000+ látogató/naponta)

📌 a Tiszta otthon könnyedén Facebook csoportban (6000+) megkapod a szakértő pecsétet, ami minden hozzászólásodnál, posztodnál megjelenik

📌 promóció az új és meglévő termékedre, szolgáltatásodra

📌 könyveimben való megemlítést, amennyiben a témában releváns a terméked, szolgáltatásod

📌 személyes találkozók országszerte a piactéren megjelenő vállalkozók számára

📌 marketing támogatás akár hirdetéssel is

📌 és még valami: a partnerprogram jutalékmentes.

Nem kell jutalékot fizetned egyetlenegy ügyfél után sem!

Hogyan működik?

Válassz az együttműködési lehetőségek közül.

Töltsd ki a regisztrációs lapot.

A regisztrációd beérkezése után 72 órán belül küldöm az általad megadott e-mail címre a szolgáltatás számláját.

A számla kiegyenlítése után 72 órán belül felkerül a profilod a tisztaság piacterére.

Ebben az időszakban telefonon foglak keresni, hogy minden részletet megbeszéljünk, egyeztessünk, ami a partnerprogrammal kapcsolatos.

A profilod megjelenése után indíthatod a terméked, szolgáltatásod ajánlását a megfelelő felületeken a választott csomagban lévő lehetőségek alapján.

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresek, akik nem csupán eladni akarnak, hanem valódi tisztaságot is szeretnének teremteni, akiknek a megbízhatóság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Ha magadra ismertél, akkor regisztrálj a partnerprogramba, várlak szeretettel!