Tisztaság Piactere

ahol a tisztaságra való igény találkozik a tisztaságot teremtő szolgáltatókkal és szakemberekkel.

 Magánházakat takarítasz, de a minőségi ügyfelek valahogy nem találnak meg? Szőnyegtisztításban profi a céged, de még nem eléggé ismert? Takarítócéged van és van még szabad kapacitása a munkatársaidnak? Már a tizedik lakást méred fel festési munkálatok miatt, de valahogy nem lesz belőle megbízás? Nagyobb a kapacitása a mosodádnak, és még több tisztítandó ruhára lenne szükséged?  

Tisztaságot teremtő vállalkozóként olyan ügyfeleket keresel, akik megfizetik a minőségi szolgáltatást és amennyiben elégedettek, visszetérő ügyfelekké válnak? Nem tudod, hogy hogyan kommunikáld a szakértői mivoltodat, hogy az valóban azokhoz az ügyfelekhez jusson el, akik téged keresnek? Nem vagy jó marketinges, nem tudod a szolgáltatásodat kellő potenciális ügyfélhez eljuttatni?

A tisztaság piactere partnerprogramja minden problémádra megoldást nyújt.

Amikor valami elromlik, koszos lesz, vagy ki szeretnénk szerevezni egy-egy feladatot, netán segítségre lenne szükségünk, akkor mindenkinek az első gondolata az, hogy hol talál ehhez megbízható szakembert vagy szolgáltatót? És ebben a pillanatban fejbe kólint az a gondolat, hogy ez bizony manapság lehetetlen vállalkozás, hiszen sem időnk sem energiánk nincs arra, hogy ismeretlen emberek munkájával kisérletezgessünk.

Szakértőként nem csak az a dolgom, hogy felhívjam a problémákra a figyelmet, vagy elmondjam, hogy mit is kellene csinálni, hanem az is, hogy ezekhez megoldást tudjak nyújtani. Ezért a tisztaság piacterén összegyűjtöttem azokat a tisztaságot teremtő szakembereket, szolgáltatókat, vállalkozásokat, akik a minőséget és a megbízhatóságot szem előtt tartva megoldást tudnak nyújtani az otthonok tisztaságával és rendezettségével kapcsolatos problémákra

A tisztaság piactere a megbízható, általam leinformált és ajánlott, tisztaságot teremtő szakemberek, szolgáltatók tárháza. Gyere, csatlakozz te is hozzánk, és tegyük tisztábbá a világot!

Ahol az igény találkozik a megvalósítással

A célom az, hogy azokat az ügyfeleket, akiknek igényük van a tisztaságra, megismertessem a tisztaságot teremtő szolgáltatókkal és szakemberekkel. A tisztaság piactere egy olyan márkafüggetlen plattform, ahol a leendő ügyfelek megbízható, hiteles és becsületes szakemberek és szolgáltatók közül tudnak választani egy-egy probléma megoldására.

A tisztaság piaceterén ajánlott szakemberek, szolgáltatók általam leinformált vállalkozók, így a bizalom a leendő ügyfelek részéről már megvan.

Szakterületenként kategórizálva, megyékre leszűkítve tudnak a piactérre látogatók a szakemberek és szolgáltatók közül választani.

Minden regisztrált partner be tud mutatkozni, referenciákat mutathat fel és ajánlhatja magát a Rend egy kattintásra platformjain.

Célkitűzésem, hogy az emberek, a családok mindennapjaiba észrevétlenül becsempésszem a tiszta otthon könnyedén szemléletmódot, a tudatos rutinkialakítás gondolkodásmódját, a kiszervezés nagyszerű lehetőségét. Szeretném, ha minden otthonban kevesebbet kellene takarítani, de hosszabb távon élvezhető maradjon a tisztaság. A tisztaság piactere ennek a célkitűzésnek az egyik támogató eszköze, platformja.

Jelentkezz partnernek!

Kinek ajánlom a partnerprogramot?

Olyan vállalkozásoknak, szakembereknek, szolgáltatóknak, akik tevékenységükkel valamilyen módon hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberek kevesebb takarítással tudják az otthonukat tisztává, rendezetté tenni.

Vagyis lehetsz:

⏩ takarító

⏩ takarítócég

⏩ mosoda

⏩ vasalda

⏩ gépkölcsönző

⏩ szőnyegtisztító

⏩ kárpittisztító

⏩ kertész

⏩ klímás

⏩ kártevőírtó

⏩ festő

⏩ takarítóeszköz, tisztítószer forgalmazó

⏩ egyéb, amire nem is gondoltam még…

A tisztaság piactere Magyarország egyetlen,

tisztaságot teremtő szolgáltatók, szakemberek

hiteles platformja.

Miben más a tisztaság piactere más vállalkozásokat népszerítő oldalaktól?

A tisztaság piacterén való megjelenés jóval többet jelent, mint egy elérhetőségeket tartalmazó adatlap. Egy olyan partnerprogram, ahol minden jelenlévő szívügye a tisztaság. 

Számomra a legfontosabb dolog, hogy a tisztaságra vágyó ügyfelek megtalálják azokat a kiemelkedő, megbízható szakembereket és szolgáltatókat, akik a vágyból valóságot teremtenek. Ezért mindent megteszek azért, hogy a tisztaság piacterén megtalálható összes vállalkozó hasonló szemléletmóddal rendelkezzen. Vagyis a tisztaság piacterén való megjelenés egy VIP belépő a megbízható és visszatérő ügyfelek világába. 

Miért érdemes a tisztaság piacterén jelen lenned?

🔷 Egyedülállóan célzott, hatékony elérést biztosítok a háztartásokat vezető nők célcsoportja felé.

🔷 Írásaimmal az átlagosnál tudatosabb, változásra, változtatásra nyitottabb réteget érek el.

🔷 Minden partnerem kiemelkedő együttműködést kap részemről.

🔷 VIP partnereim személyes ajánlásomat és mentorálásomat élvezhetik.

🔷 Hirdetési áraim más országos portálokhoz képest kedvezőbbek.

🔷 Szakhirdetőink (takarítok, takarítócégek, takarítóeszközök forgalmazói, stb.) számára rugalmas megoldásokat és kedvezményes csomagokat kínálok.

🔷 Szakmailag felkészült csapat gondoskodik a hirdetési kampányok sikeres lebonyolításáról és a hirdetésekkel kapcsolatos gyors ügyintézésről.

Mit kapsz tőlem?

📌 minőségi ügyfélkör (10000+) személyes ajánlással

📌 saját bemutatkozó oldal a tisztaság piacterén, ahol referenciákat is feltüntethetsz (1000+ látogató/naponta)

📌 a Rend egy kattintásra Facebook csoportban (6000+) megkapod a szakértő pecsétet, ami minden hozzászólásodnál, posztodnál megjelenik

📌 promóció az új és meglévő termékedre, szolgáltatásodra

📌 könyveimben való megemlítést, amennyiben a témában releváns a terméked, szolgáltatásod

📌 személyes találkozók országszerte a piactéren megjelenő vállalkozók számára

📌 marketing támogatás akár hirdetéssel is

📌 és még valami: a partnerprogram jutalékmentes.

Nem kell jutalékot fizetned egyetlenegy ügyfél után sem!

Hogyan működik?

💦 Válassz az együttműködési lehetőségek közül az oldal alján található kék gombra kattintva.

💦 Rendeled meg a kiválasztott együttműködési csomagot.

💦 A megrendelésed beérkezése után 72 órával minden információt levélben küldünk a megrendelésedben megadott e-mail címre.

💦 Amint elküldted részünkre a levélben kért adatokat, két napon belül elkészítjük a Tisztaság Piacterén a profilodat.

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresek, akik nem csupán eladni akarnak, hanem valódi tisztaságot is szeretnének teremteni, akiknek a megbízhatóság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Ha magadra ismertél, akkor kattints a lenti gombra, regisztrálj a partnerprogramba! Várlak szeretettel!

Gyakran ismételt kérdések

Csak bankkártyával lehet fizetni a regisztrációt?

Igen, csak bankkártyával, mert a piactéren való jelenlét előfizetési rendszerben történik – így Neked és Nekem is egyszerűbb, és gördülékenyebb a tagságod nyomon követése.

Havi tagság esetén minden hónapban, ugyanazon a napon, a fordulónapodon, automatikusan meg fog újulni a tagságod, azaz le fog vonódni a tagdíj.

Átutalásra, SZÉP Kártyás fizetésre nincs lehetőség, köszönöm a megértést!

Nem fogadja el a rendszer a bankkártyámat, mi lehet a gond?

Master Card és Visa kártyát gond nélkül elfogad a rendszerem, ha ilyennel van gond, kérlek ellenőrizd a bankkártya lejárati dátumát, illetve hogy van-e rajta fedezet. Ha minden rendben, kérlek próbáld újra – előfordul hogy egyszerre sokan jelentkeztek, és lelassul a weboldalam.

Maestro kártyánál előfordulhat, hogy nem fogadja el, próbáld meg és remélem sikerül! Ha nem, akkor próbáld meg egy másik bankkártyával a jelentkezést.

2021. január 01. óta csak erős ügyfél-hitelesítéssel lehet online vásárolni – nem csak nálam, mindenhol.

Ez azt jelenti, hogy banktól függően vagy SMS-ben kapott kód megadásával, vagy alkalmazásban kell megerősíteni az online vásárlást. Ennek a részleteivel kapcsolatban kérlek, keresd fel a bankodat.

Külföldi bankkártyával tudok fizetni?

Ha a külföldi bankkártyád Master Card / Visa / Maestro, és minden adatot meg tudsz adni amit a fizetési rendszer kér (16 jegyű bankkártyaszám, lejárati idő hh/éé, 3 jegyű titkos kód a kártya hátulján), akkor igen.

Ellenkező esetben próbáld meg egy másik bankkártyával a regisztrációt.

Hogyan lehet lemondani a regisztrációt?

A regisztrációt bármikor le tudod mondani anélkül, hogy e-mail írnál!

Fiókom oldalon találod meg a következő esedékes terhelés dátumát, és mellette a “LEMONDÁS” gombot. Erre kattintva ki kell pipálnod, hogy szeretnéd lemondani a regisztrációdat, és a “TOVÁBB” gombra kell kattintanod. Ezzel kész is vagy. 🙂

A lemondásról kapsz majd egy megerősítő e-mailt, amivel nincs teendőd.

Lemondás után is még addig aktív marad a piactéren való jelenléted, míg a már kifizetett időszak véget nem ér.

Ha egyszer megszüntetem a regisztrációmat, akkor utána ismét regisztrálhatok?

Igen. Nincsenek minimum vagy maximum időszaki jelenlétek a piactéren. Ezért jó a havi előfizetés. Ha csak egy hónapig szeretnéd a szolgáltatásodat népszerűsíteni, arra is van lehetősége, és akkor is várlak szeretettel, ha éveken keresztül a piactér partnere akarsz lenni.

Ha lemondom a regisztrációmat, akkor meddig leszek még fenn a piactéren, mint ajánlott szolgáltató?

A lemondással leállítottad az automatikus levonást, de mivel a havidíjat előre fizeted nem utólag, ezért még a már kifizetett időszak végéig a piactéren megtalálható leszel, mint partner.

Például: ha április 22-én regisztráltál/történt a legutolsó levonás, és május 02-án lemondod a tagságod, május 21-ig még a piactéren megtalálható lesz a partneri ajánlásod. Május 22-én már nem lesz levonás, és aznap töröljük a partneri fiókodat is (mivel ezt manuálisan csináljuk, lehet 1-2 nap csúszás).

A lemondás sikerességét tudod ellenőrizni – ha a Fiókom oldalon a következő esedékes terhelés dátuma 0000.00.00, illetve az előfizetés állapota Lemondva, akkor minden rendben! 

Nem vagyok fenn a Facebookon, így is tudok csatlakozni?

Igen, mert az Akadémia Tudástára egy olyan zárt felület, ami nincs kapcsolatban a Facebookkal. Az Akadémia Facebook VIP csoportjában tartandó élő bejelentkezéseim is feltöltésre kerülnek a tudástárba, így semmiről nem maradsz le.

Lemondás után vissza jár nekem a befizetett regisztrációs díj?

Nem. Ha havi előfizetésed van, és hónap közepén mondod fel a tagságodat, akkor a fordulónapodig még fenn leszel piactéren, mint partner.   

A jelentkezési oldalon és a jelentkezést visszaigazoló levélben kihangsúlyozom, hogy automatikus levonással működik a regisztráció, illetve hogy a Fiókom oldalon bármikor le tudod mondani. Ezen az oldalon a következő levonás dátuma is szerepel, így minden lehetőség adott, hogy Te irányítsd a regisztrációd és a fizetést.  

Lejárt a bankkártyám. Hol tudom az adatai módosítani?

Ezt az adatot is a Fiókodba belépve tudod megváltoztatni.

Nem működik a jelszó, nem tudok belépni a tudástárba, mit kell tennem?

Miután regisztráltál a piactéren való jelenlétre, azonnal elküldöm e-mailben a belépési adataidat. Abban a levélben egy automatikusan generált jelszó van – amit használhatsz hosszútávon, vagy megváltoztathatod egy olyanra, amit jobban meg tudsz jegyezni.

Ezen az oldalon tudod megváltoztatni a jelszavadat >>

A későbbiekben bármilyen problémád van a belépéssel, arra az a megoldás, ha megváltoztatod a jelszavad.

Akkor is ha elfelejtetted, vagy ha bár jót írsz be de mégsem enged be; illetve akár be vagy lépve akár nem a jelszó változtatás előtt.

Kérlek, először olvasd el a jelszóváltoztatás lépéseit a fent linkelt oldalon.

Ha ezek után sem tudsz belépni, vagy nem sikerül megváltoztatni a jelszavad, írj Nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre.