Nagytakarítás helyiségről helyiségre haladva

online tanfolyam, ami helyiségről helyiségre haladva egy-egy olyan gyakorlati útmutatót tartalmaz, amivel egyszerűen és könnyedén tudod az otthonodat kitakarítani függetlenül attól, hogy melyik életszakaszban vagy, és milyen állapotban van az otthonod.

📚 Tartalma: 13 lecke, 13 hanganyag, közel 2 órás videós útmutató a gyakorlati megvalósításhoz. (ablakpucolás, szúnyogháló tisztítás, tisztítószerek és takarítóeszközök használata, háztartásigépek takarítása stb.)

🕒 Hozzáférés: 1 év

Takarítsd ki az otthonodat, szüntesd meg a helyiségekben lévő káoszt, és utána már gyerekjáték lesz annak a rendszeresen és eredményesen működtetett takarítási rutinnak a kialakítása, mellyel egy olyan otthont tudsz működtetni, ami hosszabb távon tiszta és rendezett marad.

Erre a kurzusra van szükséged, ha …

… már régóta nem volt időd az otthonod takarítására.

… kipróbáltál már rengeteg módszert, de így sem lett jobb a helyzet.

… a Káosz Úr tanyát vert az otthonodban, de te már búcsút intenél neki.

… változtatni szeretnél az otthonod állapotán, de nem megy egyedül.

Hasonló pillanatokkal szembesülsz te is az otthonodban?

Gyakran elfordítod a tekintetedet egy-egy porosabb sarok láttán a kanapén üldögélve, és mély sóhajtásba kezdesz, hogy “jaj, még ezt is ki kell takarítanom, és még ez is rám vár”?

A reggelek többsége nálatok is kapkodós, és gyakran előfordul, hogy este. a reggel ott hagyott kupi kellős közepébe értek haza?  

Előfordulhat, hogy a fürdőszobában a vízkő az úr, vagy netán a konyhád az elhanyagolt hadszíntér szerepét tölti be éppen?  

És ha most bekopognék hozzátok, akkor találnék olyan szekrényeket, fiókokat, ajtókat, melyeknek az ajtaját már hónapok óta nem mostad le?

Úgy érzed, hogy az otthonod adta takarítási feladatok sokaságával nem tudsz megbírkózni, és így lehetetlenségnek tűnik a nagytakarítás kivitelezése? Ezért a k(á)osz csak nő és nő?

A megoldás: nagytakarítás

A nagytakarítás helyiségről helyiségre kurzus leckéiben közérthető nyelven, gyakorlati példákkal, lépésről-lépésre útmutatóval és videókkal vezetlek végig a nagytakarítás folyamatán.

A feladatok összessége egy nagytakarítási rutint alkotnak, amit akár egy nap alatt, akár részekre szedve több napon keresztül tudsz a saját otthonodban alkalmazni.

A gyakorlati írásos és videós útmutatók mellett olyan hanganyagokat is megosztok veled, melyek segítségével meg tudod változtani a takarításhoz fűződő viszonyodat pozitív irányba. 

Vélemények azoktól, akik már velem együtt takarítottak…

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban nézek rá az otthonom takarítására. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam a takarításban.

Szabóné Dajka Edit

gazdasági vezető

“Anyukám sajnos nem volt a helyzet magaslatán az otthonunk tisztaságával kapcsolatban. Amikor megismertem a páromat, tudtam, hogy én másképp szeretném csinálni. És akkor a neten belebotlottam Léna módszerébe. Azóta ő tanácsait követem, és így az otthonom élhetően tiszta.”

Kovács Ramóna

3 gyerekes anyuka, vállalkozónő

A mai projekt a középső lányom könyvesszekrényének rendbe tétele volt. Együtt csináltuk vele és az ovisommal. Mindketten élvezték, és elégedettek voltak, voltunk az eredménnyel. A mai nap extra hozadéka, hogy – gondolom – látva a mi tevékenykedésünket, a szomszéd szobában a kamasz lányom magától elkezdett pakolni, rendet rakni – Léna módszerrel. Szóvel ez tényleg ragadós. 
Kardos Anikó

hordozási tanácsadó, 3 gyerek anyukája

Mikor érdemes megvásárolnod a tanfolyamot?

Ha már régóta elhanyagoltad az otthonod helyiségeinek takarítását, ha a helyzet nálatok káosz a köbön, és nem tudod, hogyan kezdj neki a mindenre kiterjedő takarításnak, akkor ez a tanfolyam neked szól! A “Nagytakarítás helyiségről helyiségre” tanfolyam segítségével minden eszközt és tudást megkapsz, hogy az otthonod helyiségeinek minden sarkát ismét ragyogóan tisztává varázsolhasd.

Ezeket az útmutatókat találod meg a leckéken belül

🎥 Videók: Lépésről lépésre bemutatom, hogyan takarítsd ki az egyes helyiségeket. Kövesd az útmutatást, és élvezd az otthonod tisztaságát sokáig!

📚 Írások: Részletes feladat leírások és takarítási tanácsok, melyek segítenek a folyamatok fontosságának a megértésében és egyszerű kivitelezésében.

🎵 Hanganyagok: Hallgasd meg nézőpontformáló gondolataimat takarítás közben, hogy a takarítás ne legyen többé teher a válladon!

👉 Megoldások: az adott helyiség tisztaságával kapcsolatos gyakori problémákra, elakadásokra.

A tanfolyam során ezeket tudod megtanulni, és rögtön az otthonodban alkalmazni

📌 Hogyan kezdj neki a nagytakarításnak anélkül, hogy túlterhelnéd magad.

📌 Milyen eszközökre és tisztítószerekre van szükséged az egyes feladatok elvégzéséhez.-

📌 Profi tippek és trükkök a hatékony és gyors takarításhoz.

📌 Hogyan tarthatod hosszú távon is tisztán és rendezetten az otthonodat.

Kitakarítani az elhanyagolt helyiségeket,

rendet teremteni a káoszos szekrényekben,

megválni azoktól a tárgyaktól, melyekre már valóban nincs szükségünk,

felér egy önismereti utazással.

Csatlakozz most te is a tanfolyamot végzők közösségéhez! Vedd meg most a “Nagytakarítás helyiségről helyiségre” tanfolyamot, és legyen neked is ismét vendéghívogató, rendezett és tiszta otthonod.

Szia! Léna vagyok, A Takarító.

Több, mint 10 éves németországi takarítói tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy minden energiámat annak szentelem, hogy a nőknek ma sokkal kevesebbet kelljen takarítaniuk, mint az anyukájuknak vagy a nagymamájuknak. Miután a saját takarítócégemben rengeteg elégedett ügyfélnél sikerült a módszeremet alkalmaznom, itthon is elkezdtem a KOSZradír takarítási módszeremet megismertetni.

Hiszek abban, hogy tőled is csak egyetlen kattintásra van a hosszabb távon tiszta otthon érzése. Eltökélt szándékom, hogy segítsek neked megtapasztalni a rendszeresen működtetett rutinok varázslatos erejét, a megvalósított tisztaság nyugodtságot produkáló hatását és a belső takarítás által produkált változásokat.

Kezdhetjük?

év takarítási tapasztalat

káoszmentes otthon a kurzus elvégzése után

kitakarított magánház

könyv takarítás és szelektálás témában

Gyakran ismételt kérdések

Hogy tudok hozzáférni regisztráció után a tanfolyamhoz?

Vásárold meg a tanfolyamot, és amint kiegyenlítetted bankkártyával, vagy utalással az összeget, már el is kezdheted a tanfolyam első leckéjének a feldolgozását. A vásárlás során készül tanulói fiókod, melyről e-mailben kapsz értesítést.

Belépés után a Tanfolyamaim oldalon találod meg a vásárolt tanfolyamot, melynek nevére kattintva megjelenik a lecke lista. A tanfolyami leckék egymásre épülnek, a videókat és a hanganyagokat a leckékben találod meg. A letöltött anyagokat a fiókodon belül a letöltések fülön találod meg.

Mennyi ideig lesz hozzáférésem a kurzushoz?

1 évig tudsz hozzáférni és káoszmentesíteni.  

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Nem. Az onlin kurzusokat bankkártyával és banki átutalással is meg tudod vásárolni.

Mennyi időt kell szánnom a kurzus feldolgozására?

Ez függ az otthonod állapotától, az időbeosztásodtól és az igényeidtől. Valaki egy nap alatt feldolgozza a leckéket és utána akár egy hét alatt ki tudja takarítani az otthonát. Van, akinek több hétre is szüksége van ahhoz, hogy egy-egy lecke útmutatója alapján egy-egy helyiséget ki tudjon takarítani. Ezért nem tudok neked konkrét időszakot írni arra vonatkozólag, hogy mennyi időt érdemes erre a tanfolyamra szánnod. Egy a lényeg! Kezdd el és minden nap végezze el egy-egy feladatot szisztematikusan haladva. Erről a haladásról a tanfolyam első leckéjében már bővebben olvashatsz.

Várható a tanfolyam frissítése?

Igen. A tanfolyamot évente kétszer frissítem és aktualizálom. Egyszer áprilisban, majd utána októberben. Ezekről a frissítésekről e-mailben küldök értesítést, ha még érvényes hozzásférésed van a tanfolyamhoz.

Külföldön élek. Így is tudok regisztrálni?

Igen.

Mit nem tartalmaz a kurzus?

Bár sok szó esik a rendszeres rutinok kialakításáról, és azok fontosságáról, ez összességében nem rutinkialakítási tanfolyam. Viszont olyan alapokat kapsz, amire bátran lehet építkezni, vagyis utána már ki tudsz alakítani egy rendszeres takarítási rutint. Nincs benne útmutató, hogy hogyan szervezz ki egy-egy feladatot. Nincs benne szelektálásra vonatkozó komolyabb tanácsadás.