Önállóan végezhető online kurzusok, kezdőknek és haladóknak, szelektálás-takarítás-kiszervezés témában.

Legyen neked is hosszabb távon tiszta és rendezett otthonod a lehető legkevesebb időráfordítással!

Önállóan végezhető online kurzusok részletes, gyakorlati útmutatóval

Kattints a téged megszólító kurzus képére a bővebb információkért

Üzenetek számodra azoktól, akik már velem tartottak…

Maradok hű követőd mert tudod Te olyan példakép vagy nekem a háztartás terén, mint Rubint Réka a fittségét megőrzésében a három gyerek után.

Kondorné S. Tímea

3 gyerekes anyuka, Németország

Te lettél az én kis „barátnőm”! És húztál a munkában, ahogyan régen csináltuk a csajokkal. Köszönöm!!!

Schmidtné Balázs Katalin

vállalkozónő

Itt nem az a társaság van, akik odamondanak egymásnak és fröcsögnek, hanem csendben végzik a dolgukat és hallgatnak téged. Én pl minden feltett kérdésedet, felvetésedet megtárgyalom magamban, de nem öntöm ki az online térbe. De az dolgozik ott belül. Az a fél éve (akkor csatlakoztam a klubhoz) elültetett kis mag csírázik, érlelődik bennem, pedig akkor szégyenkezve ismertem magamra…

Luka Katalin

2 gyerekes anyuka, Budapest

Nagyon sok dolgot kaptam Tőled! A legfontosabb az, hogy végre látom az ESÉLYét annak, hogy egyszer majd olyan legyen a lakásom, amilyennek szeretném. A második, hogy megértettem, ezért NEM KELL túlvállalni magam s a lakásom rabszolgájává válni. A segítségeddel, a praktikus tanácsaiddal a SZAKÉRTELMEDDEL irányt mutatva terelgetsz ezen az úton. Bizony van olyan dolog, amiben 4-8-10 éves elmaradásaim/ halogatásaim vannak. … szóval feladat van bőven! Nagyon jó, hogy bármikor KÉRDEZHETEK. Szeretem a KIHÍVÁSOKAT is, ha nem is mindegyik sikerül, az egyik ilyen billentett át a holtponton, hogy megértsem van esély álmaim rendjét és tisztaságát elérni a lakásomban. APRÓ LÉPÉSEKBEN tudok csak haladni, de minden pillanata egy igazi ÉLMÉNY ennek az útnak. S az, hogy személyesen is találkozhattunk, csak hab a tortán, a közvetlenséged és a humorod azonnal elvarázsolt. HÁLÁS vagyok és KÖSZÖNÖM!

Kisbáró Emese

alsó tagozatos tanár, Pécs

“Végtelenül hálás vagyok mindazért amit csinálsz, ahogy tudatosságot viszel a nők életébe. Nagyon bátor és dicséretes felvállalás. Több ilyen ember kell, mint amilyen Te is, több területről és hatalmas csodás eredményeket érnek el. Mert így lehet újjáépíteni mindazt ami már nem működik! Köszönöm Léna, hogy vagy!!!”

Molnár Violetta

4 gyerekes anyuka, vállalkozónő, Pécs

Miért pont tőlem tanulj?

Szia! Léna vagyok, takarítási és szelektálási szakértő, tisztaságkritikus. A kurzusaiban abban fogok neked gyakorlati útmutatást adni, hogy pillanatok alatt tudj a kaotikus, kacatokkal teli, „ide-nem-tudok-vendégeket-hívni” otthonodból csodálatos, rendezett, vendéghívogató, békés fészket varázsolni, akár te magad végzed el a feladatot, akár kiszerezed.

Nemcsak mint szakértő, hanem mint takarító és háztartást vezető nő is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a takarítócégem vezetése alatt, amelyek világossá tették, milyen rendkívüli kihívásokat tartogat egy otthon tisztán és rendezetten tartása mindegyik életszakaszunkban. És nem csak a kezdőknek, hanem bizony mindenkinek, hiszen az életszakaszaink változnak, és ezzel az otthonunk és saját igényeink is változnak.

év tapasztalat

Elégedett ügyfél

tanfolyam

Könyv

Gyakran ismételt kérdések

Csak bankkártyával lehet fizetni a tanfolyami regisztrációt és a mentorálást?

Nem. Átutalással is ki tudod egyenlíteni a megrendelésedet.

SZÉP Kártyás fizetésre nincs lehetőség, köszönöm a megértést!

Nem fogadja el a rendszer a bankkártyámat, mi lehet a gond?

Master Card és Visa kártyát gond nélkül elfogad a rendszerem, ha ilyennel van gond, kérlek ellenőrizd a bankkártya lejárati dátumát, illetve hogy van-e rajta fedezet. Ha minden rendben, kérlek próbáld újra – előfordul hogy egyszerre sokan jelentkeztek, és lelassul a weboldalam.

Maestro kártyánál előfordulhat, hogy nem fogadja el, próbáld meg és remélem sikerül! Ha nem, akkor próbáld meg egy másik bankkártyával a jelentkezést.

2021. január 01. óta csak erős ügyfél-hitelesítéssel lehet online vásárolni – nem csak nálam, mindenhol.

Ez azt jelenti, hogy banktól függően vagy SMS-ben kapott kód megadásával, vagy alkalmazásban kell megerősíteni az online vásárlást. Ennek a részleteivel kapcsolatban kérlek, keresd fel a bankodat.

Külföldi bankkártyával tudok fizetni?

Ha a külföldi bankkártyád Master Card / Visa / Maestro, és minden adatot meg tudsz adni amit a fizetési rendszer kér (16 jegyű bankkártyaszám, lejárati idő hh/éé, 3 jegyű titkos kód a kártya hátulján), akkor igen.

Ellenkező esetben próbáld meg egy másik bankkártyával a jelentkezést.

Lejárt a bankkártyám. Hol tudom az adatai módosítani?

Ezt az adatot is a Fiókodba belépve tudod megváltoztatni.

Nem működik a jelszó, nem tudok belépni a tudástárba, mit kell tennem?

Miután regisztráltál egy tanfolyamra, azonnal elküldöm e-mailben a belépési adataidat. Abban a levélben egy automatikusan generált jelszó van – amit használhatsz hosszútávon, vagy megváltoztathatod egy olyanra, amit jobban meg tudsz jegyezni.

Ezen az oldalon tudod megváltoztatni a jelszavadat >>

A későbbiekben bármilyen problémád van a belépéssel, arra az a megoldás, ha megváltoztatod a jelszavad.

Akkor is ha elfelejtetted, vagy ha bár jót írsz be de mégsem enged be; illetve akár be vagy lépve akár nem a jelszó változtatás előtt.

Kérlek, először olvasd el a jelszóváltoztatás lépéseit a fent linkelt oldalon.

Ha ezek után sem tudsz belépni, vagy nem sikerül megváltoztatni a jelszavad, írj Nekem a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre.