Szelektálási kihívás, mely egy

GYAKORLATI ÚTMUTATÓ, amivel az otthonodban lévő felesleges dolgok számát jelentős mennyiségben csökkenteni tudod.

MÓDSZER, mellyel elsajátíthatod a rendszeres szelektálás és takarítás rutinját.

PROGRAM, ahol velem együtt fogsz szelektálni.

Nálatok is hasonló a helyzet?

Már semmi sem fér a szekrényekbe, szelektálnom kellene. No majd jövőhéten. Elérkezett a jövőhét… Na, ma biztosan nekiállok egy fiók kipakolásának, de előtte még el kell intéznem egy telefont, még válaszolnom kell a Facebookon pár ismerősnek, ja és még a főzés is rám vár. Hoppá! Most jutott eszembe, hogy még be is kell vásárolnom. A csudába, ma sem értem oda a fiókhoz! Hm…nem gond….majd holnap….

De az a holnap csak nem akar eljönni.

Ismerős szituáció?

Netán veled is el előfordult már?

Úgy érzed, hogy te is a halogatók csoportját erősíted?

Mindig van, ami fontosabb (-nak tűnik), mint az a fránya szelektálás?

Megnyugtatlak! Nem vagy egyedül! Sőt!

Van kiút ebből a helyzetből. Ráadásul nem egyedül kell elindulnod ezen az úton!

Mi történik egy-egy kihívás alatt?

Az útmutatásaim alapján közösen szelektálunk és takarítunk az otthonodban.

Jelentősen tudod csökkenteni a felesleges dolgok számát.

Megismerkedsz a KOSZradír takarítási módszer szelektálási és takarítási szokásának a gyakorlatban való eredményes alkalmazásával.

Elsajátítod a rendszeres szelektálás rutinját.

Megérted, hogy miért mondom: ahogy bent, úgy kint.

A szekrényeid és az otthonod egy része ismét tiszta levegőhöz jut.

Betekintést kapsz a tudatos vásárlás titkaiba.

Egy ítéletmentes közösség tagja lehetsz, ahol mindenki ugyanazzal a mumussal küzd.

A családtagjaid megkérdezik, hogy nem-e kaptál napszúrást, hiszen napok óta pakolsz, szelektálsz és takarítasz.

Neked való valamelyik kihívás, ha

már nem tudod becsukni a szekrényeid ajtaját.

Pató Pál Úr szindrómával küzdesz: ejj ráérünk arra még.

úgy érzed, hogy a gyűjtögetés az életed részévé válik vagy vált.

költözés előtt állsz, és rengeteg felesleges cuccod van.

átlátható, rendszerezett szekrényekbelsőket szeretnél.

a halogatást, egy téged szolgáló szokással felül akarod írni.

célod: mindennek meg van a helye, és rögtön megtalálsz mindent.

vendéghívogató, barátságos otthonra vágysz.

Kitakarítani az elhanyagolt helyiségeket,

rendet teremteni a káoszos szekrényekben,

megválni azoktól a tárgyaktól, melyekre már valóban nincs szükségünk,

felér egy önismereti utazással.

Ezekhez a kihívásokhoz tudsz kapcsolódni.

Nyári szelektálás fiókról-fiókra

🕒 2024.06.17.

Gardrób szelektálás és takarítás

🕒 2024.09.16.

Téli szelektálás szekrényről szekrényre

🕒 2025.01.20.

Vélemények azoktól, akik már részt vettek a kihívásokban

A mai projekt a középső lányom könyvesszekrényének rendbe tétele volt. Együtt csináltuk vele és az ovisommal. Mindketten élvezték, és elégedettek voltak, voltunk az eredménnyel. A mai nap extra hozadéka, hogy – gondolom – látva a mi tevékenykedésünket, a szomszéd szobában a kamasz lányom magától elkezdett pakolni, rendet rakni – Léna módszerrel. Szóvel ez tényleg ragadós.

Kardos Anikó

hordozási tanácsadó, 3 gyermek édesanyja

Lénát teljesen véletlenül ismertem meg végső elkeseredésemben. Lakásunkban folyamatos rendetlenség, káosz és zaklatottság uralkodott. Léna hathatós segítségével egyenesbe kerültem. Személyes közreműködésével eddig számomra ismeretlen terveket készítek a lakásom és az életem rendbetételéhez. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam az általa tanított rendet, mert ez számomra új dimenziókat mutatott. Ajánlom szeretetel Léna módszerét mindenkinek, aki elvesztette az uralmát a káosz felett.

Kissné Csilla

Gilice panzió és étterem tulajdonosa

Amióta Lénát ismerem, teljesen más dimenzióban látom a háztartásomat és a takarítást. Szervezettebben végzem a dolgokat. Van még hová fejlődnöm, de igyekeszem Léna útmutatásai alapján haladni. Egy élmény vele minden, amit eddig amúgy utáltam a háztartásvezetésben. Így a szelektálás is immár a szokásommá vált.

Szabóné Dajka Edit

gazdasági vezető

Itt nem az a társaság van, akik odamondanak egymásnak és fröcsögnek, hanem csendben végzik a dolgukat és hallgatnak téged. Én pl minden feltett kérdésedet, felvetésedet megtárgyalom magamban, de nem öntöm ki az online térbe. De az dolgozik ott belül. Az a fél éve (akkor csatlakoztam) elültetett kis mag csírázik, érlelődik bennem, pedig akkor szégyenkezve ismertem magamra…”

Luka Katalin

ügyintéző, 2 gyerek édesanyja

Miért velem szelektálj?

Szia! Léna vagyok, A Takarító. Takarítási és szelektálási folyamatok, a KOSZradír takarítási módszer szakértője, tisztaságkritikus a vendéglátóhelyeken.

42 olyan kihívást szerveztem meg és bonyolítottam le, aminek a végén a résztvevők otthonaiban lévő felesleges dolgok száma jelentősen csökkent, és a helyiségek tisztaság az igényeknek megfelelően javult.

12x költöztem és a költözések általában 2-3 napon belül simán lezajlottak. Nem voltak költöztetni való felesleges dolgaink, így gondolhatod, hogy a szelektálás szokása nálam már rutinná vált.

Azt vallom, hogy egy szelektálás vagy egy takarítás csak akkor tud hosszabb távon eredményes lenni, ha vele párhuzamosan a belső takarítást is elkezdjük. Ez pedig a rosszul működő szokásaink felülírást, a nem minket szolgáló, hozott mintáink lecserélést jelenti. Ebben a belső takarításban segítségedre tud lenni egy-egy kihívás, hiszen a kihívások alatt ott leszek veled, és biztos kezekkel vezetlek azon az úton, melynek végén egy kacatoktól mentesített otthon vár rád.

Kezdhetjük?

kihívás lebonyolítása

ügyfél

könyv szelektálás, takarítás témában

költözés országváltásokkal megspékelve

Mennyibe kerül egy kihívás?

333 Forintot kell naponta az otthonodba fektetned. Mennyit költesz, amikor „csak úgy” leszaladsz a sarki közértbe? Na ugye! Ráadásul a felesleges vásárlásokkal munkát viszel haza! Miért? Mert le kell pakolni, helyet kell csinálni neki, néha le kell porolni, vagy arrébb kell rakni, no és ha nem is használod, akkor új gazdát kell neki keresni. Szóval napi 333 Forint, ami valójában egy befektetés az otthonod káoszmentesítésébe, mindennél többet ér.

Ennél még egy gombóc fagyi is többe kerül!

Most már valóban kezdhetjük az otthonod káoszmentesítését? Akkor döntsd el, hogy melyik kihíváshoz szeretnél csatlakozni és mikor.

A kihívások színtere a KLUB

Gyakori kérdések

Férfi vagyok. Csatlakozhatok én is?

Természetesen. Az általam szervezett kihívásokhoz bárki csatlakozhat nemtől, kortól vagy bármi mástól függetlenül.

Nem vagyok fent a Facebookon. Így is érdemes a kihívásban részt vennem?

Igen. A kihívás feladatait levélben kapod meg. Mindegyik levél tartalmaz egy részletes útmutatót, egy hanganyagot, és a szelektálással kapcsolatos tudásanyagot. Így a kihívás alatt küldött leveleim által ezt a szelektálást tökéletesen végig tudod csinálni Facebook nélkül is. Az igaz, hogy a kihívásban résztvevőknek van lehetőségük egy zárt Facebook CHAT csoporthoz csatlakozni, de ez csak egy opció.

És ha még sem tetszik a kihívás?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal dolgozom a kihívásaim tematikáján, előfordulhat, hogy csatlakozás után jössz rá, hogy ez mégsem neked való, netán nem nyeri el a tetszésedet. Ebben az esetben azt javaslom, hogy maradj velünk a kihívás végig, mert a csatlakozási díjat nem tudom neked visszatéríteni. Ha bizonytalan vagy, akkor először ismerd meg a munkámat más felületeimen is, és csak utána dönts. A Facebookon, Instagramon, YouTube-on is nagyon sok anyagom fent van a háztartásvezetéssel kapcsolatban, de itt a weboldalamon és a leveleimben is sok hasznos dolgot találsz. Így idővel el tudod dönteni, hogy egy-egy kihívás neked való vagy sem.

A vezetett kihívásban csak akkor tudok részt venni, ha Klubtag vagyok?

Nem. A kihívásokban bárki részt vehet, aki regisztrál rá. Viszont a Klubtagok automatikusan részt vehetnek minden kihívásban regisztráció nélkül is.

Nem Magyarországon élek. Így tudok csatlakozni?

Igen, amennyiben rendelkezel bankkártyával vagy tudsz banki átutalást indítani.

Van még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Akkor nézz körül a gyakori kérdések oldalon, vagy írj a hello@rendegykattintasra.hu e-mail címre, és a igyekszem minél hamarabb válaszolni rá.